13

Анонимен

преди 7 години

Някои хора са си убити по природа!,Пукницата не прощава,все я пият и не свършва!Бая хора са резултат на нея!

12

Мишо

преди 7 години

Невероятно............. скоро ще напишете, че хората гризат радиоактивни отпадъци. Такива умници като Плювналиев, които не дадоха на хората законно право да работят убиват хората.Хората ги убива немотията, страха от утрешния ден, несигурността и стреса!Вие г-н Плевналиев направихте всичко да е така.Вие убивахте хора.

11

Рали1

преди 7 години

До Анонимен 12Току-що във втория 4:1 !!

10

Анонимен

преди 7 години

Гриш загуби 4:6 от Гофен.

9

Нас

преди 7 години

А на кое място са стреса мръсния въздух отровите наречени Е та в храната и т н !?!?!? Или това не ви изнася !?

8

Анонимен

преди 7 години

Безпаричието и скапаната ни държава, това са най-честите причини за смърт.

7

БАЙ Ристу

преди 7 години

Причините за влошеното ни здраве са безработицата,лошите условия на труд,стрес,ниските доходи вървящи с ядене и пиене на ментета и най вече пълната липса на здравеопазване в тази територия!

6

Рали1

преди 7 години

"Стресът и напрежението причиняват сърдечно-съдови заболявания и повече пречат на здравето, отколкото това, което ядем и пием, коментира кардиологът д-р Сотир Марчев."-от една статия в Днес от 30 декември м.г.Дядо ми пушеше цигари без филтър и пиеше по чаша ракия и вино всяка вечер,но никога не е гледал стрелките на часовника и не е имал малко умен началник над главата си!

5

Бай Ристо

преди 7 години

Видяхте ли ония дебелаци от Елин Пелин дето се пенявиха заради семейство бежанци - типични *** *** които не знаят какво е здравословен живот.

4

Анонимен

преди 7 години

Ами ако не ядем, не пием и не пушим, какво ... Ще ни вдигнат тройно всички данъци. Нали с нещо трябва да преживяват нашите депутати и министри ... Затова по-добре както е казал народа: "Яж, пий и си носи новите дрехи". Не се оставяйте да ви морят със здравеопазване.

3

Анонимен

преди 7 години

Българинът взима два литра певеце бира и кило извара, вместо една качествена бира и 250 грама качестевно сирене.Важното е да е много.

2

Анонимен

преди 7 години

Ядат, но както трябва.Цигарите са скъпи, пиенето също.Резултатът е ясен.

1

българин -оцеленец

преди 7 години

Пия,пуша ,шмъркам и ям сланина ,не съм ходил на доктор и нямам намерение да ходя,не пцувам ,не гледам телевизия и съм спокоен ,не ме интересуват политици и лаици ,на никой лошо не правя и т.н