153

Бойко Борисов

преди 7 години

Ако не гласувате за ГЕРБ спира санирането и споразумението с Ердоган за бежанците. Спират и всички европейски програми. Като не щете ГЕРБ, на ви БСП и ДПС. Това ще ви е наказанието.

152

Анонимен

преди 7 години

Как изведнъж толко се загрижиха, за правата на нашите граждани?

151

Анонимен

преди 7 години

До БЪЛГАРИН 1Волен Сидеров?!?!?!Това турско мкере? Зладният прст на ДПС? Скаченият съд на ДПС?Да си спомняш случайно, че на изборите 2005 ДПС беше заплашено да не влезе в парламента.И точно тогава, "случайно" се появи Волен и Атака, наплашиха турците, "затегнаха матриала" на ДПС и ги вкараха пак.

150

БЪЛГАРИН 1

преди 7 години

Още преди 15г. Волен Сидеров предупреждаваше, че тези неща ще се случат ама кой да го чуе ! Затова с бюлетина номер 17 !!!

149

о

преди 7 години

Само се чудя, тия с двойното гражданство, ако, не дай Боже стане война, на коя страна ще се бият???

148

Анонимен

преди 7 години

Баси народа турски! Колко ли безмозъчен трябва да си за да се качиш на автобус и да те закарат в България, където вече не живееш, за да гласуваш с една цел, възстановяване на Османската империя????? Баси овцете!! Къде живеят тези маймунопитеци, не виждат ли, няма как насила да стане това. И при положение, че през 2016 камиларите избиха хиляди НЕВИННИ в името на исляма! У нас има тъ//паци но никой не е тръгнал по света да трепе и убива в името на Христос. Турчин = на безмозъчен фанатик.

147

Анонимен

преди 7 години

Какъв трябва да си, да те натоварят на автобус като ***, да ти платят билета, да ти напишат номер на ръката и да те изпратят в друга държава да гласуваш, за да искаш да върнеш в Средновековието народ, страдал 500 години от изостаналостта и ретроградността на една презряна от цял свят държава? Трябва да си само турчин. Не трябва нито интелект, нито култура, нито разбиране накъде върви света.

146

Българина

преди 7 години

Изгонете посланика и закрийте посолството, забранете исляма в България. Всички които са слушали проповдите на имамите от Шумен да им се отнеме гражданството и не само на тези, а на всички присъствали на проповедите на хора на дианета!

145

умерен националист

преди 7 години

след 26-ти ще имаме около 20% и България няма да има спиране. Треперете врагове на България, защото семе народ, който силно люби и мрази!

144

!!

преди 7 години

В Турция не живеят българи,а само турци !!!нека сега гласуват донасита, защото ще премахнем двойното гражданство изборите в България ще им останат спомен, а че границата отново ще бъде блокирана отново тая седмица може да сте сигурни. На който не му харесва това да си ходи в Турция

143

хм...

преди 7 години

Доказва се , че с двойното гражданство по- скоро се вреди , отколкото да е от полза .Отмяната му ще засегне и българите , които живеят в други страни т.е закона няма да е избирателен в приложението си. Сигурно има и др. подходи да се спре този" туризъм ".

142

Анонимен

преди 7 години

Умирам си турчин да ме учи на демокрация!

141

Анонимен

преди 7 години

нека се спазва действащия в момента закон, когато го промениме да се спазва променения, без патриотарски изцепки в момента, на кого служат те, махайте от границата смахнатите, ние сме законова държава махайте ***, като дойдат на власт да променят закона!

140

анонимен

преди 7 години

Абе хора. Премахване на двойното гражданство и ще се спре с изборния туризъм. Защо не се приема това не знам.

139

Анонимен

преди 7 години

Всичко се решава с един замах. Забрана на финансиране на партии и НПО от задгранични институции или частни лица.В тази схема ще попаднат еколози, протестори, ***, организации с нетрадиционна ориентация, цялата турска диаспора, изборните туристи.Всички организационни мероприятия на висшеизброените да се разследват от икономическа полици.И въобще и ДПС и ДОСТ по своето съществувание са в противоречие с нашата конституция.Бойко страхливеца ни създаде много злини.

138

рус

преди 7 години

Да поканим руските комбайни да жънат около границата в дните малко преди и малко след изборите.

137

Сще

преди 7 години

До АнонименНоого си *** САШЕ

136

ВАНГА БАБА !!!!

преди 7 години

Троловете да ВНИМАВАТ МНОООГО!!! Пишете си ГЛУПОСТИТЕ!!! Но АКО засегнете БЪЛГАРИЯ???? ЩЕ ГНИЕТЕ В АДА!!!! ПРОКЛЕДНИЦИ ЮДЕИСКИ!!!

135

Мона

преди 7 години

До АнонименАми те цифрите, които използва светът (1,2,3...) са арабски, другите са римски (I, II, III...)

134

Анонимен

преди 7 години

Точно в тези държави всичко е под контрол за разлика от Велика България! Точно тези велики държави са дали много и съответно взели от тези народи за разлика от България която не е дала нищо на света и винаги е ощетявала гражданите си най-вече!!! Резултатът от продажничеството и селяндуското ни користолюбие ни е превърнало в едни празни присмехулци страхуващи се най-вече от собственото си отражение!