48

Анонимен

преди 7 години

Пожелавам му успех,разум и диалогичност.А речта му беше определено слаба.

47

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е ***

46

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 7 години

Бай Тръмп каза, че света живеел на гърба на Америка и това щало да се промени ? Искам да кажа на бай Тръмп следната фактология. САЩ произвежда около 20 % от световния БВП, потребява около 40 % ! Как се случва това, Тръмп може да пита г-жа Йелън, шеф на федералната резервна система. Май САЩ живее на гърба на света, а не обратното !

45

антисоросоид

преди 7 години

Един е Тръмпи истината идва с него !!

44

Анонимен

преди 7 години

Слушайки речта на Тръмп имах чувството че слушам Бойко -- ще построим магистрали, мостове, пристанища, летища. Някак си селянията дойде на власт повсеместно, интелигенцията отстъпи водеща роля на простотията. Сигурно и той е фен на Винету. Просто нереално как такъв човек става водеща фигура, която ще определя политиката и ще ръководи армията за поне 4 години.

43

Анонимен

преди 7 години

До 78. Да но това ти гарантира 100 % растеж. Китайските работници от една купичка ориз,вече са на 2, а дори три купички ориз.Това е съответно 100% и 200% нарастване.Трепери Америка с твоите 1-2%

42

Анонимен

преди 7 години

Само че да е конкурентноспособно американското производство, ще трябва американците да се задоволяват с паничка ориз, както правеха в продължение на 28 години китайските работници.Защото те като разбраха, че оризът е гарнирура, избраха Тръмп.

41

Анонимен

преди 7 години

Толкова щуротии в една реч... много слаб оратор е тоя Тръмп!Всичко ще се решава от други, а не от този.

40

Пръскат

преди 7 години

Бас хващам че половин свят се пръска от яд че Тръмп е президент... ощеееее ги е яд, ама на стана.

39

Айхан Кайхан

преди 7 години

Изглежда родолюбец Трьмп! Но проблема е че, той повторя думите на хитлер! Както е казвал фюрера бог да прости, че Германия щял да я направи велика! Аман да си седи в краварника без трьгне да превзема сврта, инак ще срешне голямата мечка на ски!

38

Анонимен

преди 7 години

Александър Недков ( скритата истина youtube) ще разкрие истината за Тръмпеско ;)

37

Анонимен

преди 7 години

До *** "Ненчев: Президентът Тръмп нищо не каза за Украйна!"Обяснението е просто. Тръмп, за разлика от мъжете пишещи тук,не получава плюции само от името Путин. Да, най-вероятно Украйна ще бъде върната на Русия. Но....Това няма да е безплатно.Дали ще е офталмолога,дали ще е нещо друго предстои да видим.

36

Анонимен

преди 7 години

Всъщност изключително слаба реч.Не ме интересува нито Тръмп,нито Обама.Интересуват ме българските политици,техните послания и дали това което обещават,после изпълняват.Но в случая само констатирам реалността.Пожелавам му да не бъде експулсивен при вземането на решения,а балансиран и разумен.И да премахне визите за българи.

35

Анонимен

преди 7 години

Много силна реч! Адресира болните места на американското общество и икономика. Не изгуби нито дума в празнословия!Либералите ***, вият, защото знаят, че идеите им бяха отхвърлени от цивилизационния курс на развитие на обществото. Либерализма (монетаризма) не сработиха в икономиката - те създадоха над 120 кризи за 30 години, създадоха върхушка от 1% която изсмуква всичко. Създадоха финансовата спекула и активите на балони, които ликвидираха нормалния работещ човек.

34

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е абсолютно непредсказуем и неуправляем. През цялата си бизнес кариера е доказал,че иска винаги да става на неговото и образно казано, "ще мине през трупове", за да постигне целите си. Така че, без излишна еуфория. Може да се разбере с Путин,но може и до такава степен да вледени отношенията,Хилърито да изглежда като Майка Тереза.Никой вкл. и Тръмп не знае какво ще стане.

33

Пешо*

преди 7 години

Виж шефа му как доволно гледа отстрани.Неслучайно му подариха Иванка на еврейчето.

32

***

преди 7 години

Ненчев: Президентът Тръмп нищо не каза за Украйна!

31

Анонимен

преди 7 години

До 38. Шикългрубер, Шаломов.... какво ти пука. Гледай ти да си добре.

30

Анонимен

преди 7 години

добре дошъл ТРЪМП и Радев...

29

Ангел

преди 7 години

Имам чувството че най-оплювания Американски президент в историята ще бъде един от най-успешните такива.Света има нужда от Обединение а не разделение.Света е силен когато е Обединен и точно сега когато над света е провиснала сериозната заплаха от Ислямизация света има най-голяма нужда да бъде обединен.Европа САЩ и Русия трябва да бъдат едно цяло и дружно да унищожим Мюсюлманската заплаха!!