54

Анонимен

преди 7 години

До ЕваМного демократична партия е тази ГЕРБ, щом призовават за разстрел на опонента! Драга ***, за да е по-справедливо можете да се самогръмнете. Може и след 26 март.

53

123456

преди 7 години

Защо другарката Нинова, реши че на целокупния български народ му се слушат препирните и махленските приказки на лидерите. Като го иска толкова този Бойко да си направят един тимбилдинг двамата и да се наприказват...............

52

Анонимен

преди 7 години

Ще дойде борисов ама с екип. Който ще включва личния му лекар, масажист, охрана, и суфльори.

51

Анонимен

преди 7 години

Искам да гледам как един едър, *** мъжага се подмокря от страх, че една жена може да го обори в пряк диспут!!!! Супер яко!!! Не бой се бе, Бойче! Ние всички знаем, че си пълен провал! И поддръжниците ти знаят, затова не искат да се явиш.

50

анонимен

преди 7 години

Богата партия е тая Герб.Що *** е нагласила,що човечета оплюват ли оплюват-Колко ви плащат БЕ тролчета.И после,каква ще я вършите - за след изборите питам.Щото такива простички като вас и господарите им не ги щат,то не че герберите са много умни,но така се получават на практика нещата.Дерзайте оплювковци,да видим още колко глупости ще напишете.А относно менопаузата,то вашия лидер отдавна я е усетил и от ден на ден нещата май се влошават -като му слушам приказките.

49

Анонимен

преди 7 години

ШУБЕТО Е ГОЛЯМ СТРАХ !

48

Анонимен

преди 7 години

Аз пък настоявам Нинова в затвора, за престъпления срещу праводъдието. Ама ще отиде там колкото Станишев, Доган, пикaещия във фонтани или десетки други червени герои влязаха там кдето им е мястото.

47

dp

преди 7 години

Тая не се наврещя ей. И с дебат и без дебат няма шансове срещу когото и да е, камо ли срещу Борисов когото масите в БГ харесват (политиката няма нищо общо с това).Къде е тръгнала, кой ще хареса вреслива леля с манталитет на ядосана келнерка. И да се появи на телевизора да врещи половин час срещу Борисов без да го остави да вземе думата какво, много симпатии ще спечели.Тая е по неизбираема дори от Цецка - а това не е никак лесно за постигане.

46

Анонимен

преди 7 години

Госпожо Нинова ако за дебата си смените една буква в името, Тиквата ще изтанцува по талевизора танца на Дубетата в съпровод на музиката дерижирана от Симитрлийския кмет.пп: Дубетата- аре са знаеме че се пише с П след у-то

45

АМАН БЕ

преди 7 години

пак ви казвам: каквато и да е Нинова, ББ е този, който БЯГА от дебат по телевизията! Човек, който се крие зад гърбовете на екипа си НЕ Е ЛИДЕР! Разберете го най-после! (или си сменете вожда)

44

Ева

преди 7 години

Тази няма ли кой да я застреля и да свършат мъките ни/й?

43

до 42

преди 7 години

Много объркан човек си ти-не комунистите искаха предсрочни избори,Борисов си ги поиска като си даде оставката.Защо го направи божа работа,на мен не ми е ясно но ти може да ми обясниш.Благодарение на кого са тия предсрочни избори - не не може да бъдат благодарение на Борисов той винаги е прав,никога не лъже и е единствения в тази държава дето ги разбира тия работи.Ние сме простите ,че му срушаме,гледаме и най вече вярваме на глупостите му.Този човек ще доразсипе държавата,но нищо това си заслужав

42

Анонимен

преди 7 години

Когато червената крадлива крава 37%, вдигаше на *** майчинските и детските, за сметка на българите, тога *** на Момата и Чалмата, що не скачаха. Червените *** мучат сега заради изборите, щото са в тотална паника, и губят със техния чехъл изборите. То не бяха ислямистите, то не беше, че народа ще яде евтино телешко, и няма как да го скубят червените капиталисти и олигарси, като Гергов.

