46

Анонимен

преди 7 години

Всички си спомняме как един *** успя да срази силно икономически страна в рамките на 2 десетилетия и още двайсет години Италия има да се справя с последствията. Интересно ми е как една такава държава като България ще може да преодолее тази беда като Борисов? И 100 години няма да стигнат - на победителите честито...

45

Швайца

преди 7 години

Държава на лунатици. Всички реват за социални услуги, пък избират дясно от 30 години вече. И без човек да е гадател, гений, политолог и икономист, държава в която:1. Бивш монарх става премиер.2. Бодигард/пожарникар става премиер.3. Подава оставка и печели избори.4. Номер 3 се повтаря.няма как да бъде силна и стабилна - това са процеси, които са абсурдни и за бананова република.Наричайте ме червен, писач, платен... Но вече спасение в тази държава няма... помнете ми думата...

44

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 65За БСП е важно че сте гласували за тях, а не в какво вярвате. И все пак сте повярвали поне малко, защото ако не бяха направили тези промени сигурно нямаше да гласувате за тях.

43

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 62 Това са фасадни промени , нека не ни смятат за толкова глупави. Повече от сигурен съм , а и повечето хора който познавам и гласуваха за БСП на тези избори , го направиха само защото не искат повече ГЕРБ. Явно от централата на БСП уж чуват , но не разбират какво искаме ние обикновенните хора .

42

БЪЛГАРСКИЙ

преди 7 години

ГЕРБ е невъзможно да съставят правителство, Бойко пак ще си подаде оставката при първия труден момент.....

41

Циолковски

преди 7 години

Сега трябва старите кучета в БСП дето как Корни ги натири, да и спретнат един пуч.

40

До Анонимен 58

преди 7 години

Е как БСП не са се поучили от грешките си? Нали шефката им каза че повече задкулисие и управление с ДПС няма да има. Нали махнаха най-старите муцуни и сложиха нови лица. Нали издигнаха Радев за президент. Ти какво искаш още да направят за да им повярваш?

39

Анонимен

преди 7 години

КУРнелке каф кабинет ште редиш порно кабинет ли ами ДАИ адресче де

38

Анонимен

преди 7 години

Честито на Нелия, а първата част от името да й е подарък от Бойко.

37

Анонимен

преди 7 години

Към момента не харесвам БСП , защото не се поучиха от грешките си и все още не чуват достатъчно добре какво им казват обикновенните хора , но повече не харесвам ГЕРБ. Да Ви е честита победата Гербери , но дали наистина победихте и дали нямаше да спечелите повече ако бяхте загубили ? При тези опции който имате , смятам , че този път радоста Ви ще е кратка , а провала Ви неизбежен. Още веднъж честито !

36

Атлас

преди 7 години

До Гошу.........Те си мислят, че докато нормалните хора работят, а младите се забавляват (всичко това е електората на ГЕРБ)....... За колко 800 лв. работят "нормалните хора", а 160 лв.пенсия как ти звучи бе мутренски ***????От колко 9 години управлява това нищ0жество и какво направи смислено.Колко 450 000 млади напуснаха държавата за 9 години и дали се забавляват тука а?

35

Басри Кадиров

преди 7 години

Другарката Нинова си изгърмя патрона нахалост. Сега като навърши 12 години в парламента ще трябва да се оттегли, без да е постигнала мечтата си да стане баш министър.

34

Винету

преди 7 години

До 29 червен анонимник. Много жалки и смешни излияния на лузър, другарю. Написал си и сума ти глу.пости и без да си доказал, че си някакъв умник, а по-скоро обратното щом харесваш червената чумма, обиждаш стотици хиляди, които явно са по-интелигентни и не вярват на твоите щуротии. Ако управленията на Винету са чак толкова лоши, защо пак го избраха бе, кратун червен? Защо, бе, отговори.

33

БСП са гад.ини

преди 7 години

Ха, птица домашна, че ГЕРБ да не би да размитат за вас. Борисов отдавна е казал, че с вас изобщо няма да си говори.

32

Гошу

преди 7 години

Другарката *** беше твърдо убедена в победата си, както и всички нейни платени ***, прости маргинали и пенсионери, дето шарят тук и навсякъде другаде. НА какво ли не се нагледахме: "в неделя ГЕРБ отива в канала","свърши се с тая партия","убедително ще ги мачкаме" и накрая какво? Пак същото :))))) Те си мислят, че докато нормалните хора работят, а младите се забавляват (всичко това е електората на ГЕРБ), а те като по цял ден са по форумите и си повярваха, че са наистина много

31

Как Сийка

преди 7 години

*** Корнили'о,защо пак ни излъга?! Нали щеше да спечелваш изборите и се беше накокошинила и премиер да ставаш-к,ва стана ,ся?! Не разбра ли,че много отговорно се излагаш по всички направления и на всички нива ?!Де го Сидеров да ти каже:" Засрами се,***! " ! Че и нас излъга,махленките от квартала да глусуваме за кокона като теб -язък, язък,отидоха ни гласчетата! Втори път да не си посмяла да се изтипосваш по плакати и да приказваш на " ангро"!Айде,отивай в Брюксел при СерГЕЙЧО да си ближите раните

30

Бай Гроздан

преди 7 години

Грешно ги сметнаха гласовете другарите. За 10 месеца си удвоили гласовете. Ами не трябваше да бързате с изборите и да изчакате още три месеца , да се утроят.

29

Дедо Ташунко

преди 7 години

Честита морална победа другари!

28

Цецка Цачева Две

преди 7 години

Журанлиста към Нинова: Ще подадете ли оставка ако загубите изборите?Нинова: Няма да ги загубим.Журналист: И все пак ако загубите ще подадете ли оставка?Нинова: Няма да ги загубим.Абе Нинова . много си повярва бе къзъм, също като като кака Цецка

27

Анонимен

преди 7 години

Гладна ***, кабинет сънува