67

Анонимен

преди 7 години

Няма ли някой приятел да му намери една булка да го успокоява,че нещо много взе да се нервира напоследък.

66

Анонимен

преди 7 години

До ИстинаСлед Орешарски се оказа,ч е България трябв ада плати 3,5 млрд за КТБ и отделно 20 млрд за белене на руснаците.Хора мислете! Да изтеглиш 16 млрд за да платиш 23, 5 млрд земи на Орешарски и разликата да изработиш или да вземеше само 1 млрд, а да загробил страната с 22, 5 млрд?

65

ПОЛАТА НА МЕРКЕЛ

преди 7 години

много се прокъса и ТИКВАТА не може вече да се крие там

64

късата памет

преди 7 години

До Дългата паметКазах ти вече информацията ми е от сайта на БНБ. Въпроса е,че твоята информация е или от агенция "една приятелка на моя приятелка каза......" или от "Другарката Нинова каза УРА ДРУГАРИ". Докато вярвате на политици а не на институции България няма да мръдне от това положение. Та не разбрах твоята информация от къде е

63

БЪЛГАРЧЕ

преди 7 години

Уважаеми г-н Борисов1.Вие сам поискахте ревизия на кабинета Ви2.Не Ананиев е внесъл проекто-закона за кредита в Парламента а Вашето правителство3.Не Ананиев е гласувал този проекто закон да се превърне в закон а Вашата парламентарна група4.Няма нищо по опасно от ПРЕДАТЕЛ-КОМУНИСТ.КОМУНИСТИТЕ останаха в БСП а ПРЕДАТЕЛИТЕ-КОМУНИСТИ създадоха всички останали партии5.След ноември 89г. истинската опозиция бяха Милан Дренчев и д-р Петър Дертлиев, хора малтретирани от КОМУНИСТИТЕ и лежали в Белене

62

Анонимен

преди 7 години

Е,кой да ти я прави бе Борисов,Кристалина от Световната банка ли да дойде?

61

Бах

преди 7 години

ГЕРБ мирише на ***.

60

Анонимен

преди 7 години

Именно де. Изтеглил 16 дълг, в резерва останали 10, а заварил около 6....милиарди това, лева.Пита се къде са останалите. Не, че не се знае.

59

Истина

преди 7 години

При Орешарски 1 милиард дълг, при Бойко 16 милиарда дълг, мислете хора кое е повече.

58

Анонимен

преди 7 години

Сега пък защо се ядосва,нали сам поиска да му направят ревизия,даже каза да разровят много дълбоко.Ама той както обикновено,това,което е казал сутринта,до вечерта вече го е забравил.И за лакардии вече няма желание.Само ядове.Защо не си гледа живота,не знам.Направи пари-бол.Не му ли стигат/

57

Хохохохохо

преди 7 години

Тоя дебелак колко ще има да обикаля следствията пред камерите само след 2-3 месеца...

56

анонимен

преди 7 години

Кирил Ананиев е вуйчо на Горанов , 25 г работи в МФ и беше пръв помощник на племенника..Няма страшно,баце.Всичко ще е наред.

55

До 56

преди 7 години

Човека не е бил притеснен,а информиран.Схващаш ли разликата?

54

Анонимен

преди 7 години

Буда фалира и цялата държава с тия 16 милиарда изтеглен заем , които потънаха неизвестно къде---------Напротив, във фискалния резерв в момента има над 10 млрд лв резерв.Специалисти по фалитите сте вие - Луканов, Виденов, Станишев и Орешарски.

53

Анонимен

преди 7 години

Колко е тъжен,горкия.Както сам обича да казва,с кожата си усеща загубата и място не може да си намери.Това,което човек сам си направи,никой не може да му направи.

52

Дългата памет

преди 7 години

До късата памет: Я пак си провери инфото, ама безпристрастно! Боко да не е толкова глупав да го напише публично, (по скоро страхлив е)!

51

Анонимен

преди 7 години

Още преди да фалира КТБ,Борисов говореше,ще има опасност от фалит на банки,т.е.той е знаел предварително,че КТБ------------Говорил е защото всички сме ви сърбали попарата на Виденов и просто е бил притеснен човека.

50

ъ

преди 7 години

Как-нали му е вуйчо,ако не знаеш случайно.

49

Анонимен

преди 7 години

Пусни линк към тоя доклад като го има в Интернет?

48

Късата памет

преди 7 години

До Дългата паметАз съм посочил източника на информация БНБ. А ти просто си плямпаш или ще посочиш източник. И сега да ти кажа тия забрани, теглене на пари под масата и тн важат В Русия. Там Путин квото каже това излиза в Правда и това е истината, ако не ти харесва-разстрел. Само че в България отдавна не е така. Тука има закон за публичната информация. Нещата които обсъждаме са точно такава информация. И всеки интелигентен човек би проверил. Не говоря за тебе, ти явно си чакаш кво ще каже Нинова