39

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е ***, скоро ще го разберете

38

Жибор

преди 7 години

Опасен е за глобализма-путинизма и за комунизма-депесизма.

37

Анонимен

преди 7 години

До Дойче Зеле:А "БЕ" ***. От национализма страдат най много малките държави.Едно раздробяване на Европа на държавици затворени в някакви измислени граници от миналото, които са източник на вражди и напрежение непрекъснато са само в интерес на руската ***. Руснаците нямат нужда от жизнено пространство нито от природни ресурси, но понеже са едно полудиво не съзидателно племе (нямащо нищо общо с така наречените славянски народи) могат да съществуват само като завладяват и унищожават.

36

Bai Hui

преди 7 години

"статията" е написана в ретро стил Георги Тодорчев (кореспондент на БТА в САЩ пре 70- те и 80-те години на миналия век) Той клеймеше всички американски президенти, като ястеби и оплакваше ***. Сега пак същото , че и отгоре, но явно толкова си могат драскачите, които се водят "журналисти".

35

Опасен е

преди 7 години

...само докато приключи процедурата за импийчмънт!

34

do 44

преди 7 години

Баш си е демокрация, защото как си представящ ти 20 милиона космополита живеещи в няколко града до океана да определят съдбата на макар и три пъти по-малко хорица борещи се за живота си в дълбоката провинция на хиляди километри от тях? Някой ден като измислят телепорта и стане възможно например бърза помощ да стига от Ню Йорк до Денвър за минути, тогава може и да се помисли за пормяна на системата.

33

Коча

преди 7 години

Американския Жорж Ганчев,такъв клоун е обречен на провал ,поставиха го за да обере негатива на политиката която ще налага елита.Тръмп не е Кенеди.Кажете ми опциите пред САЩ? Или война с Китай или са в трета глуха.Как ще спре САЩ Китай ,как питам аз,като изтегли компаниите си ? Ххаха,нека да ги върне в САЩ да видим как ще плащат тройни заплати и реални данъци,да видим как ще са конкурентно способни? Тръмп обеща един куп фантазмагории от които започва да се отмята

32

Приятел

преди 7 години

Американските централи нито са американски нито на Иван Костов:demograph.blog.bg/politika/2017/01/15/quot-amerikanskite-quot-centrali-nito-sa-amerikanski-nito-na.1503256

31

Анонимен

преди 7 години

Абе да го гръмнат ама не е толкова просто като преди 70 години, защото сега чрез интернет белите американци могат да се организират много бързо. Вече не е толкова лесно да потулиш нещо като пратиш агенти във водещите телевизии и радиа.

30

Анонимен

преди 7 години

Америка щяла да става велика държава според Тръмп. Че тя винаги си е била велика.

29

Анонимен

преди 7 години

Ще го гръмнат

28

Анонимен

преди 7 години

Ей мамата си ... тия соросо.***! Тръмп ви каза, че Америка ще бъде велика сила не чрез налагане на начина си на живот, а като блести (shine) с нейното величие и служи за пример да я следват. Добре е соросопоклонниците да си преговорят някои поговорки като например "На сила хубост не става", "Лаком г*з глава затрива" и т.н.

27

Анонимен

преди 7 години

Сбирщайн

26

42

преди 7 години

Що е то американска нация!?

25

Коча

преди 7 години

Време е американските компании да започнат да си плащат данъците по света във реални размери.Апъл дължи на Ирландия 13 милиарда от данъчни измами,ежегодно българите покриваме два милиарда загуби на американските централи,така и аз мога да съм велик.Щом реве този ЕС да си плаща значи е време и САЩ да започне да си плаща трилионите които укрива от данъчни измами във ЕС.

24

НЕ.

преди 7 години

Няма нищо опасно. Не защото Тръмп ще направи някаква драстична промяна, ами защото промяна изобщо няма да има. Дори да се опита да направи нещо, опозицията ще бъде силна. Ако настоява със сила - ще бъде отстранен със сила!Не забравяйте че над 55% от хората които имат влияние над политиката в сащ са евреи!Според мен за пореден път елита в сянка успя да излъже стадото. И най вероятно Тръмп е контролирана опозиция. Факта че той се обяви за допълнително въоражаване на Израел е показателен

23

Анонимен

преди 7 години

абсолютно здравословенкакъвто е и нашиятмачкай Дъки

22

Анонимен

преди 7 години

Донн Тръпски ша ги опрай сите.

21

Анонимен

преди 7 години

"Опасен ли е национализмът на Доналд Тръмп?"Опасен е само за глобалистите и либерастите. Същата пас мина, за която държавата и патриотизма са мръсни думи, същите, които искат размият народите и да ги кръстосат с араби.

20

Анонимен

преди 7 години

"Вероятно 45-ият президент на САЩ много ясно осъзнава, че по този начин той се отказва от ролята на Америка като глобална сила."Глобална сила = световен терор и потисничество, така че отказът от тази роля е добра новина за останалият свят.