9

до 6

преди 7 години

Стига глупости. В по-голямата в Германия дозела струва: 1.15, на места близо до граници като Констанц 1,35. Бензина е със средна цена 1,35 евро. С тея изказвания горивото било по едно евро...

8

Анонимен

преди 7 години

Не ти е горивото скъпо, друже, а заплатата ти е ниска. Замисли се върху това.

7

Анонимен

преди 7 години

Бензинът ни наистина е евтин и това е факт. Нищо чудно наистина да е най-евтиният.От друга страна, е много некачествен. Да, унгарският е доста по-скъп, ама колата ти направо лети и все едно е друга кола. Честно казано, предпочитам да карам на по-скъп, но качествен бензин, отколкото на тази мешавица с парафин и вода.

6

До Днес

преди 7 години

Четен сайт сте,независимо, че триете истини за управлението на Бай ***. Защо пускате такива информации които са необективни и подвеждащи. Добре, че българина знае как живеем и не вярва. Най-евтино гориво??? При този стандарт не е и не е вярно. Както и, че България е най-замърсена???Хибридни атаки са стещу България.Защо не пишете за качеството на горивата? Когато зареждаме в Италия, Германия, Сърбия колата гори по-малко. У нас повече. За картела нищо!Маржа у нас на 1 л в 0.40 ст а в САЩ е 1 цент.

5

Вчера заредих в Берл

преди 7 години

А95 - 1,349Газ - 0,489Почти навсякъде в града беше 0,50-0,56?

4

Анонимен

преди 7 години

Баси платената новина. Родителите ми живеят в Германия , а там Бензина и дизела са по 1 евро....

3

Циник

преди 7 години

2.07 на литър! Прав е колегата - щеше да е евтин - ако минималната заплата беше 1500лв. ама не е! Дрънканици пак!

2

Извънземен

преди 7 години

Зареждаме най евтиния и с най ниско качество бензин. Това е истината. Сутрин като запаля и колата ми работи като трактор от 60-те години в ТКЗС.Като заредя в Австрия или Германия, колата пее, не се чува да работи а тук като заредя, 2 минути не може да нареди цилиндрите. Ето що е евтин бензина. Щото нищо не става от него.

1

Анонимен

преди 7 години

Стига с тази обработка на съзнанието, че живеем най-евтино!!! Със заплата 300 евро е скъп, много скъпо горивото. Какво ни сравнявате с Норвегия.