135

До Трол

преди 7 години

"Щом ми изтрихте коментара,бе?Щото казах,че като те насилят да станеш от християнин мюсюлманин,не означава,че от българин ставаш турчин!"Цар Борис 1 познаваш ли го бе "р о б"...

134

Анонимен

преди 7 години

До славянин...като от тях половината напуснаха Турция и заживяха в Германия...

133

гневен

преди 7 години

Да не дразнят заспалия български лъв, че когато се събуди тежко и горко на всички!

132

Не на ДЕМАГОГИЯТА.

преди 7 години

Защо етническите българи се дразнят от кавгата между българските етнически турци , нима не е очевидно те дълги години се мъчат да се отърват от корпоративния шев агент Сава който преди беше срама за тях изведнъж ВЕЛИК. Защо не се интересувахте от воплите и съдбите нарочени от него ,,предатели'' предатели на какво ,затова че се питаше защо крадете. Е тия вопли може би са чути другаде докато на тоя който се надявахме остана глух а това може би си ТИ.

131

Gledan_Picture

преди 7 години

Гледайки снимката, виждам бай-Местан и бай-Михайлов. Знатни и обичани от българския и турския народ боляри, билюкбаши. Та, дума казвам срещу им- Позорно е да се обърнеш срещу Родината си, традициите и историята си. *** Местан усърдно търсеше защита в посолството и службите на Турция, нееднократно заставаше до тяхни държавни мъже, и всепиюща наглост-ще отрича и защитава безпардонната намеса на Турция в работите на България, скотына грязная

130

отговор

преди 7 години

До въпроспочти, или все бивши агентури, разни юди седесари, мишмаш зидари. пратили им "ненамеса" по 16 евро да купят леща и халва на калпак, пардон, ч.алма, но си удържали по 10 евро лепта хонорар за субтитрите на арабски.

129

Анонимен

преди 7 години

На снимката - козел и канарче!

128

Анонимен

преди 7 години

Ох, Местане! Ако знаеш ние колко сме ти ядосани, място няма да си намериш! Впрочем, май повече те е страх! Пазиш ли си резервната пижама в посолството, че може пак да ти се наложи?

127

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 137Кой е Доган.Жив ли е или призрак.Какво си спомня за него българският гражданин.Аз помня само разговори за обръчи и раздаване на порции.Монах ли е,безделник ли е,пияница ли е.Кой и какъв е Доган.Някакъв несъществуващ мит.------ Ха ? А кой е пък Паисий ? Някой спомня ли си нещо за него ??? Мит ли е ? Реалалност ли е бил ? Как така от ТРАКИЯ е нарекъл БЪЛГАРИЯ ??? След като всички знаем че по нашите земи са живяли само ТРАКИ ??!! Я престани !!!)

126

въпрос

преди 7 години

Абе кой е тоя *** до Местан, там около него всичките ли са такива?

125

дядо иван

преди 7 години

Местане, както си ядосан, вдигай си феса и отивай на босфора да правиш партия и политика.В България не може турчин да поучава българите в 21 век.

124

Ха, ха, ха, ха

преди 7 години

До Абе човече ????Ама моля ви се, ....... я ми покажете един ХОЛАНДСКИ БЪЛГАРИН ???? Алоу, троловете ?????? Коой ви плаща ?????

123

Анонимен

преди 7 години

Кой е Доган.Жив ли е или призрак.Какво си спомня за него българският гражданин.Аз помня само разговори за обръчи и раздаване на порции.Монах ли е,безделник ли е,пияница ли е.Кой и какъв е Доган.Някакъв несъществуващ мит.Къде го виждате в политическото ни пространство.Местан е от плът и кръв носещ всичките негативи на своето присъствие.Кой има интерес да крие Доганя и да разказва врели некипели от негово име.

122

dd

преди 7 години

дост мост дпс чувалите на рамо и в анадола.тез български ибрици които ги легитимираха тези терористични партии в затвора доживот.

121

Анонимен

преди 7 години

За Местан ясно че целува краката на султан Ердоган но какво прави нашия демократ до него и не е ли слугуваме на Турция през целият си живот

120

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 118 ха ха когато "холандските българи, немските българи, гръцките българи, англичанските българи...и т.н. сметнат, че са българи и се върнат, тогава..и ние.-------------Виж това ми хареса !!!

119

Трол

преди 7 години

Лелееее...тука думата "чал****" я цензурират......нема такъв смешен сайт...муахахааа

118

Абе човече ????

преди 7 години

Може ли да има Холандски , Гръцки или други българи ???? Това не ти ли говори че при теб има раздвоение на личноста ? Последно, .... ти имаш ли си родина или НЕ ??? Иначе има много хора които се мислят за Марсианци .... ама не са !!!? Престани моля ти се ! Уж си интелигентен човек .... а се оказва че си с раздвуение на личноста ??? Хем роден в България, учил тук , израстнал тук, държавата всичко му дала .... а пък той ТУРЧИН ???? Абе човече къде го има такова нещо в света ???? Стига вече !

117

Трол

преди 7 години

Щом ми изтрихте коментара,бе?Щото казах,че като те насилят да станеш от християнин мюсюлманин,не означава,че от българин ставаш турчин!!!Като са станали мюсюлмани не е редно да се турчеят.Редно е да кажат,че са араби!!Мюсюлманската религия идва от арабите,не от пуйките!Така,че...бохчите,***,потурите и да заминават в Мека.Да се гъзят и да ги бият,като животни,че са вдигнали поглед към някоя кадъна.Ареее....марш в небитието!

116

fesss

преди 7 години

İzbor li............. xa xa vsicki sa muşenici mnogo jalko za balgariya!!!!