120

Наблюдател

преди 7 години

Зависи кого питат

119

ШибиРиби

преди 7 години

Равнис мирно... към столовата ходом марш... стой. Хлорирай ръце. Хоодум марш.

118

vp

преди 7 години

Радев обеща да намали зимните сметки за ток и парноОбичаме те Руски Генерале

117

Анонимен

преди 7 години

Имаме толкова млади кадри завършили в престижни университети в Европа и Америка. Защо не им дадоха възможност да получат постове а използват стари номинклатурчици от старата система ? Старата система е с престъпно мафиотско, изостанало мислениВсеки отива да крадне нещо докато му свърши мандата, Свикнали на протекции и превилегии,

116

Анонимен

преди 7 години

До 128Ако ти го помниш като пожарникар, аз го знам само като мутра и затова съм написал, че е мутра, и преди и сега!Сигурно си го виждал как гаси пожари, може би?!

115

Анонимен

преди 7 години

Когато Радев печели, печели БСП, а когато губи, губи цяла България !

114

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 136Само че ще останеш много изненадан от факта че в щатите освен Аизенхауер на когото дори името не можеш да напише правилно е имало още 8 генерали които са станали президенти.Така че теорията ти че е смешно генерал да стане президент издиша? Осъзнаваш ли го?

113

простака

преди 7 години

Светът и България страдат от хрничната липса на Идеалисти! А идеалистите могат да счупят Системата "за един ден", при това - без да чупят, без да трошат и без "Аврора" ... просто трябва "да излязат от Матрицата" и тя ще се разсипе като пепел...Променете си мисленето ... излезте от матрицата ... Парите нямат никаква Сила, ако вие не им я давате... Вярата ви в Парите, доведе Света до това състояние! Излезте от Матрицата... или тя ще ви унищожи!

112

Анонимен

преди 7 години

До 131. Извинявай! Написаното от 136 се тнася за Генерал -***.

111

Анонимен

преди 7 години

ДО 131. Ами имало е. Ген. Де Гол във Франция и ген Дуают Айзенхауер в Щатите. Ама то чукча писатель, не читатель.

110

Анонимен

преди 7 години

До демократТи от кое малцинство си демократ?

109

До 125

преди 7 години

Прав си, преди 50 години, ти си се возил на ЗАЗ, а на запад караха мерцедесите, които ще се произведат през 2020 година, а не Фиат с дървена каросерия.

108

Анонимен

преди 7 години

Радев дава заявка да бъде най успешния президент избран от голяма част от Българите.За заблудените подкрепящи неистово евроатлантическите ценности sorry. Тръмп твърдо заяви че за да възвърне позициите на Сащ като световна сила трябва да се промени курса.А той е свэрзан с Русия също така спомена че Европа не е приоритет за Сащ.Така че свиквайте еврогейатлантици международната обстановка се променя ,и както виноги ние сме на погришната страна.

107

Анонимен

преди 7 години

До до 118Радев е президент на част от българския народ, с къса памет и липса на аналитични способности, който се води по популистки призиви на провалили се в миналото политици. Хората в България са интелектуално ограничени, с мозък форматиран от реалити форматите, фолк певиците и силиконовите моделки. Не могат да закарат назад до времето, когато заради БСП гладуваха, когато кпрупцията беше неописуема и госпожа Йотова обикаляше за да размахва пръст на тези, които се обаждаха.

106

До генерал-смешно е

преди 7 години

Отговори бе душицо дребна.Имало ли е в цивилизована Европа генерал-президент или не е имало? А в САЩ имало ли е? Що се криеш м и ш о к?

105

Към 112 "смешно

преди 7 години

Я се върни в училище и не се излагай публично по форумите. В цивилизована Европа има един генерал президент, който може би е един от най- влиятелните и оставили диря в историята президенти - генерал Шарл дьо Гол!

104

До 123

преди 7 години

Прав си. Опитахме с мутра от СИК за премиер, а за президент един, на който предишния публично би чембер и не стана.... Сега очевАдно има доста по-големи шансове да не е чак толкова зле.

103

===

преди 7 години

До Анонимен 123Е опитаха и с пожарникар май забрави - или си фенче на тиквата.......

102

демократ

преди 7 години

- Плевнелиев е най-кадърния президент. - Подрепям САЩ и ИД, умерената опозиция. - Сорос е добър човек, както и Обама. - Не мога да дишам Путин и Тръмп. - Подкрепям бежанците - те бягат от война, трябват повече центрове.- Повече права за малцинстватаа сега слагайте минуси комунистически ***!

101

===

преди 7 години

На наглеците и простаците в парламента трябва да се отговаря веднага и веднага трябва да бъдат поставяни на място - както впрочем и постъпи истински мъж като Президента Радев - така, че остават ви 3 дни кауни......