8

хасково

преди 7 години

Не пипайте водата , като ходя в тоалетната не паля лампата и ми свети от всякъде безплатно от много години.

7

1234

преди 7 години

Абсолютно съм съгласен с предложените промени, но не мисля че ще бъдат приети. Онази мутренско-мафиотска организация наречена: Съюз на работодателите в България има твърде силен гръб и подкрепа на високо ниво. Иначе поздравления за инициативата, но за съжаление нещата с работодателите са на принципа всеки да се спасява както може. Аз лично съм осъждал свой работодател и си получих всичко дължимо, но много хора не рискуват да го направят и не знаят правата си.

6

Експерно становище

преди 7 години

Либерстията и модерното робство победи!!! Българскитре фирми които едвам опъват каиша за да плащат заплати,данъци и сметки към корпоративните картели и монополи скоро ще се оттеглят! Отдайте доброволно децата си за еничари на чуждестранните картели и монополи ако искате да не са бедни,гладни и болни като вас на старини!

5

До 1

преди 7 години

И не са само те !!! Но никой не мисли за народа ! Толкова са алчни като че ли ще живеят вечно ! Но ГОСПОД си знае работата ! Рано или късно всеки получава заслуженото !

4

Гюнтер

преди 7 години

Държавата в която адвокатката на мафията е омбудсман!муахахаааа...

3

Анонимен

преди 7 години

Какви синдикати като са на хранилка по фирмите !? На кой му стиска !? Докато не станат отделно от фирмите ще е така!

2

Анонимен

преди 7 години

А война срещу урана в почвата и водата на Хасково кога ? Кой пусна урана,има ли уран в почвата и водата на добруджа?

1

Робин от Коньовица

преди 7 години

ТВ Фантастико,състояща се от 4-5 ЕООД-та, собственост и управители баща и син Николови,наемат годишно 2-3 хиляди, предимно от провинцията и Освобождават толкова предимно стари,болни,неатрактивни работници,масови глоби и минимум заплащане,липса на условия на труд.......