114

Циник до 168

преди 7 години

А ще мачкаш ли невинни по коледни базари?Ще ги взривяваш ли...ще ги стреляш ли в името на аллах?И още - огромна част от ръководството на ИД са бивши иракски военни..Ще си траеш ли - ако албанци дойдат у нас...и тръгнат да правят държава?Дано си разбрал "тънките" разлики..

113

Циник до 168

преди 7 години

Ъхъ....после СеСеСеРе врътна кранчето...и се оказа, че този "рай" са го финансирали парижки, и лондонски клубове...та да могат шемети като теб - да въздишат сега - по пенсията на баба ти!

112

Bad Company

преди 7 години

До *** до Bad company 158На мен ми е ясно. Живял съм го този идиотизъм и съм му сърбал попарата. За това, че отказах да стана комсомолец ми намалиха поведението и съответно ме лишиха юнска сесия от матури. Явявах се септември ама подир дъжд качулка -приемните изпити във ВУЗ-овете бяха минали. После ме "разпределиха" от "Труд и работна сила"/младите идея нямат какво беше това/ в завод Динамо на две смени. Няма не искаш, няма недей! А иначе съм завършил Мат. гимназия.

111

художника

преди 7 години

До *** Да се бият за Родината си??!! Какво от тази концепция не ти е ясно...----------------------------Ако в България /не дай Боже/ стане като в Сирия, ти за кой или за коя партия ще се биеш?Ще се бориш за родината си, като убиваш други българи??? Аз няма да го направя и автоматична ставам БЕЖАНЕЦ. Няма да играя по свирката на политиците, защото те нямат кауза. Ако ни нападне външен враг, тогава ще защитавам страната си... САМО ТОГАВА! НЕЩО ДА НЕ ТИ Е ЯСНО ???

110

Анонимен

преди 7 години

Всъщност не машина на времето, а едно реалити шоу им трябва на днешните русопати и промити червени бо.клу.ци.Само за месец да ги вкарат в един "соцрай" и да ги дават по телевизията в праймтайма.Ще се избие всякаква мисъл за "онуй-убаво-време" от простите чу.тори на електората.

109

Циник

преди 7 години

Ей го 155 ...бивш комсомолски секретар..с мозък колкото на торна муха!Червената зараза не прощава!

108

+

преди 7 години

Да сложим край на споровете и да теглим чертата - през соца нямахме много материални блага, но имахме нематериални такива - народност, семейство, спокойствие, сигурност. Сега нещата се обърнаха - средната класа намаля, но пък има повече материални блага от преди. Всички класи изгубиха духовните ценности, които имаха преди. Равносметката е индивидуална и колективна, ако след 50 години не е останала държава с българи.

107

Анонимен

преди 7 години

Най ми харесват приказките за безмозъчни бабета и *** електорат, че всичко било "безплатно по времето на бая-ви-тодар.Е да безплатно беше за другарЕте, щото баща ми получаваше 200 лева заплата за положения труд, като висшист-инженер с които обикновено не можеше да си купиш друго освен хляб, кисело мляко (когато го имаше и него), 2 картофа с кал и консерва копърка от магазина."Безплатното" лечение, се плащаше с кутии бонбони или бутилка коняк от кореком обикновено

106

Защо

преди 7 години

Защо липсва статия за това, че католическото падре се сърди на беленчани и спира благотворителността на фондация Каритас за тях? Като типична секта, която набира поддържници с пари! Ето това е католическото "християнство"!

105

Циник до Bad company

преди 7 години

Не е смешен...или не само!Вреден е! Безгръбначен, безмозъчен, политагитатор...с носталгия по ТКЗС и ДЗС!Ама нищо не казва за цветущите фамилни ферми от преди 9ти! Които шумкарите разграбиха, и смазаха!Ако не бяха сложени на власт от СеСеСеРе...сега наистина можехме да се конкурираме с Швейцария! И нямаше 90% от селата да са пустиня!

104

Анонимен

преди 7 години

До ЦиникВ голяма грепка си. той текезесар НИКОГА няма да стане.Той е от тия дето се дерат - разззиииииииия, а пращат ко.пеленцата все на ЗАПАД!с 2 думи гну.сен лице.мер, като всички червени бо.клу.ци.

103

Анонимен

преди 7 години

До М даИ какво "имаше"???Месо ли имаше по магазините? Че за кило кремвирши веднъж в седмицата, хората се избиваха и псуваха по дълги 20 метра опашки.Кашкавал ли имаше или сирене? Всичко се изнасяше за безценна валЮта, та да си платим номенклатурните безумия.За "дефицитни" стоки, като тоалетна хартия, памперси или олио (представи си) даже не споменавам.Щоколад - само марципан или гнусен кума лиса. Пфууууу да ви плюя на соца.Та то ток нямаше (дето имахме уж гордите 6 блока на аеца).

102

Bad Company

преди 7 години

До М даОпорната точка за бананите и тоалетната хартия я знаем-писал си я милион пъти. Айде напъни се за нещо по-свежо:) Само за качеството на месото пълно с антибиотици и зеленчуците с ДДТ не ми говори, че си смешен.

101

Циник

преди 7 години

Колеги...ЕЙ ГО И ПЪРВИЯ ТЕКЕЗЕСАР!ТОЗИ СЪС 149 коментар!Ей за такива грешки на природата ви говоря!

100

Анонимен

преди 7 години

До ГАДОРЯНМа то на изток (БИ и руслямистан) вече Е унищожено бе човек!

99

ГАДОРЯН

преди 7 години

Християнството дойде от изток и от изток ще бъде унищожено. Това е положението дрогаре

98

Анонимен

преди 7 години

До АБВЕ как? Всичко е вярно, ама с факти не могат да те оборят, та се налага много минуси да плющат, белким те "надвикат".

97

Анонимен

преди 7 години

Шоколадови яйца??? Ти много скъпи стоки рекламираш.Имаше САМО един вид дъвка бе хора -Идеал.Ако искаш би-бит/п или по-късно турските Турбо, ходиш при кварталната ци.ганка или туркиня и за лев-два (космичека сума) се сдобиваш с някоя картинка, която нямаш. :))

96

Циник до Bad company

преди 7 години

Баща ми го ползваха за покупки от корекома...международен шофьор...на най-добрия ми приятел купи касетофон Сони ..след 2 години желязно пестене за 100$Уфффф...

95

АБВ

преди 7 години

До *** до 125България беше голям концлагер....екскурзии само в братските соцкочини....ако тогава бяха "отворили границите" сигурно щяхме да намалеем с 5 000 000 за нула време!Въпрос към цъкащите минусчета / комунисти / - кое от написаното по - горе не е вярно?