62

до 65

преди 7 години

Щом златният пръст е още в парламента, какво пречи на сулю и пулю да не влязат.

61

Омонимен

преди 7 години

Няма Слави и хората му, с абсолютно негативното си и мрачно мислене да направят каквото и да било позитивно - за Мен, за Теб, за Нас, за Народа. Лошият театър, който играе е само и единствено в негова полза - повечето драма и трагедия буди повече интерес сред масите, което води и до по-голям паричен еквивалент. Като ги слушам тези "сладурковци" ми иде да си срежа вените. Ако и тоя успее да "яхне" националното недоволство, с чиста съвест ще мога да кажа, че Бойко е бил прав относно "маТРИала"...

60

бай иван

преди 7 години

Дългия ако направи проект сега, до изборите ще са го забравили. 90% съм сигурен че проект ще има, но ще го заяви преди следващите избори.

59

Анонимен

преди 7 години

Винаги съм се питал защо Бойко е толкова страхлив, крие се като мишка и бяга от всякакви дебати. Сигурно защото се е родил много *** и си е останал такъв. Въпреки че майка му го е водила на църква и комунистите насила са го карали да носи червена връзка, пак си е останал ***. Може да е защото се е хранил само с компири и мас. Тe всички дечица на номенклатурните полковници клатихурци се хранеха са това. Само ние, децата на обикновените работници, преяждахме с луканка.

58

П.Петров

преди 7 години

Трифонов закъсня с около 15 години да капитализира медийното си влияние в политическо, но тогава му стигаше заплащането от Гергов.

57

Анонимен

преди 7 години

Страх ги тресе герберастите и с право. Скоро ще ги изхъврлим.

56

Анонимен

преди 7 години

Слави, айде прави един концерт пред НС, събирай 50 000 млади хора и да ги изхвърляме тия безродни продажни търтеи от вътре.

55

Анонимен

преди 7 години

През ноември 2016 г. 2,5 млн. души казаха "да" на гласуването за личности ........действайки емоционално, първосигнално и най-вече НЕинформирано, на принципа на "дребният шрифт" на банките, без да го прочетат и без да проучат да какво би довело !Дългия комсомолски секретар няма никакъв капацитет да събере повече от няколко хиляди души за не повече от няколко дни. "Електората" му е предимно ъндърграунд-***, наркомани и други пропаднали и повърхностни типове..

54

цецоо

преди 7 години

треп треп треп трепни трепни и специално за Боко тиквончето

53

boyko.uzunov

преди 7 години

Политолозите са к-ви на които се плаща,за да станат ***.

52

поправ

преди 7 години

Не какво ни готви,а какво им готвим със Слави.

51

Анонимен

преди 7 години

Слави е новият Къци!

50

Славейков

преди 7 години

Ако някой иска да разклати лодката и да ни прати на дъното, Слави е подходящ "водач", ПАЗИ, ПАЗИ, ПАЗИ БОЖЕ.!!! БТВ постъпи правилно. Нека Слави влезе в спор с хора, които разбират от идбирателни системи. Да организираш чудесни концерти е едно, да управляваш държава - друго. Чудя му се какво печели, или действа от ЧИСТА ГЛУПОСТ.

49

Аз

преди 7 години

Какво ни готви Слави ли? Готви ни малко пресилен смях от *** вицове. Дотам.

48

Исти

преди 7 години

Слави без съмнение е човек на Путин,решил да създава напрежение в обществото подобно на "патриотите",които искат да ядосат Ердоган и да го предизвикат да вкара турска армия у нас. Това ще е звездния миг на русофилите- те веднага ще превземат властта в страната с готвения от тях въоръжен антиевропейски и антинатовски преврат а до 1 час след това ще викнат руската армия да влезе в страната,за да я "пази" от турците,които обаче са съюзници на Путин и дори са договорили демаркационната линия с него.

47

Анонимен

преди 7 години

Ама за какво ще ги повежда хората?Революционер ТВ шоу няма.

46

luckyman

преди 7 години

Чалгата ще става задължителна! Щото била "мултикултурна" и импонирала на новите "европейски " "ценности"!

45

ДО 38

преди 7 години

Защо мислиш така ?

44

piss off

преди 7 години

toi razbirash li slavuca bil sviril Rok i metal hahahahaahhaah sprimesi na drevno divashka orientalska chalgiq hahahahahha begai u neverland be palqk smeshen

43

няма време

преди 7 години

Ако прави нещо политическо,Слави има седмица-две за това!Сега,когато му спряха шоуто трябваше да скочи и щеше да поведе много хора.Ако почака още,ще бъде друго.Нито шоу,нито политически проект-демек нищо и половина.