26

САМО ГЕРБ

преди 7 години

До номер 24Боли ли загубата от ГЕРБ? Хахахахахаха. БСП няма да видят повече власт, ама никога. Докато е жив Бойко няма да отстъпи властта на БСП.

25

до Македонски 2

преди 7 години

Толкова си умен, колкото на плъх опашката. Нищо не си разбрал. Точно обратното на това което казвам.

24

Анонимен

преди 7 години

До САМО ГЕРБПриятелю,не карай пили не пиши дру сан!Много те моля!!!

23

Анонимен

преди 7 години

Забравихме за Сергей Станишев и крадливите ***. Повече няма да видят власт извратените изчадия от третия пол.

22

Анонимен

преди 7 години

само за храна и сметки ти трябва заплата 1000 лева в днешно време в България, а има хора които гледат семейства с 800 лева..жените бъркат манджи а мъжа работи като вол за 800 лева за да се изхранват. И Тиквата ще ми говори за просперирет и развитие . Къде са инвестициите, бе чукан? Да сме роби в България членка на ЕС? Да жиивеем като роби?Тиииквооо...за разстрел си *** да.....

21

Aнонимен

преди 7 години

Няма да вдигат заплатите, това е само буфер да не се вдигне народа, понеже обстановката е нажежена. Ако искат да вдигат заплати, щяха да го направят доста отдавна, имаха време.

20

до 11

преди 7 години

Яха ни, защото Бсп го легитимира като десен. А за бсп не може да гласуват повече хора, защото те нямат никакви подходящи хора и ги е страх от властта, защото винаги правят огромни золуми. За бсп е изгоден Герб, като техни хора (бивши слуги на комунистите),все пак им бутат гювеч (пример Р.овч,). Да не мислите че Нинова е проста и без да иска ги провали накрая???

19

САМО ГЕРБ

преди 7 години

БСП ще се пръсне от яд, че загуби изборите от ГЕРБ, ДПС ги няма на власт, нито ДОСТ, на всичкото отгоре ГЕРБ иска да увеличава заплатите и пенсиите двойно. Това е нещо ужасно за БСП, за тях е кошмар да чуят за шоково увеличение на заплатите. Те знаят само да увеличават разходите, да теглят заеми и да разпродават евтино държавата.

18

Leti

преди 7 години

Belgiiski zaplati v bg. ili voina.

17

Изтрещял гербераст

преди 7 години

САМО ГЕРБ, САМО БОЙКО !!! Турците ги няма във властта, когато ГЕРБ спечели изборите.

16

Македонски

преди 7 години

До до. ННИнтелектът ти, приятелю е колкото на едногодишен лалугер!Докато избираме "По-малкото зло" все ще сме си в гов ната!И ще ни яхат както си искат, защоно "малкото зло" неусетно се превръща в голямо!

15

Тиква

преди 7 години

А какво да дигат данъците нали дигнаха газта олее олее. Парното поскъпва достатъчно КЕВР са наши, после задкулисно ще си делиме плячката, който иска евтин газ да си носи в дамаджани от Катар и не тревожете вожда Винету с цените на газта, че да не дигне кръвното щото има важен мач ic отбора на Мездра и му е под достойнството да се занимава с червени ***. Изчезвайте.

14

Анонимен

преди 7 години

Тиква, първата година казваш средната заплата ще стане 1300 лева? За София знаем. А В България колко? От 600 на 650 и докрая на мандата ти след 4 години 900 лева? Тикво, циничен ***...ти си за Калашник!

13

до 3

преди 7 години

Докато учителите работят за 500 лв, колкото вземат чисто повечето, особено младите, няма как да имаш претенции колко кадърни били. Има хора, отиващи в училище по призвание, но като се сблъскат със селяния на такива с подобно мислене, дето все учителите им виновни, че детето им било хулиган и двойкаджия, се отказват. Докато условията са такива, няма как свестен човек да се задържи. С 500 лв кое по-напред. Ела ти да работиш, щом така прекрасно.

12

Анонимен

преди 7 години

И какво сега? Преоблякъл се Илия пак в тия. Кого баламосват? Първо да свалят цените, дето вчера дигнаха.

11

до. НН

преди 7 години

Народът не иска туй или онуй. Всичко е игра. Грешката стана с царя. Тогава можеше да се избира. Сега вече по малкото зло.

10

Анонимен

преди 7 години

Да оставят тези папагалщини ами обещаха 1500- 2000 лева средна заплата и 600 лева пенсия .Този цирк ,,приоритети ,, гледаме всяка година откакто им подаряват властта . Още 2009 г. обещаваха 1500 и 600 лева .Нищо пак няма да направят,нищо .Най много да арижат Ямбол ,Хасково и Кърджали на Турция .Нали Ердоган е ,,брат ,,тна Тиквата и пешкира да оберат ,,бушоните Патриоти ,,

9

Педагог

преди 7 години

Бих започнал с даскалъка, но не вярвам на барбойко и неговите лакеи. Заплатите няма да се увеличат, вервайте ми! Както казваше човекът, който го направи генерал и оправи България за 800 дни хаха

8

Анонимен

преди 7 години

Заемите от Бойко Двойка ще ви стигнат ли , какче , или Б.Х. ще започне с нови милиарди , за наша сметка !?

7

Македонски

преди 7 години

А пенсионерите ги чакате да измрат, нали, продажна,долна,корумпирана шайка!?Уж няма пари, за вдигане на пенсиите, но да ви попитам, къде успяхте да нагласите 16 милиарда!?В обществени поръчки с ронещ се асвалт, къртещ се паваж , принтери за милиони и скенери, които отиват в музея!?В една нормална държава, прокуратурата отдавна да се е самосезирала!А онези микроцефали , патрЕотите ви клекнаха, само да са във властта! Не разумявам, как има българин, който още дава гласа си за вас!