288

Анонимен

преди 7 години

Той не е хвърлил държавата в криза , ами вие с вота си за червен президент я хвърлихте.До сега генерала нищо не е направил . Едвали и са се наредили на опашка евро партньорите за среща с него. Като се има в предвид кои седяха от лято и дясно до него след избора му:) така че каквото си дробите това ще хапвате - стара мъдрост.

287

Гери

преди 7 години

Борисов ако загубиш на изборите хич не се притеснявай ела в Турция-за теб границите са отворени ти си нашият гълъб отлитай веднага при нас след изборите.Да не забравиш да донесеш е Цецка Цацева-харесаната жена само от Турция

286

Анонимен

преди 7 години

Ти си самата криза

285

Анонимен

преди 7 години

С оглед предстоящите изборит гледам че се дава трибуна само на две партии, а другите не се отразяват. Какъви са борисо или нинова в момента та " новините" са все за тях?Или Йончева?А? Вече не се плаща за отделни рекламни клипове, а се купуват цели медии ли?- рискувам с този въпрас да провзуча като лузър, ама нищо, аз да си го задам.D

284

Питащ

преди 7 години

Два пъти докопа властта и двата пъти НАРОДА го принуди да си пръждоса.Та: Българино, 3 / Трети / път ще му гласуваш ли доверие?Не сте забравили приказката: Веднъж стомна за вода, дваж стомна за вода ...............!

283

анонимен

преди 7 години

два пъти подава оставка БЕ,какво още искаш,ти не ставаш за това,отивай в пожарната.

282

Анонимен

преди 7 години

Кой предизвика предсрочните избори и колко, за поредн път ще ни струва Тиквата ритуално да влиза и излиза от Народното събрание?Неописуемо и нелепое, че това лице разиграва цял народ. Няма да пропусна да отбележа, че и неговите конкуренти, въпреки че яростно го нападат, също точат лиги да се доберат до по-печеливша " ръка" от следващото "раздаване"Но, те не са винавни, виновни сме си ние, защото им позволяваме да го правят и те го правят, разигравайки драми. Помислете, уважаеми сънародници.

281

Категоричен

преди 7 години

А изхода е толкова ясен: Мошениците, мафиотите, наглеците - до стената и да последваме румънците.П.П.Най-много мразя нечистоплътните: не обръснати, вонящи!

280

Само ГЕРБ!

преди 7 години

Гласуваме за ГЕРБ! Най-доброто за България! През последните 20 години до днес!

279

Тато из Правец

преди 7 години

Ама поне се накрадна,а Бацко ? Има и за малък Бацко,че и за неговите внуци и правнуци...

278

Темида

преди 7 години

Мързи ме да прочета статията, ама дано да става дума за ГРАЖДАНСКА ВОЙНА В БЪЛГАРИЯ...народа VS прокажената власт имаща каста от последните 67 години!!!!!!!!Всички...ама всички които са били в власта (било съдебна, законодателна наказателна) през "прехода" да нямат право да заемат държавна административна работа!!!!!!!!!!!!

277

Анонимен

преди 7 години

вчера орбан каза на ЕС че унгарците не са им слуги- мъжага с топкиа вие сте се остовили на едно хленчещо банкянско ци.гане и ортаците му- демек герб

276

Анонимен

преди 7 години

Докато краднеше , ,,България беше стабилна,, сега ако други са на власт , е предвоенно ....

275

БОЙКО КОМУНИСТ

преди 7 години

БОЙКОтираме ГЕРБ на изборите,няма да гласуваме за тях.

274

Анонимен

преди 7 години

Бойко Борисов банкянски селяндурник, пожарникар-комунист, сикаджийскаМутра, нагъзваше се на Султан Ердоган, джавкаше срещу Император Путин, криеше се под полата на Меркел, умилкваше се около люксембургския изкуфял старец Юнкер, затри границите на България и напуска хиляди арабски нашественици, зароби българския народ с десетки милиарди заеми,... бъзлив хипертоник нееден, мястото ти е в Софийския Централен Пандиз!!!

273

Анонимен

преди 7 години

На Балканите соца е жив! Другото са жълти работи

272

jimmy

преди 7 години

амо Русия може да спаси България

271

Този е луд

преди 7 години

Този психар е такъв нарцис, че сериозно си мисли, че без него Земята няма да се върти. Няма ли психиатри в България? Да ходят да го приберат вече, че е досаден. А и за него е по-добре. По-добре в лудницата, отколкото в заттвора, нали?

270

TPE3BEH

преди 7 години

рассия мъти водите на Балканите!

269

Анализатор

преди 7 години

Война ще Има найстина ,но като начало ще започне в България и ще бъде гражданска ,да повтарям Гражданска !!!! Сценария е известен на всички,изчистване на онези 10-13процента болни промити мозъци и поддръжници на всякакви политици и партии служители на Мафията която управлява държавата в продължение на 28години!!!! След това по реда си заминават турци и *** ...После границите се минират и укрепват добре. Тогава идва реда и на радикалния ислям който ще залее Европа като вълна на джихад