129

Един българин

преди 7 години

Дааа, дааа, дааа! Ще се правим на французи ли другарко Фандъкова?Това ще стане, вервай ми. Ама точно на... Фандъковден!Или га цъфнат налъмите!Не го знам това чудо катализатора, на моята 20 годишна дизел кола има ли го, няма ли го.В Haynes пише, че всички дизелови коли имали катализатор. В сервиза ми казват, че нямало. На технически преглед мерят газове, какво мерят какво показва не знам, но минавам. Къф е проблема ***? Виждал съм коли на бензин - пушат като пернишки печки ша *** удушат!!!

128

Анонимен

преди 7 години

До пичМало*умник, ти първо завърши трети клас, пък тогава давай мнение.

127

чичо Гошо

преди 7 години

Задължителни катализатори за задните части на депутатите!Ако ли не-директно включване в газов хъб "Бойко"!

126

пич

преди 7 години

ОСТАВКА НА г-жа фандъкова.стига ни е тероризирала хората които живеем в София.Толкова кражби , некачествени ремонти.Защо до сега не обесни защо билата в София стана 1,60Тя май иска предизборно да се вдигним и ги изгоним всички общинари те само за кражби мислят. Колко безмислени пътни ремонти се направиха и пак асе правят . а основните пътнити артерий не се правят. Голямо лапане за ГЕРБ от както ББ бе кмет и след него Фандъкова.да спрем кражбите на общинарите и ОСТАВКА на Фандъкова.

125

АМАН!

преди 7 години

Проблемът с въздуха в София не идва от колите без катализатор...Идва първо от факта,че цяла България се "намести" в СофияТА! Ако всички си се върнат в родните места,ще се диша спокойно.Но как хората да се върнат като обстановката в държавата ги принуди да напускат домовете си,да се блъскат по 5,6 човека в едностаен апартамент и да се радват,че заплатата им е 600 лв...А политиците си лапат ли лапат.Не се наядоха и това си е!!!

124

Tr

преди 7 години

Ей *** що чинете у форума

123

Бай @уи

преди 7 години

Спрете рекета над бедния народ-какво ли не измислихте,фарове,застраховки,данъци,сега и колите ще ни спирате.Проклети да сте!

122

Анонимен

преди 7 години

Безплатен градски транспорт - ако го има.

121

Анонимен

преди 7 години

много предизборно ми звучи това :)

120

Фишер

преди 7 години

Що се правите че вземате мерки Само пари да събирате. Ефекта ще е никакъв. Оправете дупките. Оправете градския транспорт. Да му е кеф на човек да пътува. Не сега да пътувам с миризливците гратисчии. Никакъв контрол няма в този градски транспорт. *** се вози без пари аз плащам.

119

Катаджия

преди 7 години

Пак ще имаме работа. Ще заработя за мл.

118

Анонимен

преди 7 години

Герберастка работа! Абе те измислили ли са нещо в полза на хората за два мандата???

117

Анонимен

преди 7 години

Пак измислиха рекет за шофьорите! Не стига, че ние водачите пълним бюджета ами и още и още и още, докато не рипнем като румънците!

116

Joko

преди 7 години

Фандъкова, *** си в с.Белчин и там се разпореждай.

115

Апетит

преди 7 години

Като ядеш развалена храна мирише ли на изхода. Мирише. Като сложиш скапано гориво какво очакваш на парфюм ли да мирише.

114

Анонимен

преди 7 години

Българина няма пари, какви катализатори ги гонят, един катализатор струва хиляди!

113

Анонимен

преди 7 години

Моя катализатор го откраднаха докато бях паркирал на Декатлона. А колата ми е та бензин ...

112

Kolar

преди 7 години

Айде да оправите качествата на горивата първо. Нали уж се бяхте заели? Какво стана с картела? Може във Варна дизела да е под два лева а в Бургас до рафинерията 2.20. Що така бе картелци?

111

Сопата!!!!!!!!!

преди 7 години

Гербаджиите бяха 8 години на власт и не мръднаха един метър заплатите, сега гледай наглост - защо сме карали стари коли, ама защо горите дърва, ама купувайте катализатори, ама купувайте нови коли.......Фандъчката знае ли колко струва катализатора!!!?Искам да им кажа, че е време тези заплати да се вдигнат драстично, иначе не ги виждам къде щр хвърчат!!!!!! Карат за 300 000 лв джипове а плащат на хората жълти стотинки!

110

Анонимен

преди 7 години

Застроиха около околовръстното и в Младост 2 до парк Въртопо където по план въздушните коридори, чрез които въздушни маси от природен парк Витоша слизат в града и помагаха срещу смога в столицата.