45

474

преди 7 години

Едните прехвърлят топката на другите, а истината е ,че никой от тях няма топки! Неслучайно от "Козяк" сложиха за президент /главнокомандващ/ военен човек, специализирал при тях "Управление на кризи". Колкото и да сучат и да го увъртат , то е ясно за какво ни готвят - за курбан. Само балъците още не са го разбрали!

44

Анонимен

преди 7 години

Др. Путин е си подвие опашката.

43

есхач

преди 7 години

"На Срещата на върха, в която участват президентът Росен Плевнелиев и министрите на отбраната и на външните работи Ненчев и Митов, е изразена подкрепа ..засиленото провеждане на учения в Черноморския регион с цел възпиране и предотвратяване на конфликти. " Тези тримата са за съд и 25 г затвор за национално предателство. Какви конфликти при 600000 руски туристи в България?!! Направете ги 3 млн и да си оставят парите тук кой ще ни напада нито Турция(която е реалният враг на България)нито никой

42

българина

преди 7 години

Очевидно една от евроценностите е правителството подписва всичко без отчет и обсъждане, утре южна България ще стане част от турция, защото герб така са се договорили с дост и америка срещу България, кога ще ни уведомите

41

Анонимен

преди 7 години

До БългаринаТеб няма кой да те пита, руснаци като теб не се питат, директно шута отзад!

40

Анонимен

преди 7 години

Руските ракети имат избирателно действие. Първо ще гръмнат русофобите. После ще гръмнат русофилите. Ще останат само нормалните българи защото те отдавна са имигрирали на запад :)

39

юбералес

преди 7 години

Радев ще да сваля санкциите срещу Русия, като пуска американски кораби в Черно море.

38

Анонимен

преди 7 години

"Иджис" е на позиция! Точка!

37

Анонимен

преди 7 години

И Ф-35 идват! Точкаа!!:)

36

ASA

преди 7 години

Този кораб на снимката е НАТОВСКИ или по точно ТУРСКИ.

35

Българина

преди 7 години

Когато някой се договаря за моя сметка без да ме пита, номера каквото сме се договорили не минава пред българския избирател. Ако вземете 10% гербаджии ще трябва да черпите... Мръсни предатели

34

мм

преди 7 години

Едно време съветските ракети бяха най-мирните на света, днес най-мирни са американските танкове и кораби.

33

Анонимен

преди 7 години

В момента близо 3 хиляди гербави трола добре заплатени обикалят всички сайтове и форуми и пускат коментари.Това е защото мутрата Борисов и гербавата продажна шайка са в паника,защото ще загубят катастрофално изборите.според последните социологически проучвания 68 % от българите повече не желаят ГЕРБ да управляват страната.

32

Анонимен

преди 7 години

Ф-22 идват.Точка!

31

Анонимен

преди 7 години

До 66A не те беше срам от пеннндела Поплювналиев?...Т/ъппак

30

Анонимен

преди 7 години

ДОВЧЕРА ПРОДАЖНАТА МУТРА БОРИСОВ ПО ПРОДАЖНИТЕ НИ МЕДИИ НАЙ НАГЛО ТИРАЖИРАХА ЛЪЖЛИВАТА ИНФОРМАЦИЯ,ЧЕ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВИО НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ Е ДАЛО РАЗРЕШЕНИЕ ДА БЪДЕ ОКУПИРАНА БЪЛГАРСКАТА ТЕРИТОРИЯ И НАШЕТО ЧЕРНОМОРИЕ ОТ АНГЛО-САКСОНСКИТЕ ЦИОНИСТКИ С В И Н Е,А ТО КВО ИЗЛЕЗЕ ГЕРБАВИЯ ПРЕЗИДЕНТ ПЛЮВНАЛИЕВ И МИНИСТРИТЕ НА МУТРАТА БОРИСОВ- ВОЕННИЯ НЕНЧЕВ И ВЪНШНИЯ -ГЕЙЧЕТО ДИДИ МИТОВ ДАЛИ РАЗРЕШЕНИЕ И ПОДПИСАЛИ ТОЗИ СКАНДАЛЕН ДОГОВОР С САЩ И НАТО.

29

Анонимен

преди 7 години

До WTF?????????????:Няма нищо лошо че е подписал с НАТО и няма лошо че новите изпълняват договореностите, напротив задължително е като се знае как са побеснели руснаците и не зачитат нищо освен силата. Лошото е че Бойко надявам се предизборно подлага на съмнение това и налива вода в мелницата на най долните руско-комунистически ***. А ако наистина мисли че НАТО не трябва да присъства в Черно море значи не става.

28

'/'

преди 7 години

Хора.,Бойко е обида эа интелекта ни . Много ми се иска да вярвам, че нещо от траките все е останало.

27

Анонимен

преди 7 години

До Христо40 000 американски войници в Ново село, като оплодят по две новоселянкипърво щели да тренират с руски зомбита

26

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

... - и ракети по източната граница на Украйна...