182

Анонимен

преди 7 години

Зто - всеки, който говори съвременния турски език може да разбере текстовете, написани на пра-български език._______Това е абсолютна глуппст, зя съвременния турчин е трудно да разбере и прочете дори и османски документ от 19 век, турскоезичния произход на прабългарите е само една теория, недоказана теория

181

Ха- ха- ха

преди 7 години

Феновете на Бялата Златка са изпаднали в екстаз. Все пак вожда не се е показвал на светло от половин година, но чак толкова голяма радост не е здравословна. Ще скъсате някой менискус бе!

180

Ястреб Османлията

преди 7 години

До Анонимен 259Сигурно и аз съм ирано-езичен, щом разбирам 90% от надписите от времето на пра-българите без никакъв проблем, ха? Все пак си българин, може и да не разбереш сарказъма ми, та да ти обясня по-проЗто - всеки, който говори съвременния турски език може да разбере текстовете, написани на пра-български език. Но никой българин, който говори като майчин език източно-македонският диалект, наречен български език не може да ги разбере!

179

от Дост до атакист

преди 7 години

Ти си едно несполучливо подражание пародия! Волен те е наел като *** ама не ставаш! Трябва да те изгони от работа, четеш ли ***!

178

Анонимен

преди 7 години

Атакистите не може да са никакви патриоти, вижте ги например как говорят за неща случили се преди няколко века, в същото време обаче и дума не обелват за репресиите на руските окупатори над волжките и кримски българи

177

турчина

преди 7 години

До АтакистНикога не нападам. Никого не съм заплашвал. Пребил съм няколко момчета когато бях луда глава. И те бяха турци като мен. На жена не съм посягал. Вече съм по умерен и уседнал с възрастта но никога не мога да преглътна ако някой ме унижава или заплашва. Ако ще да е 300 кг. и три метра. Разбираш ли какво искам да кажа?

176

Логично е да се

преди 7 години

говори за геноцид. Който недоумява, нека да потърси съответната историческа книжнина. През 14-и век сме един от най-големите европейски народи, а след 1878 г. - един от най-малките. Който не вярва, нека се поинтересува каква е била числеността на българите, германците, французите и англичаните преди седем века.Важно да се иска Нар.събрание да гласува и друго - стриктна и коректна дефиниция относно съсипаното културно наследство и изкуствено забавено развитие на българите през османския период.

175

ист

преди 7 години

Сидерчо, защо геноцид само от османската империя. Забрави ли че 200 години имаше геноцид от Византийската империя. Забравиш ли геноцида по време на Орешарски - ти го причини на народа.

174

Анонимен

преди 7 години

Пра българите са ирано езични, има огромна разлика с тюркоезичните, но естествено нация, която няма 100години,,турската", да си измисля история. А иначе разните му там грабливи птици обикновено са някакви черкези, или чеченци по произход.

173

Анонимен

преди 7 години

До 230 Не се излагай ,по време на византийското владичество българите са имали същите права като гърците и другите народи на империята,имало е българи управители области и. градове.Не може да се сравнява с Османското владичество.Иначе по време на Междусъюзническата/а и след това/война гърците са се отнасяли с мирното население по-лошо и от турците.

172

Анонимен

преди 7 години

Ето го страшилището на клекшоповете!

171

seira

преди 7 години

НАКРАТКО:АКО БЪЛГАРИТЕ-МОХАМЕДАНИ СА ТУРЦИ, ТО ВСИЧКИ ОКСТАНАЛИ СМЕ ПРОСТО ... МАРСИАНЦИ!

170

турчина

преди 7 години

до АтакистаАз живея в Шумен. *** не го знам къде е.Няма да се срещам с теб. Не съм кабадайъ пред клавиатурата. Някой настъпи ли ме отговарям. Ако изям бой се скривам за няколко дни и после правя сюрприз. С оръже. Имам семейство не искам да си развалям живота. Но някой премине ли границата просто го убивам и се предавам в полицията. Не се прави на мъж. Всеки е мъж, но пред компа недей. И най опасния човек е този който няма какво да загуби. На мъж не се прави. Опасно е.

169

Анонимен

преди 7 години

Кой ви е гонил, като след два месеца се върнахте, много мили и сговорчиви ? А дали е било робство незнам, но трима мои прароднини са били заклани от турците.

168

Анонимен

преди 7 години

В Османските регистри на населението се описани християни и мюселмани,а не по етнически статус.Освен това огромни маси народ се изселва отатък Дунава.По-голямата част от българите м/уВидин,Браничево и Ниш бягат в Австрия ,стотина години по-късно местните паши либерализират режима и привличат заселници предимно власи.Подобно нещо се случва и в северна Македония.При всички положения както и да го погледнем Османския период на властване над Българските територии е СРИВ за етносът ни.

167

А1 до Анонимен

преди 7 години

о 1990 бг. беше соц конслагер. Всички бяхме пандизчии.---За такъв "пандиз" мечтаят огромна част от населението на западна Европа и особенно в САЩ, с 40 милиона без здравни осигуровки, без работа, без дом и на купонна система под формата на соц. помощи!Да, мнозина млади българи напуснаха Бг защото????Я си спомни 90-те години в Бг - с мутрите, мафията, рекета, безработицата, приватизацията, реституцията, и 10$-те заплати.До 1990 имахме държава, днес сме разграден двор под чехъла на ЕС и САЩ!

166

Анонимен

преди 7 години

Абе Волене как така 1913 нали твоите спонсори в Кремъл са ни освободили през 1878) Путин ще ти спре парите с тия приказки да знаИш

165

Дост

преди 7 години

Най интересна е тая амждьклама на снимкта като трьгне да се ежи! Свьршат ли му парите и майка си ще продаде за няколко сребьрника!

164

Турчина

преди 7 години

До атакистБил си на далавера. Заменяш лада за имот. На вас само пари са ви в сърцата. След някоя друга година два метра под земята. Нито лада ща закараш отатъка нито къща. Но ако си Човек ще закараш Душа. Но понеже не си. Ще си останеш с мъките.

163

seira

преди 7 години

КАЗАНО НА "МАЙЧИН ЕЗИК":ТАШАКЛАРЪ!!!