21

Винету

преди 7 години

Даже меко действа, всички *** в Сибир!

20

Анонимен

преди 7 години

Джуджето вместо да подкрепи протеста, върви срещу народа си.Този път протестът не е срещу правителството, а срещу порочна практика осъждана навсякъде.

19

Анонимен

преди 7 години

Зелените ***, не казвайте ' Хоп!' преди да сте скочили! Това дето почна, свърши и се видя колко по - нищожна е станала опозицията. Колкото и да раздухват медиите от информационния фронт, нищо не се получи. Толкова време западни санции и НИЩО!

18

Русофил

преди 7 години

Против курупцията бил,а 30-те милиарда долара дето ги гушна от къде са?

17

вин

преди 7 години

Славянин, кой те знае какъв брикет си, с вежди гайтанлии-скривалище на смърфове, на поляк или украинец приличаш ли?

16

Анонимен

преди 7 години

Руският президент заяви, че и той самият е против корупцията.....Ами като е против и той защо не е излязъл на протест и защо, по дяволите не е арестуван?!!!!

15

Анонимен

преди 7 години

Разбира се Владимир Владимирович отново им е показал среден пръст на триполовите. Да си гледат тяхната западна ***, Русия не се интересува от мнението им.

14

Анонимен

преди 7 години

Миналата година кога имаше протести на афроамериканците за полицейско насилие Русия не се меси нали

13

славянин

преди 7 години

Оттатък океана полицията направо стреля без предупреждение срещу разхождащи се хора, особено ако са повече или по-малко ***, тия тръгнали да учат руската полиция на толерантност! То бива наглост и лицемерие, но такива са атлантическите ''демократи'' - нагли, лицемерни, смешни и..............................безсилни!

12

aaa

преди 7 години

Трети ден франсетата бият китайците в Париж,веднага да спрат с тая расова дискриминация инак ще бъдат публично порицани от всички демократични страни в света начело със Северна Корея...

11

Анонимен

преди 7 години

*** *** като недоклани прасета.

10

Анонимен

преди 7 години

Ко да мачка руските граждани очевидно....Много зряло и разумно в 21век :)

9

Анонимен

преди 7 години

Мачкай Вова!

8

Анонимен

преди 7 години

Путин може да обвинява запада, да арестува демонстранти но големия проблем Медведев остава. Дребните и плоски игрички с тоя "партньор" ще му струват много.

7

Анонимен

преди 7 години

Брех, брех всеки иска да натиска плешивеца, изглежда това е много модерно напоследък.

6

Анонимен

преди 7 години

Диктаторът вече почна да се замайва от властта. Не е на добре,като почнеш да биеш и собствените си сънародници ..Отива на катастрофа.

5

Анонимен

преди 7 години

Упреците на Запада за арестите в Русия опит за натискЕй тва изкараха путин супер сексапилен бе, всеки иска да се натиска с него. Сякаш хората са малoумни и не разбират че Путин е един умрял от всякъде ***.

4

един там

преди 7 години

Ей пак западнаците надават вой! Ще каже човек, че тези задържаните, са ги тикнали зад решетките за няколко години, а не за няколко дни! Сега остава някой от тези задържаните да се самоубие! Тогава пък ще ревнат, че като са ги задържали, са ги подложили на страшни мъчения и затова се стигнало и до самоубийството!

3

хи-хи хи-хи

преди 7 години

"В неделя стотици руснаци бяха арестувани при участие в неразрешени протести из цялата страна - най-масовите през последните пет години."Най-масовите през последните 5 години! В Москва са участвали не повече от 7 хиляди души - Москва която е 14 милиона. И това ако са масови протест, здраве му кажи, все такива протести да си пожелава Путин и за следващите 5 години. В Париж само срещу осиновяването на деца от хомосексуалисти излязоха 2 милиона със семейстата си и полицията ги би и деца даже би.

2

Анонимен

преди 7 години

Кратко, ясно, точно, браво Вова. Следващи такива опити нека се считат за обявавaне на вoeнно положение срещу Русия, време е някой да си отнесе шамарите.