113

Анонимен

преди 7 години

Разхожда се свободно по улиците... на Вашингтон, където никой не го познава.

112

има ли пилот

преди 7 години

Май няма. Президента и след мандата се разхожда спокойно.Не така се разхожда обаче Пиарката на настоящия президент.Лошо. Предчустват каква ще е съдбата им.Трябва да бъдем много внимателни.

111

Анонимен

преди 7 години

"Ще гласувам като активен гражданин, но ще го направя във Вашингтон"Мекотело, най-добре си стой при господарите си във Вашингтон и повече не се връщай.Независим бил... цял мандат изкара на колене пред Обама.

110

Анонимен

преди 7 години

Във пристанище Варна стоят материалите за Южен поток.

109

Анонимен

преди 7 години

Не знам дали народ е бил наказван с такъв "лидер"!!! Гласът, жестовете, мимиките, поведението на тялото, четенето от листче, безумните политически грешки...

108

Гюнтер

преди 7 години

Пичове, стига с таз Русия. Лукойл-а от 10г.е все на загуба и лев корпоративен данък не е платила в България... Всичко отива в Путинова Русия, за какъв стокообмен говорите, когато в пристанище Варна няма жив кораб...Пишел бил книга и какво? Обама, Брендо, онази ку*ва не пишат ли книга? Пишете и Вие бре... Не е трудно.

107

Анонимен

преди 7 години

Хубаво че са руснаците, Орешарски и Тръмп та да има с какво да се оправдавате.Времето на тази политика изтича.След изборите в Европа, ще играе метлата на корумпираните медии.

106

Анонимен

преди 7 години

А къде е Радев, има ли такъв човек? Много се засили, ама май му стъпиха на врата. Очаквам този човек да свърши много поразии за бъдещето на България. Той не разбира от политика, а съветницие му все комунисти. Иначе речите, дето му ги пишат добре ги научава, говори бавно, като че ли се страхува да не сбърка или да пропусне нещо. Научил е и жестовете. Но ще бъде слаб президент, наставляватн от компартията.

105

Анонимен

преди 7 години

""Очаквам тежки избори. Тежък е сблъсъкът между нови и стари. Ще гласувам като активен гражданин, но ще го направя във Вашингтон."Безродникът ще гласува във Вашингтон, каква "изненада".

104

Анонимен

преди 7 години

плевньо ,ти вредиш на тази страна

103

палач от класа

преди 7 години

Този национален предател ЗАЩО не е арестуван още и кой му дава думата......*** долен,гнусен

102

човек от народа

преди 7 години

Българският народ е добър и уважителен. Той не е отговорен за дивашките изблици на Mypзилкитe на Москва.Къде по света Руснаците не са били диваци и варвари? Къде?

101

Анонимен

преди 7 години

Един осъден действащ политик? Какво ме топли твоята ненавист срещу Русия?Вместо да се увеличава стокообмена с държава до нас, ще я плашим с санкции.Дори Китай се разбраха със САЩ в името на интереса.

100

Анонимен

преди 7 години

ПЛЕВНЕЛИЕВ ДА ВЗЕМЕ СТРАНДЖАТА И СТАНОЙ ЗА РЕДАКТОРИ НА КНИГИТЕ СИ.И БЕЗ ТОВА ТЕЗИ КНИГИ ЕДВА ЛИ НЯКОЙ ЩЕ ГИ ЧЕТЕ.

99

Пешо

преди 7 години

Свободно се разхожда по улицата с охрана за всеки случай си слага и каската! Най спокойно му е във Вашингтон!

98

Анонимен

преди 7 години

ще ходи във вашингтон да моли за слу3жба. ама виктория нюланд вече я няма - биха и дузпата.

97

Анонимен

преди 7 години

Руските *** така и не простиха на Плевнелиев, че бе единственият български политик, който има мъжеството в прав текстда изрече истината за гнусната руска ***. Браво Росене, давай в същия дух!

96

Анонимен

преди 7 години

Когато беше бунта срещу цените на тока, ти като президент покани на среща политици и протестиращи при теб.Тогава ви се клатеха краката на цялата политическа класа, защото хората отказваха да говорят с вас.Твоя екип не допусна на срещата тези хора и вътре се събрахте пак политиците и някой платен гражданин.Има го по телевизията

95

Сандо

преди 7 години

той и бах Тошо написа мемоари ама кои ги прочете ... напиши ако щеш 20 файдата ще е същата

94

Анонимен

преди 7 години

Няма как Плевнелиев да се хареса на нация от ***, където всеки,който говори интелигентно, възпитано и не псува е пед....ал. Където кумири и пример за подражание са СлавитУ и Динко.