57

Анонимен

преди 7 години

68 е защо са протестите в Румъния, щом няма мутренско поведение. :) Нивга няма да ги стигнем, щом последните 3г БВП-то ни пада.

56

Анонимен

преди 7 години

До 54. Безплатното образование и здравеопазване при Бай Тошо беше ПЛАТЕНО. От общия кюп. Червените предатели го знаят, но продължават да ви заблуждават. Безплатно е сиренето за мишката в капана.

55

Анонимен

преди 7 години

Този е направен от баща си с пълна липса на любовен и човешки ентусиазъм.

54

Анонимен

преди 7 години

До 63, Това не е нещо ново, когато имах ресторант имах сервитьорка която владееше 3 езика и беше завършила счетоводство магистратура.

53

До54

преди 7 години

Ти остави тези страни които изреждаш. Те са на светлинни години пред България. Ние да видим как ще стигнем Румъния. Тези страни имат космически данъци, там всичко е много скъпо, получават повече, но и дават повече. И най важното, там няма Бай Ганьовския манталитет, прос.тащината, шуробаджанащина та. Тук политиците за закърмени с това. Манталитет, друго мислене и възпитание има там. Не се мери за момента с тях. Много сме далеч още

52

Анонимен

преди 7 години

Абе, зализания от снимката, нали бяхте навласт! Отказахте се! Сега за какво скимтите?

51

Анонимен

преди 7 години

Г-н Горанов може ли даде разяснение точно колко областни управители, назначени от Орешарски, смени предното служебно правителство?

50

анонимен

преди 7 години

защо не се скриеш ХЛАПАКО,отдавна ни омръзнахте със водача се който го наричат тиква и вероятно със основание.

49

Анонимен

преди 7 години

60 Анонимен и заради такива завистливи и злобни човечета подкрепят ГРОБ, затова предпочитаме червените.

48

А стига , бе!

преди 7 години

Тия ще ни въртят мутренски номера до изборите , за да манипулират хората и отново да управляват. А ако не спечелят , само гледайте какви сценки ще ни разиграват , бедна ви е фантазията.

47

Гробокопач

преди 7 години

Толкова, 15 дена(особено, ако си с дете или деца), след това почват финтовете на баба и дядо на тема оцеляване и плуване до отсрещният бряг. Там, обаче ни чака Лиляна Павлова, Горанов, Мента Стоянова, Бойко Борисов, Цветан Цветанов и най-накрая Геройчо Георгиев, мамин сладък, с награда - сметката за хапването и пийването на компанията плаща оцелелият;)))

46

ха-ха-ха

преди 7 години

Василев-сТРАНДЖА-Шоп , бягай бързо че и тебе ще те гепят!!!Бягай към Банкя , там ще получиш филия с мас и потупване по врата.

45

А Н Т И

преди 7 години

Ще го търсите бай Тошо, ама късно !Като останете на улицата, ще плачете с кървави сълзи.

44

ГНЕВЕН

преди 7 години

Останаха още 7-8 герберунгели по ОА! Няма време Герджиков! Всеки ден тези плъхове работят против държавата.Заместниците също.Всички ОА са свърталища на партийни секретари и активисти от ГРОБ!Самите ОА са ненужни и трябва веднага да се закрият.Сигурно са извадили болнични.Да се проверят и незабавно да се уволнят. Кърлежите от ГРОБ изпиха кръвта на страната ни.

43

Анонимен

преди 7 години

52 Дам, то затова целият свят е ориентиран към социалистическа политика. Безплатно здравеопазване = лошо. Безплатно образование = лошо. Ниски цени = лошо. Мдам Канада, Финландия, Швеция, Дания, Нидерландия, все омърсени държави. Много им е зле.

42

ха-ха-ха

преди 7 години

До 45! Анонимен ***! Растеж на икономиката 3.3% , растеж на дълговете 300%! Смятай ако можеш.Но не можеш.Завършил си килийното училище в Банкя.Там повечето дори не могат да четат.

41

До Иван

преди 7 години

Браво Иване. Пълно право имаш, и много точно го каза. Това е геноцид в мирно време. Престъпления срещу народа, национално предателство, масови кражби от държавата, умишлена разруха на индустрията, селско стопанство, здравеопазване, културата, туризъм, армия, граници, образованието. Това са те, същите които сега пак острят зъби, и чакат наново да продължат да рушат, за техни лични интереси, и също така изпълнявайки заповеди на външни сили, които имат интерес България да изчезне

40

реалист

преди 7 години

Този ***.ьо що реве? Да се сърди на Тиквата ,дето налагаше баба Цецка Стругарката!Дойде Видовден и за алчните герберунгели.Както те мачкаха хората 8 години ,сега тях да ги мачкат.И без това сред гербавите няма нито един умен и кадърен.То ако имаше ,нямаше да е от Герб.Кой кадърен и умен ще отиде да го командори някакъв дебел и неграмотен *** или физкултурник-задочник?

39

До: Иван

преди 7 години

Да, в Норвегия, Швеция, Финландия - като казах на приятели преди години, че има държави, в които няма частни училища, не можеха да повярват. Иван дразни ме факта, че всичко в тази държава е имитация, имитация на икономика, демокрация.Не можех да си представя, че в БГ има хора, които умират от студ и вечер заспиват гладни. Мъча да обясня, че най-развитите д-ви, имат силна социална политика - това значи хуманност, тук "другарите - демократи" виждат само комунисти, ако мислиш нормално, европейски.

38

Анонимен

преди 7 години

34 киро И какво направиха? 2 спортни зали и 3 магистрали ... уау, какъв успех. Като ще говорим от 1944, Бай Тошо направи всички пътища, като почнем от селата до магистралите, а колко училища и спортни зали към тях? Хах Бай Тошо даже университети има. :D