52

Анализ

преди 7 години

Много точно са дефинирали най-важните области за държавата. Това е добре!Всички, които са на масата за преговори, са блестящи политици! Да се надяваме, че ще намерят правилния път и за оставащите четири области и че скоро ще имаме стабилно правителство!България спешно се нуждае от стабилно правителство, още повече на фона на поредицата грешки, които прави президентът Радев!

51

Анонимен

преди 7 години

За втори път гледаме същия цирк! Симеонов и останалите мошеници, ще се дърпат театрално пред овците, и накрая ще кажат, ще няма друга възможност, освен да полегнат на тиквата. Същите като онзи пезевенк Раданчо дълбоката.

50

Анонимен

преди 7 години

Ако някой ми беше казал, че България щеше да пропадне до това ниво, че най - големите БОК.луци да я управляват, НИКОГА НЯМАШЕ ДА ПОВЯРВАМ!!!!!!! Това показва до каква степен сме деградирали като народ!

49

Анонимен

преди 7 години

Обединени патриоти.Те и майките ще си продадат за да са във власта.На една хранилка ,заедно с БСП и ГРОБ.

48

Анонимен

преди 7 години

Трио българка :)

47

Анонимен

преди 7 години

Господата лъжливи ************ от ГЕРБ никакви доходи няма да вдигнат. Вдигането на доходите беше преди изборите. Сега се вдигат само цените, защото​ неможе всичко да се вдигне.

46

корабче минава ли

преди 7 години

На 60 години само Роми правят Деца на млади жени , а после Сидеров ми бил българин

45

Смях

преди 7 години

Какви патриоти???За 2 години с по 20лв. ако искаха досега мин пенсия да е станала 200-220лв.Направиха ли го???Никой нищо няма да направи.30г. един и същи филм се прожектира.Интересно е как при един и същи филм,катастрофално намаляващ брой на зрителите,увеличаваща се цена на билета с 30% и все по големи разходи за прожекцията му все още има желаещи да го гледат???Такава мизерия идва за зрителите,че фантазията им е бедна.Детето не ми вярва,че ще му купя колело,а му обещах само преди месец......

44

ognyanz

преди 7 години

До 48: Ако БСП и патриотите бяха направили коалиция пари за увеличение на пенсиите щеше да има. При същия държавен бюджет но при други приоритети за разходите.

43

Анонимен

преди 7 години

Абе патриотарчета, що не гласувахте направо за бесипету ами гласувахте за пишман воеводата като не искате да управлява герб? Нима не знаехте, че така ще стане?

42

маке

преди 7 години

некой ке каже ли що обещаваше Боко преди изборите за пенсийте оти съм заборавил

41

ОСТАВКА

преди 7 години

Оставка!!!!!!! Това е безпринципна коалиция!!!!!

40

MoX

преди 7 години

Негово Величество Лидерът не се появи на срещата. Ха Ха а а. Смех. Иначе Му вервайте. Ха а а. Смех. Ша лющим белот и от време на време - мачле. Купона продължава Граждане и Гражданки за ЕвропеЙско Развитие. Честито.

39

Анонимен

преди 7 години

До Надя НиколоваТова за пенсиите, Лукарски му викаше "предизборен трик". Само че патриотите сигурно имат малко повече ум в главите от Лукарски и няма да си признаят, че трика е бил необходим само за да получат повече гласове. Ще обяснят, че след епична битка не са успели да вдигнат пенсиите. Или по-скоро ще направят нещо символично и несправедливо - ще вдигнат с малко най-ниските пенсии. Така неработилите пенсионери ще се изравнят по доходите с работилите цял живот.

38

БОКО ХАРАМ

преди 7 години

Боли ме кво пишете, хахаха.

37

До лъжи.

преди 7 години

"Не знам следващия път кой ще гласува за тези продажни патриоти"Защо трябва да има следващ път?Нали ще си оправят целият живот за 2-4 години.Ще има други,нови и те ще си оправят живота.Има и други сладки места,освен парламента.Кой го интересува дали си жив и че работиш до 70 години за 200 евро на месец.Само твоята работа ще си остане за 400лв.

36

Анонимен

преди 7 години

До Симеонов, грешиш!!!Наивник, ти наистина ли мислиш, че целта на патриотите са доходите на хората. Тридесетина години демокрация трябваше да те научат, че се говори това, което хората искат да чуят, докато в същото време се целят съвсем други неща.

35

Хитър Петър

преди 7 години

ГЕРБ и патриотите ще си купят още няколко депутати от опозицията, иначе няма да мине техният кабинет. 120 на 120 не минава при това равновесие. Марешки, ако им удари един шамар, ще трябва да си купуват да си купуват депутати от БСП или ДПС.

34

Анонимен

преди 7 години

До Надя Николова - ще клекнат за пенсиите...не се вижда за какво ще се кляка. Изглежда мнозина си въобразяват, че ей така, ще им докарат пенсия от 300лв. Тогава, какво ще трябва да направим другите пенсионери. Да ръкопляскаме и да останем с непроменени пенсии или да искаме пропорционално вдигане на останалите пенсии?! Блажени са вярващите!

33

Анонимен

преди 7 години

Големите "изисквания" на патриотите всъщност са начин да изнудват ГЕРБ за по-голямо парче от баницата. Колкото са по-големи претенциите, толкова повече ще трябва да им дадат, за да не мътят водата на управлението. Това вече сме го виждали с т. нар. еколози - превърнали са преченето в бизнес. Колкото повече пречат, толкова повече получават. Патриотите само са копирали начина на рекетиране. ГЕРБ, разбира се, ще се съгласят, защото това е начина да крадат без патриотите да създават проблеми.