258

Анонимен

преди 7 години

До ognyanzнай-големите дерибеи над българите по време на Османското иго, са били други българи. И руснаците като дойдоха и ни окупираха, пак се намериха българи с готовност да им вършат черната работа - да хулят и избиват своите. Гледам "другите българи" и сега са тук, и пак лобират в полза на чуждите държави!

257

Анонимен

преди 7 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТТакъв факт не съществува! Генетичното ни сходство с руснаците е същото като това с иранците!

256

ognyanz

преди 7 години

До Шоп: И защо да гонят османлиите раята (т.е. българското население, преди Русия (дето даже не можеш да и напишеш името правилно) да ни освободи. Нали раята е пекла баници на агите, и им е плащала данък за това, че си търкат зъбите, докато ядат баницата.Има хора, родени да бъдат роби, и сред шопите се намират такива. За такъв Захари Стоянов пише: " той принадлежи към онази порода българи, които само тогава вечер могат да заспят спокойно, ако през деня край врата им се завие някой камчик, или

255

време разделно

преди 7 години

Начи, първо трябва да се прочистим помежду си и после да гледаме международното положение.Кой кого.Това е въпроса за магданоса.

254

Анонимен

преди 7 години

на шопа русията му е виновна за балканската война, че търси причината за избитите в одринско българи в нея. Сигурно и за собствените му несгоди е виновна русия:)

253

Пош

преди 7 години

До ШопНе ги е гонил,защото са бачкали и са ги хранили-десятък,кръвен данък ,жена на разположение и прочие.Било е по-добре да си роб от поробен,защото на роба поне му подхвърлят храна.

252

eкс-Външно

преди 7 години

Добре, че някой се е сетил. Браво! Не е мъртва мисълта във външно-политическите ни среди. Фактът радва.

251

Анонимен

преди 7 години

До 9К51И какво има в Русия за нас по-точно, че да чукаме на техните врати?

250

не е по темата

преди 7 години

По случай 11 март, Ден на артилерията и ракетните войски на Българската армия, поздравявам всички артилеристи и минохвъргачи, по-специално школниците от 4-та батарея и 4-ти взвод от НШЗО "Христо Ботев", Плевен, набор 1967 година!

249

Анонимен

преди 7 години

Аз така и не разбрах защо някой хора продължават да ни дават Русия за пример след като в Русия не се случва нищо. Нито икономически нито цивилизационно. Уж всички ресурси в тях, а една кола не могат да направят. Дори Лада вече 75% е собственост на Нисан от преди няколко години. Защо трябва да гледам към Русия? Какво има там за мен? Защо постоянно ни я навирате в лицето? Това освобождение ни излезе през задните части вече!

248

9К51

преди 7 години

Нашето момиче в Кремъл ... както е тръгнала работата с ЕС-а, на скорости, без скорости и т.н. скоро ще трябва да чукаме на портите на Кремъл. така, че не е лошо да имаме наш човек там ! Още повече при обтегнатите отношения с Турция заради ефенди Местан и ефенди Михайлов, западняците няма да си мръднат пръста, ако не бай боже се случи нещо .. като с Кипър примеерно

247

Анадъмо

преди 7 години

До Анонимен 310А ти защо четеш,като не ти е интересно?Ей така-да се изходиш по въпроса.Изхождай се в тоалетната.

246

челибатаумба

преди 7 години

Какво българско име-Караибрахим от Чепеларе.Тук продължават да живеят Ахмед,Мустафа,Юсеин и прочие.А защо в Одринска Тракия не е останал поне един Иван или Стоян?Защото са ги изгонили навремето ей така-от толерантност.А обезщетение-йок.

245

Анонимен

преди 7 години

Някаква руска пaрaнтия облякла носия и вече на всички им завряха л....та ... голяма работа станала ... защо ни занимавате с глупости?

244

Анонимен

преди 7 години

До 304Ти да не си ония с бабата и дядото комунисти партизани които хем били християни хем не вяравли в Христос? Или те бъркам с друго гoвeдo?

243

ognyanz

преди 7 години

До "Станой от Ахелой": Не била подходяща, а. Голям специалист по облеклото се извъди. Облечи я ти една такава бе, Станойчо, и си публикувай снимката да те видим що за образ си.

242

Анонимен

преди 7 години

305 На себе си ли говорищ? Тук тотално са изтрещели в тоя сайт!

241

Анонимен

преди 7 години

Аре стига три ве поммияр!

240

Анонимен

преди 7 години

До 305Защо някой би си правил труда да ти обяснява каквото и да е след като сам не си си направил труда да прочетеш нещо за историята на България и нещата случващи се през това време. Написано така, знам, че ще ти е трудно да го усмислиш, но не виждам как по друг начин да ти го кажа ;)

239

Анонимен

преди 7 години

До 301 Какво не можем да съставим правилно? Едно ИЗРИЧНИЕ? Муахахахахаха.