41

Алооо Курнелиааа,

преди 7 години

Кой народ е зад теб? 2 МИЛИОНА БЪЛГАРИ заминаха да работят и живеят в ЕС! Синът ти и той заминал за САЩ! ОТ ИМЕТО НА КОЙ НАРОД СЕ ИЗКАЗВАШ?

40

Анонимен

преди 7 години

Ауу, колко е противна тази жена, не искам да си представям даже, какво би било, ако стане премиер...

39

анонимен

преди 7 години

Някой да си спомня Борисов да се е явявал в тел. студио с други хора-никога.Че той я някой му каже нещо наопаки ще стане и ще го набие.Те затова журналистите го кътат,много много не приказват,изчакват го да си каже приказките за магистралите и панелките,да оплюе опонентите си и така.Даже си мисля,че всяко негово яваване е предварително режисирано.Борисов не може да води деспут-това е самата истина,нивото му е много ниско.

38

Анонимен

преди 7 години

ГОСПОЖО НИНОВА. ТАЯ. АГОНИЯ В КОЯТО СТЕ ЩЕ СВЪРШИ НА ПРОЛЕТ. КОГО ЗОВЕТЕ ДА СЕ ВЪРНЕ В РЕДИЦИТЕ НА БСП. ТИЯ КОИТО ВЗИМАТ 250 ЛВ ПЕНСИЯ. И ЧЛЕНСКИ ВНОС ВИ ПЛАЩАТ. Я ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ НАПРАВЕТЕ ПЕНСИИТЕ КАТО НА БЕДНИТЕ ГЪРЦИ. 850 ЕВРО И ТОГАВА МОЛЕТЕ ХОРАТА ДА ВИ ИЗБИРАТ И УВАЖАВАТ. ВАШИТЕ БОТУШИ С КОИТО СТЕ СТРУВАТ КОЛКОТО *** НСИИТЕ НА МАМА И ТАТЕ. Е ЗА КАКВО ГОВОРИМЕ. СМЕШНО Е ТОВА КОЕТО ПРАВИТЕ С ХОРАТА. И АКО НА ПРЕЗИДЕНТСКИЯ ВОТ. Р РАДЕВ. СПЕЧЕЛИ. НЕ СИ МИСЛЕТД ЧЕ ВСИЧКО Е ЕЛЕКТОРАТ НА БСП.

37

Анонимен

преди 7 години

Немога да разбера защо така яростно комунистите искат предсрочни парламентарни избори.Неможаха ли да разберат че болшинството от хората предпочетоха Радев пред Цачева, a не БСП ПРЕД ГЕРБ.Не можаха ли да разберат,че при едни предсрочни парламентарни избори ще го духат подводно да не се вдига прах,т.е. няма да имат и този жалък брой депутати дето го имат сега.А за тая противна лелка ***....единственото което мога да направя е да и се ..ра в мутрата!!! Пожелавам и да продължава в същия дух да

36

131

преди 7 години

Бойко, давай заден, защото тази ще те разбие, а как е набрала на господин "КОЙ" дето и спретна онези дела, направо ми е жал за вас, ако спечели.

35

Анонимен

преди 7 години

Има една приказка - когато змията умира, най-много хапе. Та и нашата червеношийка тотално се разпищови и реши, че злобата й към опонента ще я окъпе в народна любов. Още живее в розовите си сънища, а те често се превръщат в кошмара, че може отново друг да управлява. Дали с размахването на пръст и с тропане по банката в Парламента ще успее да убеди хората, че именно тя и нейната партия са любимците на народа? Много се съмнявам, защото 65 г. всички ние ядохме тяхната горчива попара и още я сърбаме. И накрая ще й припомня една народна мъдрост - като си пееш Пенке, ле, кой ли те слуша!!