390

патриот

преди 7 години

На протеста против НАТО имаше 2 рейса организирани пенсионери на безплатна екскурзия . И като ги питах защо са тук не можеха да отговорят.Дали им бяха руски знамена от офиса на Атака и това беше цирка..ха.ха Що тъй ?

389

Анонимен

преди 7 години

Вълкът ще пази агнетата! Русия е най-злият на България.

388

Анонимен

преди 7 години

А какво става с визите за САЩ, паднаха ли, или васалите още се редят на опашки и интервюта за визи?

387

Петър Папазов

преди 7 години

Поредната глупост! Но как да си изкарват хляба хората? А така е лесно - плати и ще напиша каквото ти е нужно. Няма грам истина в тази измишльотина. Дано не и повярва някой "фактор" от когото зависи нещо.

386

Един българин

преди 7 години

Ти ходи на мaйaнaта си, в Сибир ако ти харесва!!!Моята Родина е България, тук ми харесва и никъде не мърдам!Никой не може да ми заповяда къде да ходя, най-малкото такива като тебе!

385

Анонимен

преди 7 години

САЩ е страна която може да бъде игнорирана. Световните лидери са Русия и Китай.

384

Анонимен

преди 7 години

Приблемът на България сега е остатъчната русофилска мрежа. Според анализи на нашите партньори 20% от българите са русофили, значи за това на всеки пети отказват виза. Ако искаме да паднат визите трябва да се изчистим от остатъчната мрежа на русофилите и на Москва, само тогава може да паднат визите.

383

какво ви взеха русна

преди 7 години

Не знам защо все руснаците са ни в устата.Нима те ни пратиха в Ирак ,Афганистан,Босна и Херцеговина.Съсипали ни курортите а всички драпат за руски туристи.Ходете на майната си като ви пречат руснаците .Може би искате турски туристи да залеят България.Що за народ сте .Важното е да се плюе нещо.

382

Анонимен

преди 7 години

Безспорен факт е че руснаците заедно с българските им слуги съсипаха Варна и региона

381

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Исторически нямаме нищо общо с НАТО. Нищо. Затова и такива са резултатите от допитването. Не вярвам да влезнат във война заради нас.Ние сме временно под американско командване. Едва ли ще се задържи повече от 50 години.Били сме преди 1944 под немско командване, видяхте какво стана.

380

Анонимен

преди 7 години

Само овцете желаещи да бъдат изядени от ненаситната руска мечка могат да канят в дома си руските убийци и разбойници.

379

Анонимен

преди 7 години

От икономическа гледна точка 3-ия по значение регион в България е Стара Загора, но както е тръгнало и Бургас ще Ви изпревари

378

?!?

преди 7 години

Аз пък не мога да разбера русофилите защо децата им все в Европа ходят на екскурзии или да работят....как пък един не отиде да бачка в Русия или да обиколи красивите им градове с хилядолетна архитектура....а да то такива няма ..... немците всичко събориха, един червен площад само оставиха.

377

ник

преди 7 години

От както видяхме евро атлантическите ценности в действие като как се бомбандират мостове когато на тях има цивилно население в Белград и как се лъже,че някоя държава има хим оръжия само за да бъде нападната и ограбена,на *** нещо не им вярваме

376

Българин

преди 7 години

НАТО не е сигурно дали ще се застъпи въобще за нас ако се стигне до местен конфликт. Вяра имам само на братската руска армия.

375

Анонимен

преди 7 години

Да отидеш в Албена и да искаш да висиш в басейна... такава идиотщина не я разбирам!!!

374

до 441

преди 7 години

ТАЗИ ГОДИНА ПОЧИВАХ В АЛБЕНА. СЛЕД 8 ч ОКОЛО БАСЕЙНА ВЕЧЕ БЕШЕ ПЪЛНО С ПИЯНИ РУСКИ КОМПАНИИ И НИКОЙ ДРУГ ОТ ХОТЕЛА НЕ ГО ПОЛЗВУВАШЕ. СКАНДАЛИТЕ МЕЖДУ ТЯХ БЯХА НЕПРЕСТАННИ.

373

Анонимен

преди 7 години

Тия дето създадоха скопските македони, и развиваха своите теории за тракийска, шопска и добруджанска нация, нямат място в България

372

Анонимен

преди 7 години

Аз редовно почивам на нашето Черноморие и до сега престъпността някак ме е избягнала, не съм виждал и не съм срещал. Само много се радвам, че не виждам и разни префърцунени мутри и мутреси, нека да си почиват в Гърция, радоста от този факт е всеобща!

371

Анонимен

преди 7 години

Цялата организирана престъпност по морето ни я създадоха руснаците, ходи в маллата Москва в Поморие и ще видиш