251

Анонимен

преди 7 години

Еврокомисар Джулиан Кинг - някакваанглосаксонска ***.Брекситътвече започна, време е да си ходиш на острова и да не се правиш на еврокомисар.

250

цък, цък, цък . . .

преди 7 години

Тенденцията на понижение на цената на петрола ще продължава, отбелязват анализаторите.

249

Анонимен

преди 7 години

""" Връщай Крим ! Да не повтарям ! """ -- и какво като повтаряш. Ще ти сложимедна перка пред устата да произвеждашвятърна енергия - трябва да има някакваполза и от теб.

248

Анонимен

преди 7 години

Русия не може да приложи такава тактикакъм България както са те излъгали елементарнитеамерикански драскачи по една много проста причина-- ние нямаме обща граница с нея и това ни правиидеални съюзници. Необходимо е просто да се обяснина интелигентните българи: западът сам си призна че няма какво да даде на източна европа. Друговажно нещо: санкциите срещу Русия се превръщатв тежък воденичен камък на врата на т. нар. запади послушковците, който почва неудържимо да ги влечекъм дъното.

247

сметка без кръчмаря

преди 7 години

Рашките увяхнаха. Навремето Елцин заплашваше запада че ядрените му срециалисти ще потърсят работа другаде. Пакистан направи бомба. Индия гръмна своя на другия ден. Северна Корея малко трудно, но под вещата подкрепа на Пакистан и те . Сега кого ще плашат? Путин си мислеше че йола ще върви вечно.

246

опетков

преди 7 години

До Анонимен331 По-големи глупости от твоите не бях чел скоро. Американски кораби нямат право да пребивават повече от 20 дена в Черно море според договор от 30 те години. За разлика от азиатската държава, американците спазват международните договори. Не разбирам защо коварството и наглостта на предводителя на зелените човечета те радва толкова много. Същата тактика той може да приложи и срещу България.

245

опетков

преди 7 години

До Крим си остава руски Референдумът беше проведен при наличие на окупационна армия и в пълен разрез с конституцията на Украйна.

244

Вицето

преди 7 години

Връщай Крим ! Да не повтарям !

243

Стига

преди 7 години

ЕС храни Украйна и Гърция на поразия, защо? Какво е покритието? Гърчолята няма да си оправи бъркотията със още един заем, а Украйна е измислена държава със открадната територия от Полша и е изцяло зависима от Руски газ. Правителството е съставено от милиардери. Корупцията е в пъти по-голяма от Руската и Българската. Да се разпада ЕС и да се състави нов, но този път и със строга полица за бежанци и имигранти и собствена военна защита, да престане това дърпане на конци от страна на САЩ и Русия.

242

ГДР на гедерейците!

преди 7 години

Когато ФРГ върне анексираното ГДР на гедерейците, тогава Крим ще се присъедини към вече бившата Украйна!

241

Колко деца?

преди 7 години

Още колко украински деца ще бъдат убити от фашистката хунта в Куев със 600-те милиона евро, отпуснати от т.н. "ЕК"? Ако Пороченко вече не си ги е сложил в джоба?

240

Анонимен

преди 7 години

Съветваме също персонално Германияда се почисти от канцлерката си, ноако искат светът да им се смее, а те да сечудят какво става, нека си я държат.

239

без пардон

преди 7 години

Самият т.н. "ЕС" е незаконен. Защото е създаден от 50 концерна и картела и от обслужващите ги банки. Целта му е да прави богатите още по-богати, а бедните още по-бедни!

238

Анонимен

преди 7 години

Санкциите са най-обикновено безумиеот страна на самозабравили се Брюкселскичиновници. които подлежат на измитане.Все едно да наложиш санкции на слънцетозащото денем не се виждали звездитеот неговата силна светлина.

237

Крим си остава руски

преди 7 години

А кой пита т.н. "ЕС" какво му е мнението за Крим? Важно е становището на самите кримчани. А те преди три години казаха ДА на завръщането си в Русия.

236

ивчо

преди 7 години

алоо 333време е да лягаш, той и Хитлер спиред теб просто си е правил една националнс държава ползвайки слабостта на европа в онез години....нещо на шизофрения ми биеш, диагноза F 20/21

235

Киро

преди 7 години

До СЕГА ВСИЧКИ ЗАКОНИ СА НАПИСАНИ ОТ ПОБЕДИТЕЛИТЕ , всички останали парланговци си проветрят дробовете за здраве

234

Анонимен

преди 7 години

Най-гадното човешко създание е алчен прос-так, а в наше време бъка от такива.

233

Анонимен

преди 7 години

Законът е от хората и за хората, и като всичко човешко не е лишен от грешки.Важното е кое е добро за хората и планетата.Sorry, но империалистите и простаците о-***-ха пейзажа и за мен и двете са източник на злото.Алчността и простотията ще унищожат света!

232

Анонимен

преди 7 години

Ако знаете КОЛКО СЕ ИНТЕРЕСУВА РУСИЯ от вашето мнение????? Мушмороци! Глеайте си кочинката и оставете руснаците да си се развиват! Оооооо, колко има да патите тепърва! Руснаците няма да забравят "добрините" ви! Нещастници! А разрушението на Югославия беше законно? А куевския "майдан" също беше законен????? Аре бегайте бе, лицемери!!! Вече НИКОЙ НЯМА ДА ВЗЕМА НА СЕРИОЗНО!!!