64

Анонимен

преди 7 години

Треторазрядната мутра, сложена за премиер вече раздава титлите на килограм.То в България има повече професори, отколкото непрофесори.

63

Анонимен

преди 7 години

до македонецо.Оти допуснахте сурбите да ви се качот на главите.Со кондури доидоха, со чепици си оидоха.

62

Во

преди 7 години

Абе ***, чуждопоклонническа ***, само в тези градове л иса великите мислители.Егати жалката мишка. Чувал съм и видял далеч повече от теб.Но за съжаление някой неща не са узрели в манерката ти.Пии си кока-колата и не ръси небивалици. И заради такива като теб Б-я е на това дередже,***.

61

Анонимен

преди 7 години

В България вече всеки е професор. Ама какво е завършил, кой му е дал титлата няма значение. Достатъчно е Вождът да каже и посочи - ей този е професор защото го харесвам и ми лиже ... и от утре въпросният човек е професор.Божидар Димитров също не е професор, въпреки че медиите постоянно ни го пробутват за такъв. Той е само старши сътрудник, при това втора степен.Борисов също не е генерал, защото за генерал трябва да си завършил генералщабна академия, а не Доган да каже - от утре тоя е генерал.

60

Анонимен

преди 7 години

до 56 интересувай се повече. Цялата европеиска част на Турция с много голям % живее и симпатизира на ЕС, НАТО. В тази част е и НАТО. Двата моста и тунела и хилядите фирми са с пари от ЕС. Милиони които са в Европа са от там. За тях Ердоган не е интересен.Другата не европейска част е много голяма и малко населена. Те подържат режима му.

59

до 57

преди 7 години

Тоя фъфлек с вид на квартален алкохолик ако беше наистина професор и математик нямаше да обикаля студията на Тиквено-Прасешките медии за бутилка гроздова, а щеше да е преподаветел в Бостън, Бърлкли или Станфорд, ако си чувал въобще тези имена.

58

Анонимен

преди 7 години

Той ако беше професор и да решава ей такива големи уравнения нямаше да е в офис като конюшня.

57

Анонимен

преди 7 години

България на кой е дала двойно гражданство не мога да разбера.

56

Анонимен

преди 7 години

*** , няма да ме разбереш . Това е огромна , пареща болка и обич към Македония , към цялата история която са преживели , нещо много силно ...Македонец съм и македонец ке си умра

55

Во

преди 7 години

До Анонимен : Този е по-професор от теб и то с много...ако успееш да решиш 1/10 та от уравненията които той може..може и да седнеш на една маса с него. Той е професор а ти си нищо ! Има разлика.

54

MAD

преди 7 години

НЕ ЗНАМ ПРЕДИ ПРОФЕСОРА КАКЪВ Е БИЛ НО ВИЖДАМ ЧЕ ЗАЩИТАВА БЪЛГАРИЯ ОТ ТУРСКАТА НАПАСТ А ВИЕ ВЪВ ФОРУМА ПРЕСТАНЕТЕ ДА ЗЛОСТОРИТЕ АМИ ПОГЛЕДНЕТЕ КАКВО ЩЕШЕ ДА НАПРАВИ БОЙКО БОРИСОВ КАТА РЕГИСТРИРА ДОСТ И КАКВО ЩЕШЕ ДА СТАНЕ АКО НЕ БЯХА ПАТРИОТИТЕ ДА СПРЪТ ТУРЦИТЕ КОЙТО ВЛЯЗОХА НЕКА СЕ ПРЕМАХНЕ ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО ДА МЕ ИЗВИНЯВАТ БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА но нека как да се управлява България решават тези които остават в нея. А тези като дост които разчитат на двойното гражданство са страхливци

53

кога?

преди 7 години

Кога ГЕРБ ще бъдат денацифициран?

52

Анонимен

преди 7 години

македонско самосъзнание е винаги наопъки и да им е гадно на всички. И винаги спълен портофел с леки пари от Москва

51

Анонимен

преди 7 години

Този е професор кокото аз .......

50

българина

преди 7 години

Защо има регистрирани етнически партии? Защо хората чиито подписи са на разрешителното не са в затвора за държавна измяна?

49

Анонимен

преди 7 години

С турци иле без, много ми е интересно с какво ще се промени живота на българина ?

48

Право

преди 7 години

Разберете го, Осман Октай го каза... Това се прави отдавна за ДПС, а сега и за ДОСТ, просто му дадоха гласност медиите тази година! Автобусите са отдавна бе хора... ДОСТ и ДПС са едни и същи продажници!!!

47

Пешко

преди 7 години

До Свободен българинАма коя позиция?

46

Анонимен

преди 7 години

До 40 Ми какво да прави по цял ден. Яка пенсия, яка пара от партии? Четеси политически клюки и като гледа телевизия си посръбва от чашка с лед.

45

Ганьо

преди 7 години

До до Бай Иван...съм със македонско самосъзнание...---------------------------------------------я дай дефиниция, какво означава да си с македонско самосъзнание?