18

райме

преди 7 години

кофти ли ти е , бе бай местане . мъчно ли ти стана . софрата свърши бадева

17

Анонимен

преди 7 години

когато в търция се чуе "дост", в българия се свиква съвета за национална сигурностмного любопитно явление:)))

16

Анонимен

преди 7 години

Много европейски нещо се е барнал Местан, него като фен на Ердоган по- си го представях със фес .

15

Анонимен

преди 7 години

ДОСТ била европейска партия, Ердоган заплашва ЕС, била атлантическа, турците в момента мразят САЩ, Местан бил настъпал руска мина, Ердоган целува Путин от кръста надолу...Местане, Местанеее, биполярното разстройство ти е в кърпа вързано.

14

Анонимен

преди 7 години

Има вероятност Ердоган да спечели с Референдума. Тогава с ДПС е свършено. Доган ще премине в НФСБ или Атака. Жалко за Христо Бисеров. Никой не обича предателите.

13

баю

преди 7 години

Той добре споменава Конституцията ама дали я е прочел за да разбере че и ДПС и ДОСТ са противоконституционни партии! Къде в Конституцията пише че е разрешено да се прави партия на верска основа? Конституциата съм я прочел от *** до *** и никъде не видях да има такъв текст в който да се споменава за такива партии. По неговата логика и *** трябва да си направят партия и да предначертават дневният ред в държавата!?

12

Анонимен

преди 7 години

Нас пък ни е срам от Местан.

11

кой кой е

преди 7 години

"...мотото "Да спрем злото ДОСТ" лишавали над един милион български граждани в чужбина от право на глас." Български граждани са тези, които се чувстват българи и живеят в България. ДОСТаджиите не са нищо такова. Те все си напъват към Турция. няма лошо да се чувстват такива, ама да не се пъхат в нашите дела.

10

Анонимен

преди 7 години

А га се цилуваше със съсела ни рива, я кажи ся ше теглиш ли една шпакла на другарката Нинова да удари едно рамо на ДОСТ, а дърт козел

9

Активист на БКП

преди 7 години

Ама Радев въобще не се вълнува от доносника Местан!!!

8

Доган

преди 7 години

Местане то и аз вече се срамувам от този Буратино който по такъв нескопосан начин разкри че аз се крия зад тези промени.

7

Анонимен

преди 7 години

Интересите на българите е да не се гласува от чужбина. Плачат само Местан и Борисов, защото за тях отиват гласовете от Турция, които са като процент около 90 от всичките гласове от чужбина. Да си спомним президентските избори - от Турция за геребарстката пародия Тeтка Цeцка гласуваха около 96%, а за българският президент Радев, неин конкурент в надпреварата - само 4%.Коментарът е понече от излишен. Затова плачат слугите на Ердоган - Местан и Тиквата.

6

Предател...

преди 7 години

Go home!!! В цял свят ако не живееш в държава 381 дни, нямаш право да гласуваш. Г-н Местен с ББ на кафенце свалихте Орешарски. С ББ се уговорихте, той Ви разрешава регистрацията на ДОСТ, а Вие сваляте Орешарски, който намали тока. Защо се скрихте в турското посолство, при наличие, че Ви се плащаше за охрана. ГЕРБ и Вие искате да ни направите икономически зависими от Турция, и го направихте. Няма Белене, няма Южен поток, но има турски.Всеки български християнин гласува срещу ГЕРБ и ДОСТ.

5

Анонимен

преди 7 години

Абе тоя на снимката къФ европеец е? И да смени бомбето с фес, по ще му отива! Де гиди пезевенк...

4

Умник

преди 7 години

Местане, поради что се срамиш да се наречеш болгарин?

3

Анонимен

преди 7 години

Местане, няма го прителят ти Тикавата, който да ти назначава персонална охрана в нарушение на закона, която да плащаме ние българските данъкоплатци.Тиквеното ви царство свърши. Сега вече не може да си разигравате коня както си искате в България. Твоята родина е Турция и нямаш място в Българския парламенат.Тиквата дори да е премиер, вече ще требявада се съобразява с ПРЕЗИДЕНТА, който е мъж и БЪЛГАРИН, а не помашка шушу-мига като предния.

2

Анонимен

преди 7 години

Гледам снимакта и недоумявам откъде се взе тази прилика с Евгени Минчев! Няма смисъл да чета статията... Тя няма да ми каже нищо повече от снимката.

1

Анонимен

преди 7 години

Кой беше Местан?