13

Четете и мислете.

преди 7 години

Абе вие не разбрахте ли че половината израелски военокомандващи са руснаци. Че те си говориха на руски когато руските военни самолети нарушиха въздушното пространство и навлязаха над Израел. Израелския министър на отбраната Авигдор Либерман е руснак. Русия и Израел се сработват не от вчера. През 1947 година първата страна гласувала в ООН за създаване на еврейската държава Израел това е СССР.Израелските кибуци бяха създадени по руски модел от руснаци,За какво сте седнали да говорите !?

12

Анонимен

преди 7 години

бре бре бре,човека е от един ден президент и още нищо не е направил а тези се съсипват от протести,едва ли го мразят за нещо което е направил като президент,по скоро голям страх тресе тези дето ги организират протестите.Е жени- с какво той е нарушил правата ви откакто е президент,обвинявате го за минали работи ли,ами нали човек се променя,може да е разбрал че е грешка,защо го съдите преди да е направил нещо,май някой яко ви подвежда,нека видим какво ще направи на поста и тогава да говорим

11

Анонимен

преди 7 години

Тръмпа го закъсва от първия ден. Да търси спешно помощ от Москва.

10

Анонимен

преди 7 години

А като помислим, че всяка от протестиращите е въоръжена с вибратор 45 калибър. Тежко на полицаите, акомсе стигне до сблъсъци.

9

Коце кмета

преди 7 години

На либерастите им припари под гъзa и заквичаха. А Тръмп нищо не им е направил и е президент от 1 ден. Ако правата им са нарушени, да търсят отговорност от църната маймунка, той е президент от 8 години. Иначе либерастията е хубаво нещо, хранят те докато се занимаваш с гнусотии, а и имаш време да протестираш ако някой те кара да работиш. Също като нашите индобългари...

8

Чети и мисли !!

преди 7 години

До АнонименЗнаеш ли защо руските руските ракетни комплекси "проспаха" израелските удари в Дамаск ? Знаеш ли защо Израел не реагира както Турция и не свали руски военни самолети когато нарушиха въздушното пространство над Израел? Защото 80% от израелските военокомандващи са руснаци. Руски евреи дошли от Русия.Научи още нещо. В Израел не са чули кой е Сорос. Израел удря бази на Хизбала които пренасят оръжие от Иран за Ливан, удра база ИД в близост до границата им със Сирия.Чети и мисли !

7

до 33 Анонимен

преди 7 години

Като даваш квалификации за шизофренна идентичност се информирай. Шизофрениците нямат раздвоение на личността. Това е отделно заболяване и се нарича Биполярно разтройство на личността.

6

ами

преди 7 години

Многооо *** крави,кой им е отнел правата?

5

Анонимен

преди 7 години

Хиляди г.лупачки излязли на протест и нито една жена- учен, нито една жена- астронавт.Артистките нямат собствено мнение.Цял живот им плащат, за да се преструват.Какво значение има, че са приели ангажимент , да отидат на протест.Те приемат и участие в голи сцени за пари

4

Дефибрилатор

преди 7 години

Против Тръмп са и грантаджиите - хората, работещи като протестъри към разни фондацийки. В България също има такива - окупирали са една част от медиите, доскоро се подвизаваха и по президентството и министерските офиси. Сега пак стават умни и красиви протестъри.Срещу Тръмп са и хората на финансовата спекула - тези, които вярват, че богатството не трябва да се създава, а да се взима от другите.Против Тръмп са и грантаджиите - хората, работещи като протестъри към разни фондацийки. В България също

3

Анонимен

преди 7 години

тези пaтици защо крякат толкова! Сигурно тяхното бйе-сйе-пйе ги е подкарало ей тъй, шум да става. Та Тръмп още нищо не е направил, а и надали ще се опита, защото в щатите има традиции в реда на обществото.

2

Мистър Смит

преди 7 години

1 000 000 тръгват да търсят нищо, което има никой, т.е. ако всичко ти е дадено и никой не ти иска нищо обратно, накъде, тъпанарчета подли, сте тръгнали.Забелязва се и тенденция медиите да съобщават имена на присътсващи на такъв род сбирщини на певачки, актриси или спортисти. Тези лица не определят важността на нацията по отношение на важните за една страна решения.Entertainment-ът на медиините смешковци е забавление само за слабоумните.

1

Анонимен

преди 7 години

как пък някоя бомба не избухна :)