89

топчев

преди 7 години

Пращането и приемането свърши.Германия се направи на либерална,демократична и човечна.Целия запад се оплака,начело със САЩ.Щом модерния свят не хресва такава Германия,тя е принудена да се върне към корените си.Увеличение на военния бюджет,по дейно участие в световните дела,фронтекс,обща европейска армия,депортиране на бежанци,забрана за религиозни изпълнения.Това искат хората,това и ще получат.Искат национализам,лидери като Тръмп и Путин,няма проблеми.Германски специалитет е тази игра.

88

AZ

преди 7 години

PONIAKOGA SAM ZA, PONIAKOGA PROTIV, DNES SE VAZDARJAM,UTRE PROTESTIRAM !

87

Анонимен

преди 7 години

Когато се основава България от тук са минали хиляди разселници от Азия. Досега оцеляхме. И на тия ще им намерим цаката, жилав народ сме. Не леем сълзи и со...ли като турците.

86

чукча

преди 7 години

Те бежанците нали знаят че оградата не е довършена и спокойно си влизат тук.Най-вероятно скоро ще ги намерим по плажовете на Силистар и Синеморец.:)

85

До Европа

преди 7 години

"Не им ли идва на ум, че Китай достойно може да ги замести по отношение буклуците с които заливат Европа."Викате санкции за Турция...А НАВ НЕ ВИ ЛИ ИДВА НА УМА...ЧЕ ТУРЦИЯ МОЖЕ ДА ГО Е ВЗЕЛА И ТОВА В ПРЕДВИТ...ИМА ПРАКТИКА...ЯВНО ИМАТ МЕРКИ...ВИЕ КАТО ИГРАЕТЕ ШАХ (АКО ЗНАЕТЕ ВЪОБЩЕ) КАЗВАТЕЛИ НА ПРОТИВНИКА СТРАТЕГИИТЕ:-):-):-) българите казват ... :-):-):-) АЙДЕ ПУСКАЙТЕ КРАНЧЕТО...

84

Ердоган в затвора

преди 7 години

Не е ли време вече да ги изгоним от континента Европа тия ***. Те нямат право да са тук. Настанили са се чрез война и превземане. Що се отнася до т. нар. опит за преврат - на всеки е ясно, че си бе режисиран от Ердоган и сподвижниците му. А за бежанците - Вие да не би да си ги произвеждате, на такова ми намирисва. Вие като си отворите границите, защо мислите, че другите ще си ги отворят? БОЛНИ МОЗЪЦИ!

83

Крив макарон

преди 7 години

Шубето е голям страх. От страх ще изпратят не 15000 а 150000. Да ама как ще минат!?

82

Бягащи

преди 7 години

Само едно ме интересува през къде ще бягат тези бежанци. През нашата държава ли?

81

Анонимен

преди 7 години

Европа е 500 милипна. Ще се справим някак и с тия. Взимаме ги и да не сме чули гък повече.

80

Анонимен

преди 7 години

Целиат му живот минава в " шокиране" на другите. Турска черта ли е или проблем с психихата?

79

Анонимен

преди 7 години

Тез горките са се взели толкова на сериозно...

78

****

преди 7 години

Тези фесове,взеха да си мислят,че без тяхната помощ ЕС няма да се справи ли,щом турците могат да ги задържат,значи и ЕС може,пълна мобилизация на охранителни фирми от целият ЕС, и недопускане на никой без виза,дори и на турците да влизат,изтегляне на производството на европейските фирми от турция,и ще омекнат като памук.Веднъж лазиха по килимчето пред Путин,и се молиха,да не се молят и втори път.

77

Анонимен

преди 7 години

Пускай ги бе ко чакаш? Всичките ги пускай, ама после ще те питам какво ще използваш за изнудване.

76

:(

преди 7 години

SPUKANA NI E RABOTATA AKO ERDOGAN NI ZASILI MALKO TURISTI, KAK MOJAHME DA SE ZASELIM NA TOLKOVA LO6O MESTO V EVROPA !!!!! TOZI NA6IAT ASPARUH KAK NE NI OTVEDE KAM SKANDINAVIATA NAPRIMER... :(

75

Анонимен

преди 7 години

Гледам и чужди медии...И В ГЕРМАНИЯ И В ХОЛАНДИЯ СКОРО ПО ПРОГРАМИТЕ КОМЕНТИРАХА...КАК ТРЕТОТО ЛЕТИЩЕ В ИСТАНБУЛ (най-голямото в света), КОЕТО СКОРО ЩЕ Е ГОТОВО "ЩЕ НАВРЕДИ НА ИКОНОМИКАТА ИМ":-):-):-)

74

Леке

преди 7 години

Мъчно ми е за турците! Не са случили на религия. Пък не са чак толкова кофти хора.

73

ББ

преди 7 години

И.....Турция става история!!!

72

Анонимен

преди 7 години

Миналата седмица ходих до Одрин да думна няколко дюнера че там им слагат едно червеникаво зеле дето го няма тук.:) Та мисълта ми е че се крои нещо-военните поделения които бяха полупразни преди,сега са се позапълнили с аскер-дори се снимах с едно младо спретнато войниче и запазих снимката че като нахлуят тези дни да я покажа и се спася от инвазията :)

71

Анонимен

преди 7 години

"Ердоган днес пак нападна Европа с думите:"Забраняваш забрадките. Забрани еврейската кипа ако ти стиска".ДА ТОЧНО ТАКА...ДАЖЕ ЗАЩО НЕ ЗАБРАНЯТ И МОНАХИНСКИТЕ УНИФОРМИ И ПОПСКИТЕ ТАМ...ТЕ НЕ СА ЛИ РЕЛИГИОЗНИ СИМВОЛИ:-):-):-)

70

Анонимен

преди 7 години

"Той посочи, че Германия и Холандия в момента опитват да завършат това, което не успяха по време на протестите за парка Гези, при разследванията за корупция през декември 2013 г. и при провалилия се опит за преврат през юли 2016 г., зад който се смята, че стои Фетхуллахистката терористична организация."ТОЧНО ТАКА!!! В ГЕЗИ СЕ ХВАНАХА В КАДРИТЕ МНОООГО ЧУЖДИ АГЕНТИ, КОИТО ПРОВОКИРАХА...ВСИЧКИТЕ КАДРИ ГИ БЯХА ИЗКАРАЛИ ЗА ДА ГИ ВИДАТ ХОРАТА...КАКВО ПРАВИХА...ЛИЦЕМЕРЕН СЪЮЗ...НЕ ГО ЩЕМ ВЕЧЕ...