48

откачени мами

преди 7 години

В това даскало явно всички са луди! Имам наблюдения от някои от учителките, хлопа им здраво дъската. Явно са цяла дружинка хаховци, барабар и с мамите

47

Анонимен

преди 7 години

Родители зад голия учител,най вече майките.

46

Анонимен

преди 7 години

Да кажат къде и кога ще се събличат че да си взема ден отпуска от шефа- за да има публика все пак.

45

ВСЕКИ ГЕРБЕР

преди 7 години

като го хванат в престъпление започва да вика, че било политическа поръчка.

44

ХАЙДЕ СЪБЛИЧАЙТЕ СЕ

преди 7 години

драги родителки. Какво чакате. Само не знам как ще реагират родителите

43

Анонимен

преди 7 години

Този палляк да ходи малко на уроци при Милен Цветков. Оня тъппанар гордо разправя пред публиката в предаването си, че ходел редовно лятото на нудистки плажове заедно с дъщеря си и се пекат чисто голи един до друг.

42

онуфри

преди 7 години

Ей големи моралисти тук в Бг бе! Чудо голямо, гол човек-ужааас! Тя колонията навсякъде те тръгнали да оправят човека, на плажа сигурно с шлифер и джапанки сме! Важно е как си върши работата, а личният му живот си е негов..

41

Анонимен

преди 7 години

Аз нямам друго обяснение освен това че за да си подадеш оставката значи наистина това е автентична снимка, иначе защо ще си гузен ако е фотошоп?

40

Анонимен

преди 7 години

44, На Сидеров не му дреме от никой, за разлика от този женчо, дето чак си подал оставката като съветник понеже го видяли гол до кръста моля ви сер. Ранимата душичка на мама...

39

Анонимен

преди 7 години

Чак сега на учениците ще им стане интересно и няма да бягат от училище.

38

гед

преди 7 години

Активно мероприятие на ДС-ри. Издиша отвсякъде. Съгласувано с пеефските медии.

37

Анонимен

преди 7 години

хтъ

36

светнат

преди 7 години

Абе какво му цепите басма на тоя перверзник? И защо се премълчава факта, че освен снимките на тоя *** са качени и голи снимки на любовницата му? Всеки средно грамотен IT може да ви каже за 5 минути от кой адрес са качени снимките! Тази проверка вече установи, че смешникът сам е качил снимките от собствения си компютър :) Айде да го разкарват и толкова, за перверзници няма място в учлилище. Сократис , ти като си толкова отворен, ще оставиш ли дъщеря си да учи в такова училище ????

35

Анонимен

преди 7 години

Явно кунева така разбира реформите в образованието. Да направи училищата бардак.

34

до 40

преди 7 години

За коя прокуратура пишеш?

33

Сократис

преди 7 години

Проблемът не е в директора и снимките му а в тези които ги разпространяват...Във други сайтове дори показват снимката в цял ръст като уж прикриват някои части,но дори и това да е вярно кой дава право право на медиите да го разпространяват преди да се е доказала или отхвърлила достоверността на снимките?Продължава практиката на предварителното оплюване а след това се разбира,че не е било точно така.Прокуратурата за сега се въздържа,но много скоро ще започне да реагира и срещу медийните своеволия

32

Анонимен

преди 7 години

Тези родители на 18 ли са, какви са? Щели да си свалят дрехите в знак на солидарност. Бах.ти изтрещелите пу.бери..

31

Става тревожно

преди 7 години

Тази готовност на определена майка да се разсъблича не говори много добре за нея. Поне да се изказва в първо лице, единствено число, а да не говори от името на всички.Ако допуснем, че някой чрез хакерски умения се е добрал до автентична снимка, положението пак е тревожно. Ще се замисля дали да поверя децата си на човек, който качва своя гола снимка някъде, пък било и в сайт, до който има силно ограничен достъп.Възможно е снимката да е фотомонтаж. Виновният трябва да бъде издирен и наказан.

30

Анонимен

преди 7 години

Чудо голямо ако е фотошоп. Тоя директор даже с усмивка трябва да приеме изобретателността на някой ученик от училището му. Но мен ме съмнява, че не е фотошоп и затова директора беснее.

29

Bible

преди 7 години

Gledame za sychicata v okoto na drugia, a nevijdame gredata v nasheto. Ti koito sydish drugia, po-moralen si ot nego.