103

hahahaha

преди 7 години

хахахахахаха Бай *** в ЕU и извън EU :d:d:d:d:d:d:DDD

102

Анонимен

преди 7 години

Или наистина е крала или се е държала нагло по болшевишки с дипломатическия си паспорт и хората са викнали полиция. Браво на полските полицаи, свършили са си добре работата.

101

Анонимен

преди 7 години

Преди доста години я бяха изгонили от магазин в САЩ защото имала подозрително поведение и управителят мислил, че ще краде. Явно не са случайни и безобидни тези неща.

100

Анонимен

преди 7 години

За сведение на русофилите, на въпроса "защо в Русия е толкова голям интерес?" Калфин още е казал : "Аз го приемам като част от пропагандата: колко лоши хора стават натовци и крадат парфюми по летищата!"

99

Гепи и бяга

преди 7 години

Клептоманката е свикнала да краде и после да вади дипломатическия паспорт. Този път нещата не са и се получили и полските медии ни се смеят на акъла. Поредния срам за България. А този номер с телефона го правят и римлянките в БГ-то.

98

Анонимен

преди 7 години

Всеки който е бил на летища знае, че за такова нещо не се вика полиция и не арестуват и глобяват. Много по сериозна е била работата.

97

111

преди 7 години

Тази е бивша комунистка и настояща евроатлантичка. Като Дон Тиквоне - шефа на мафиотската структура ГЕРБ. И за да сме справедливи, другарката *** също е претърпяла подобна "метаморфоза". Тя пък от дясна ръка на Костов и видна СДС-арка се връща в нежната другарска прегръдка на БСП. С две думи - Е... си е макята!

96

Анонимен

преди 7 години

Само като видиш начина на кражба й *** и изпълнение ти става ясно за какво иде реч - комунист.

95

Анонимен

преди 7 години

много зле се отразява на психиката на всички хора пребиваването в кравария.след това вече си патологичен случай.в тази държава нормални хора няма

94

Анонимен

преди 7 години

тая последно комунистка ли е, или натовка....Без да знам нищо за нея веднага казвам комунистка. По делата се познават.

93

99

преди 7 години

Другарко, тролим а? Тази мома на снимката е прочута клептоманка, а в случая откраднатите продуктИ са били няколко и са били в чантата и. Поне така пише в полската преса. Предполагам, че за разлика от теб имат достъп до повече информация.

92

Анонимен

преди 7 години

Те Поптодорова може да е всякаква, но случката е пълна глупост и не е ясно как е стигнала до медиите.......Наистина е странно защото повечето кражби на комунделите не се огласяват. Просто малшанс, че се е случило в Полша, а не у нас.

91

Гепендикс ЕООД

преди 7 години

Клептоманка. Поляците пишат, че е откраднала няколко неща и са били в чантата и. Всички политици в България са уникални ***. Ако бъдат разстреляни, престъпността в държавата ще падне рязко.Лошото в случая е, че тази УФСЪ ни е изложила брутално. Поляците изобщо не са стока, щом те ни имат за 3-та ръка хора, представете си колко ни е паднала репутацията, заради такива като тази клептоманка и колегите и Тиквич, СерГейчоСъселов, Доган ***, Агента Гоце, Костов Църния, Царчето и т.н.

90

Анонимен

преди 7 години

До валентинаЕдна крадла защитава друга крадла...била отнесена и говорила по телефона и не усетила как изнесла от магазина една торба с козметика...този номер с телефона е доста изтъркан...

89

Анонимен

преди 7 години

тая последно комунистка ли е, или натовка

88

--

преди 7 години

До 105Явно не пътуваш редовно... Във Франкфурт ми спретнаха приключение с пълно претърсване на голо, защото ме попитаха "имате ли крем за ръце в раницата", отговорих "не" и се оказа, че имам - на Ален Мак :) Оказа се голям проблем, при все че кацах от Канада, където проверките на багажа са параноични и никой не беше се впечатлил от крема.Те Поптодорова може да е всякаква, но случката е пълна глупост и не е ясно как е стигнала до медиите...

87

Анонимен

преди 7 години

А курнелката как ли краде?

86

Анонимен

преди 7 години

Така наречената политическа класа ми е противна откъдето и да я погледна..Те не са дребни джебчии и не това са греховете им.Не знам кой ги пуска тези глупости.Откраднала парфюм.И всички български медии гърмят,казват и руските.Какъв огромен обир.Нечуван.

85

Анонимен

преди 7 години

Неприятна история... особено като те хванат да крадеш. Ако не я бяха хванали нямаше да е неприятно. Гласувайте пак за бекапето.

84

Анонимен

преди 7 години

Комунист или крадец... разлика няма!