63

Радев предател

преди 7 години

С извинение ама Герджиков клони по-скоро към ултра со.ро.со.***.те или казано по друг начин;разликата между Герджиков и Цецка Цачева е нула! позор Радев

62

Древна мъдрост

преди 7 години

Shit in - Shit out. Това е.

61

Анонимен

преди 7 години

До 75 ПИЛОТА КАКТО И ДА ГИ РЕДИ ТЕ СА ЗА ПРОТКЦИОНИЗМА ОТ МОСКВА.Да, Москва, Москва, а иначе какво става с визите за САЩ, нашите партньори? България е вече 10 години член на ЕС които имат договор със САЩ за безвизов режим. България като член на ЕС е длъжда на пуска американците свободно да влизат. Като пълноправни членове на ЕС българие могат ли да пътуват свободно за САЩ, или?

60

по темата

преди 7 години

Почти невъзможно е служебен премиер да стане човек, който никога не е бил в политиката. Кой да бъде той, откъде да го намери Радев? Евентуално би могъл да е университетски преподавател, но дали би се навил да се товари с това? Другият вариант за служебен премиер Богомил Бонев не е ли бил също в политиката? Тоест, излиза, че когото и да предложи Радев, все е зле, понеже българският народ не харесва никой политик.

59

Анонимен

преди 7 години

До РеалистЦитатите на Мао, т.т. Бойко в действие! Само БКП! Да вадим ли партийните билети или още е рано?

58

Анонимен

преди 7 години

Стига с тая Русия, разберете дреме и за нас. За какво сме и? То в БГ едни богатсва, една велика армия, едни залежи на диаманти, руди, нефт, газ абе ЧУДО! Един голям пазар избиват се за нас както САЩ, Китай и Русия. Като пишете не забравяйте, че една Москва като население, икономика е по голяма от тази на страната ни.

57

Анонимен

преди 7 години

Какво сте се разревали? Какво толкова се е случило? Бойко си отива, временно управлява служебно правителство. Да видим, като всички сте толкова претенциозни, какви шебеци ще изберете и не за 2-3 месеца, а за цял мандат да ги харантутите! Няма угодия - ни на гладния, ни на сития! А онези, които по принцип не гласуват, да си налеят ракията и да замълчат!

56

Анонимен

преди 7 години

До АнонименБлагодаря за допълнението! Да не забравяме и Кунева, Велчев, московският банкер и Никито Василев. Все крадци по царски! А и Любка Срамната, дето се срамувала от Костов, че крадял малко, а те царистите щели да крадат по царски....

55

Анонимен

преди 7 години

ДО 76 МИСЛА ЧЕ ДРУГИТЕ СА РУСНАЦИТЕ. А днес чух, че на сирииците от Москва им дали готова конституция за изпъонение зада стане мира.

54

Анонимен

преди 7 години

До 75 ПИЛОТА КАКТО И ДА ГИ РЕДИ ТЕ СА ЗА ПРОТКЦИОНИЗМА ОТ МОСКВА. НИКОИ НЯМА ДА СЛУША ТОЯ ПОД НЕГО.. Тангото е две напред и сега е ЕДНА НА ЗАД.

53

Анонимен

преди 7 години

Не мислете тесногръдо. Във всяка една партия има съвестни хора, които искат нещо да променят! Към тези дето плюват временното правителство преди да е факт, в същност какво очаквате от него? Това ще е правителство което ще е ангажирано с провеждането на изборите, които са насрочени за 28 март. Да съдим след свършената работа, преди това е просто фанатично плюване!

52

Анонимен

преди 7 години

До ХахаххаАма сме се разтреперили ти казвам.... мани мани

51

Истината

преди 7 години

Ясно е, че когото и да бепе назаначил президента Радев за премиер или за министър, тези дето сега го плюят, пак щяха да го правят, така че техните коментарии са безмислени. Все пак ясно, че по-лошо от правителство на ГЕРБ и Бойко Борисов няма, така че този кабинет ще е по-добър, а и основната му задача е да проведе предсрочни парламентарни избори без костинбродските бюлетини на ГЕРБ.

50

Анонимен

преди 7 години

"Кадър на НДСВ, крадлива партия водена от царят на крадците, партия прязряна от българския народ , с под 1% на последните избори!И кадър от тази партия ще е премиер?!!!"През последните 8 години кадър от тази партия ти е премиер, нарича се Бойко Борисов.

49

Анонимен

преди 7 години

И Радев беше до тук. Всички илюзии паднаха. Поредната кукла на конци този път в ръцете на Нинова. Честито да ви е.

48

Анонимен

преди 7 години

Подло.ата на мадридския пъдарин дето ни оправи на задна прашка за 800 дни ли щее новият министър? Личи че Радев е пионката на ***. Тя му реди кабинета тя й ще управлява задкулисно. Хубавото е че само 2 месеца ще е така и после пак нов бардак с стари ку.ви! Лошото е че няма за кои да се гласува. Гласувал съм за пръв и последен път за безпартиините на първите избори. Но се оказа че безпартиини се изписаха тези които са били на власт по Татово време. Теглих им майната и край с гласуването.

47

Анонимен

преди 7 години

Айде сега :)Едва ли някой от коментиращите тук е вярвал,че Румен Радев ще действа чисто и неопетнено и ще назначава и насочва към такъв контингент хора. Новият ни президент просто се явява проводник на определен тип политика,също като предшественика си. Надеждите ни към него трябва да се по-скоро за повече умереност,за повече връзка с реалността и оттам респективно - към националния ни интерес.Герджиков има опит и цялото му задължение ще се свежда да става сутрин рано и да се подписва тук-таме.

46

Анонимен

преди 7 години

Радев не е политик. Радев НЕ по знава политиците реално. Прави това което му каже Нинова. Който си мисли обратното е просто страшно наивен.

45

Kolio

преди 7 години

Жельо Бойчев и цялата клика се чудят откъде да пръскат гомна....

44

Анонимен

преди 7 години

Лоши новини за тези които вярваха че ще има промяна, нови лица и справедливост.Омертата между политиците остава на никой няма да бъде потърсена сметка за нищо, или както казват те няма да има реваншизъм.Измъкнатия от нафталина Герджиков е печен в замитането на следи и нищоправенето.Всички крадливи политици и от ляво и от дясно ще бъдат щастливи.А народеца ще продължи да им плаща версиите.