38

Волен синдеров

преди 7 години

Ааааа искате ли депутатите да се намалят на половина и да бъдат премахнати субсидийте?????????това са другите два въпроса не става въпрос само за мажоритарен вот, който е прекрасен.

37

Анонимен

преди 7 години

Ама нали се казва (брой на бюлетини) независимо дали са в плик или не!

36

Андрешко

преди 7 години

До #41 алекс. Това,че аудиторията на Шоуто на Слави не е малка,показва колко п р о с т народ има,некачествен мат'рял по думите на Борисов.

35

Анонимен

преди 7 години

с тази система ще станат много по-зле нещата.Освен това Слави вече се измъкна че реферндумът не бил негова отгворност, а на българския народ. обаче като не е негова отговроност, защо прасак такава агитация. Аз няма как да се получа подкрепа от една националан медия за обратната теза - нали?

34

ззз

преди 7 години

И ся да ви СВЕТНА к'во следва:Ако съдът отсъди, че решенията от референдумът за ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ (което е най-вероятното и логичното),то единственият извод ще е, че следващото народно събрание ще е избрано в разрез със закона!!! Т.е. всяко едно прието от него решение или закон ЩЕ Е НЕЛИГИТИМНО и ще се оспорва!Т.е. ако трябва да бъдем законова държава - след избора на НС - първа и ЕДИНСТВЕНА точка - смяна на изб. лодекс и САМОРАЗПУСКАНЕ на НС и НОВИ ИЗБОРИ ПО НОВАТА ИЗБИРАТЕЛНА СИСТЕМА!Sorry!!!

33

фри

преди 7 години

До АлексАми, не го гледайте, и така няма да се пуска по телевизията.-от поне едно 5 години не съм гледал това предаване. даже бях забравил изобщо за тоя, когато изведнъж - разбирам, че тоя про*стак бил инициирал някакъв референдум. ?!цялото му "развитие" не е никак случайно - старта му започва от поздемията на хотел на илия павлов.. коментарите нататък са излишни, а масонството му - напълно обяснимо!

32

Волен сидеров

преди 7 години

Здравооо платено писане срещу мажоритарния вот И Премахване на сбсидийте, Намаляване на броя на депутатите,мобилизацията е сериозна болен газ пикае.

31

Анонимен

преди 7 години

до 42 Ако разсъждаваме в стил "Москов", защо не? пръстовите отпечатъци са следващата стъпка.

30

нещо не ми е ясно

преди 7 години

Един шоумен не прави каквото си иска, не защаитава някаква измислена кауза, а защитава над 2 милиона българи, които си казаха мнението. Сега на много хора не им е изгодно и от 10 кладенци вода ще донесат да обяснят как някакъв чалгар си правел каквото иска. Аз глсувах съзнателно с 3 да и искам коренна промяна в изборната система. Вече 27 години се вижда, че нещо не върви, а ние продължаваме да си въртим едни и същи. "Не е глупав човек, който прави грешки, а човек, който повтаря една и съща грешк

29

Анонимен

преди 7 години

Върнахме се във времената на Сик и на Вис - три мутри - Бойко, Слави и Марешки, и два проекта на Гриша ганчев - Татяна дончева и Илияна раева - решават съдбата на България. А Валери Симеонов се държи като уличен бандит! викнете и митьо Пищова!

28

Андрешко.

преди 7 години

*** българска история,какви бюлетини и какви пликове? Имате избоени списъци,в които всеки се е разписал гласувал ли е или не. Нима пликовете и бюлетините са по-важни от подписите на хората,ако са истински разбира се,а не фалшифицирани. Навярно в България ще се наложи при гласуването освен подписи да има и пръстови отпечатъци...А бюлетини и празни пликове може всеки да сложи.

27

Алекс

преди 7 години

Добре де, цяла кофа с помия се излива по адрес на Слави и шоуто му. Ами, не го гледайте, и така няма да се пуска по телевизията. Но всъщност, аудиторията му никак не е малка. Както и да е. Не разбирам защо се измества темата на референдума. Значи 3.5 милиона души дали своето мнение са без значение. От значение е кой е инициирал допитването. И кой заплащва държавата с граждански протест. Е не сме в 19ти век...

26

фри

преди 7 години

Читавите хора отдавна избягаха от шоуто му и авторитарното му поведение... Има останали няколко читави семейни момчета от оркестъра, които едвам го търпят, заради "комата хляб".

25

Анонимен

преди 7 години

всяко време трябав да си изживее своите герои. НЕКа въведем мажоритарната система в пълиня й блясък - Слави ще стане най-мразненият човек - с камъни ще го изгонят- Хак да му е!

24

Анонимен

преди 7 години

до 10 - и затова ли се борихме с референдума за имат най-голяма полза Герб и ДПс., Слави нали се изявяваше борец срещу Герб, щеше да чупи стаквото, за да небъдат Герб на власт? Слави навремето тръБеше, че поне 9-10-12 партии ще влизат, а сега признава, че се затвърждава статуквото с 2-3 партии.

23

474

преди 7 години

Отдавна се говори, че Слави е масон, макар и ниска степен! Определено има нужда от промяна, то тя трябва да стане първо в умовете и сърцата на хората, и чак тогава ще се прояви и външно, чрез една по-добра обществена система. Човек, носещ череп върху дрехите си, който гледа така, сякаш някой му е изял десерта, не е носител на позитивна промяна!

22

Анонимен

преди 7 години

Ехехехе.Незамисимава от ББ и ЦЦ прокуратура ще помогне на учиндолският бек. После пак си ги говорете как не били заедно. Театър.

21

Анонимен

преди 7 години

обществена поръчка за нова методология на МПС, за 500 000 лева, пусната часове преди да дойде слежебният министър на МВР.

20

Анонимен

преди 7 години

4 скандални поръмки в МВР за над 30 милиона лева.

19

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

До Анонимен 11-Щом прокуратурата застава зад това-със сигурност е за лошо... От години не се сещам прокуратурата да е направила нещо за добро!!! Май пак ни пуснаха по пързалката...