101

Анонимен

преди 7 години

А ти са Карлуково

100

Пръц

преди 7 години

Искам да знам колко от новите 240 са масони, друго не ме интересува.

99

Хитър Петър

преди 7 години

Големи предатели, кой им вярва още? Волен си е направо за лудницата, а Валери е за затвора.

98

Валери и Волен

преди 7 години

Обединени пандизчии, дали подхожда? Все пак двама от лидерите са осъдени с влезли в сила присъди- Сидеров и Чукалов. А и цяла България стана стана свидетел на безобразията им не зачитащи правовия ред. Нищо чудно утре, по примера на Румъния да внесат искане за промяна на НК в рамките на членовете, по които са осъдени!!!!

97

до 106

преди 7 години

Ало , отпуши си ушите или си сложи очила по добре да четеш . Какво ДПС те гони . Няма със дпс да са заедно, а със БСП - ся зацепи ли

96

****

преди 7 години

Да питам повечето пишещи,като четохте статията,разбрахте ли какво казва Симеонов,защото по тъпите коментари,рабирам,че на повечето,не им се отдава да осмислят прочетеното.

95

скоро

преди 7 години

Този скоро ще стане Валерия от алчност...разбра се че целта е лична изгода в власта а не в полза на народа.......долен патриот мошеник,ГМО плъх....плачеш за затвора мръснико

94

Анонимен

преди 7 години

В името на парите,в името на постовете,в името на привилегиите,в името на това да сме във властта и в името на всиички благинки,които ни очакват сме готови да съставим правителство.Готови сме в името на всичко това да станем в коалиция и дявола в лицето на другите партии ,но ще сме" златния пръст"и патерицата на управляващите.

93

Волен и Валери

преди 7 години

А вие какво очаквахте от тях? Забравихте, че Валери Симеонов създаде Волен Сидеров и Атака и използва телевизия Скат, за да популяризира тази партия и Волен Сидеров. Всичко тръгна добре и Атака влезе в парламента през 2005-та година. Заедно бяха няколко години Волен и Валери, а после се намразиха, Сидеров напусна Скат, направи си негова телевизия, а Валерчко си направи нова партия НФСБ. Така се заплюха и се намразиха, но не щеш ли отново се събраха в коалиция Обединени патриоти.

92

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

ЧЕНГЕТО "СИМЕОНОВ" ОТ ДС/КГБ-----АПЕЛИРА , ЗА БЕЗКРЪВЕН ПРЕВРАТ ,В ПОЛЗА НА РУСИЯ!!КОГО ,БАЛАМОСВАШ ,БЕ ....ВАЛЕРИЯ ....??!!НЕ НАМ...НЕ НАМ.......ХА,ХА,ХААААААААААААААА

91

Анонимен

преди 7 години

Ronaldo REALno ima 6 ZLATNI TOPKI, a dzzudzzessko-messko-katalunessko ima samo 3 Zl.topki, bez 2-te Nezasluzzeno OTKRADNATI ot Ronaldo i Dadeni na dzzuchko ot UEFAlona....Ha-Ha...... na 2 gola se Radvaha katalunkite-burzzalunkite,podskachaha,dupeha se dovolni i Radosstni...I izvednuzz Edin TRIUGULEN,bez malko CHetiriugulen,Petougulen...gi Razzzepva otzad VNEZAPNO i te Sega Revat...ama Zasto Taka BRUTALNO izvednuzz...No i Hubavo im SStana ,Zastoto Burzzalunskite-katalunski ku.ku.ku.rvichki i pe.dalcheta SSa SSviknali da gi OObgrizzvat Taka HUBAVO i RADOSSTNO... do Kraii...

90

Бай Хой

преди 7 години

Само простотии заради държавна ясла. Предизборните обещания са забравени вече, гледа се кой колко ще налапа. Е затова не гласуват повечето хора. Отврат!

89

Анонимен

преди 7 години

Кое не е шамар? Че до вчера висяха на границата да спират турци, а днес заявяват ,че ще се коалират с тях? Без ДПС двете партии,немогат да направят правителство.Ти базикаш ли се ?

88

Десен Комунист

преди 7 години

И аз съм готов да преглътна егото си и да направя коалиция за две три нощи с некоя млада другарка от БСП.

87

/БЪЛГАРИН

преди 7 години

До УуууууКАКТО И С ГЕРБ...КРИЛО НА БСП НАРОДЕ ГРАБВАЍ ТОЯГИТЕ И ДА ИМ ПОКАЖЕМ ПЪТЯ КЪМ ЗАТВОРА НА ТЕЗИ ПРЕДАТЕЛИ---ГЕРБ БСП НФСБ ОП

86

народ

преди 7 години

Този "" патриот"" за да е на власт е готов да си продаде и майка си,то е ясно вече че си е продал насрания си ***...но да лъжеш и да баламосват народа........прекаляват вече тези уруспиииииииииии "" патриоти""

85

Анонимен

преди 7 години

Аз съм гласувал за патриотите и за мен не е шамар . Между вижданията на БСП и Обединените Патриоти има много общи неща и това самите лидери на двете партии го признават . Ако БСП беше победител и заедно със патриотите управляваха щеше да бъде най добре за измъчената ни страна .

84

Иван

преди 7 години

Пуполизъм и Национализъм е равно на вече отречени от историята политически доктрини. Симеонов е умен и борбен човек. Доказъл се в бизнеса, дал и даващ хляб на много семейства! също купуващ костюми и "бутащ" определени хора напред. Но след Второто Купуване на Костюм на Сидеров/т.н. обединение/, просто разбрах , че и той е като всички. Какво ли не правят хората за Властта и в какво се превръщат, всеки сам може да си отговори.

83

Анонимен

преди 7 години

Какъв шамар за електората на "патриотите". За да направят с БСП ,ще им трябва и ДПС ? С това изречение мисля всичко е ясно, какви патриоти са това. Власт и заплати нищо повече.

82

Уууууу!

преди 7 години

Ще сте национални ПРЕДАТЕЛИ и ще се наложи да ви лишим от българско гражданство, ако се коалирате с БСП !!!