221

Анонимен

преди 7 години

Тази статия Боко Тиквун ли я превежда? Сиреч ???!!??!?!!?!??!?!?!?!?!?!?!!?

220

Трак

преди 7 години

Боже ,подземен бос коментира президента ви и вие го цитирате и после имате наглоста да критикувате Германия.Просто сте жалки

219

Трак

преди 7 години

Айдеее , мишоците русофили и туркофили се скриха по дупките ,че жените им с чехъла ги подбраха,каде сте бе чехълчета жалки.

218

Трак

преди 7 години

65% от износа на Турция е за ЕС ,а те се репчат ,смях.Ако ЕС иска за ден ще ги фалира турците

217

Анонимен

преди 7 години

До 281Гледам бая им се е спекло акуту

216

До 280

преди 7 години

Цял свят му се смее и базика.Само джуджето го слуша

215

Анонимен

преди 7 години

Каже нещо Ердоган в Анкара цел свет разбира и коментира. Каже нещо Радеф у София дори в Пловдив не разбират. Те такава е разликата между Турция и България.

214

Трак до генерал

преди 7 години

Истината боли а .

213

до бай хой

преди 7 години

Ела да видиш Света София поне така като гледам европейското образование при теб вече си е казало думата. Сигурно си от стипедиантите на Кунева, чист европеид си ти. Можеш да видиш полумесеца над Кремъл и защо Кремъл повече прилича на джамия с минарета имаш ли обяснение ?

212

Трак

преди 7 години

Ама как сте се размечтали всички, ЕС се разпаднал ,България в евразийския с Русия да я пази, в Германия руски танкове пазят мира, САЩ са фалирали и умират от глад ,а Китай слуша Путин и го моли за съвети, американцит се молят на Путин за храна и той ларш дава ли милост дава.А в реалноста -Путин съкращава парите за здравеопазване в Русия с 33%.Средната продължителност на живо за мъжете в Русия 64г. в България 74.Най голямата джамия в Европа е в Москва.Всеки четвърти руснак е мюсюлманин.

211

Анонимен

преди 7 години

В Турция има една от най- големите цензури. Турците ги е страх да говорят за политика или за управниците или ако трябва да говорят то е със заучени фрази, нещо като тезиси. Както е било при Хитлер и Сталин. Затова ако сте в Турция не им говорете за политика, няма да ви кажат нищо, но ще ги загубите като приятели, тъй като ги е страх за близките им.

210

Булгар

преди 7 години

Е то ако хамамите, джамиите и чешмите бяха критерий ехеееее

209

до 253

преди 7 години

ама че прости кавурми има тук бе..няма нужда да ходиш до истанбул да видиш империята във всеки град на центъра има османски паметници я джамия я чешма я хамам.поне научиха европейците да се къпят...

208

истината

преди 7 години

колкото и да ви сърби ердоган е най големия политик в света от десет години насам.истината боли!

207

Бай Хой

преди 7 години

Виждаме "цивилизацията" на Турция. Сега след референдума още по-"цивилизована" ще е.

206

Кака Кина

преди 7 години

Ердо не е добър политик а е човек с мания за величие, такива вече знаем как свършват - Наполеон, Мусолини, Хитлер. Само на грузинеца Сталин му се размина.

205

турчина до 253

преди 7 години

Ето защо няма да се цивилизовате никога. Римската империя е цялата опасана с древногръцка архитектура, а разпъването на кръст на робите според теб е едно благородно дело ? Hе знам турците какви са, но погледнете себе си голтаци и варвари ами че вие сте живи умрели в кожите си и сами ще се избиете. Трябвало е от тука да минат римляните, че да ти покажат малко култура ,всъщност казват че Спартак е бил българин, но ти си знаеш по-добре. Изкривявате фактите и историята, както ви хрумне от незнание

204

Долар Акбар

преди 7 години

Оххх. Как ще стъпи на криво бат Реджиналд хахаха. Ще риве, ама късно. Военните ще го пометат. Щото ще им писне накрая от авторитарните му методи

203

Анонимен

преди 7 години

Ердоган е велик! Ердоган и Путин са велики! Това са политици и държавници от класа, пипат с твърда ръка. Цял свят им се кланя. Такива управници са нужни на майка България, като хванат със здравата ръка българина, да го накарат златни яйца да изкара през дупе си.

202

Каубой

преди 7 години

Третата световна война ще я почне именно бат Реджи!