55

Анонимен

преди 7 години

интернет е вреден , но няма как да го забранят понеже тука Бизнеса е за милиарди долари и евра

54

England / Essex

преди 7 години

До Andrey AnevЕдин не съм срещнал които да ме мрази , напротив много от тях са били в България и лоша дума не съм чул . И да ти кажа повечето ми приятели са англичани,членувам и в EDL . Освен това ние не си налагаме културата и не правим NO GO ZONE крещейки на тумби пред дюнерите АЛАХУ АКБАР, UK GO TO HELL и SHARIA FOR UK . Как може да се слагаш на едно ниво с *** ??

53

Анонимен

преди 7 години

Много филми е гледал в юутуб за Хитлер тоа младеж та чак до тука да се стигне

52

Циник

преди 7 години

Едно трябва да му се признае - всичките му предупреждения се "сбъдват", и сбъднаха - Европа стремглаво се превръща в Европистан!И още - точно партии са отговорни за течащата замяна на европейските народи! Пренебрегват се първичните им инстинктии за самосъхранение в името на мъгливи, и лицемерни неолиберални принципи.Никога не съм бил фен на теориите за световни конспирации, и заговори - но случващото се през последните 2 г. ме кара да се замисля!

51

England / Essex

преди 7 години

До Andrey AnevЕ как какви са мотивите му ?!?!? Мотивите са , че тези жертви членуват или симпатизират на партия която пълни Норвегия с ислямистки *** , които после ще колят , изнасилват и взривяват норвежци ама тогава няма да бъдеш възмутен .

50

Анонимен

преди 7 години

Много обнадеждаваща снимка, помага ни да вярваме че Европа все още има някакви остатъци от имунна система.

49

Анонимен

преди 7 години

Ако службите не започнат да следят и разследват феновете му тук, може да се замисля да му последвам примера и да ги изтрепам масово някой ден.

48

England / Essex

преди 7 години

Жертвите вярно не са цветнокожи ! Жертвите са либерасти ! За тези които не знаят либерастите са тези които домъкнаха всичката *** от третия свят в Европа

47

Анонимен

преди 7 години

Но той признава закона, докато мохамеданите на запад не го признават. Кой е по-законен тогава, а?

46

demograph

преди 7 години

До 99Мръснико. Нито един убит от този изверг не е цветнокож. Защо лъжеш скът такъв. Насъскваш лековерните. Ти си по-лош от тая откачалка.

45

Анонимен

преди 7 години

Това не е ли римски поздрав . Аве Цесар ...и т.н.

44

До 96

преди 7 години

Много ли държиш да се отнесем спрямо теб така, както постъпи Брайвик с онези, които не одобрява?Възпитаните хора се съобразява с претенциите на онзи, който им говори!

43

Коце кмета

преди 7 години

Андреаш пренесе борбата на ново ниво с много иновативен подход. За съжаление ефективността не е на ниво ако такива акции не се правят периодично срещу виновните за ислямизацията и техните семейства.

42

Анонимен

преди 7 години

На този и екзекуцията му е малко . До живот, ама в килия 1 на 1 без тоалетна осветление и легло

41

Анонимен

преди 7 години

Ако беще в Китай въобще този случай нямаше да се коментира в момента. Отдавна щяха да за го изяли червеите

40

Анонимен

преди 7 години

Даде ти да посмуукваш татковия ли? Явно си и бил симпатичен, обикновено не дава. Ако утре не ти даде, айде аз може да ти дам моя.

39

Анонимен

преди 7 години

Че, кое му е достойното на тоя "европеец"? Изби маса невинни деца, а вие ми го превъзнасяте тука? Подкрепям дясно-ориентираните партии, правителства, дори гледната точка национал-социалистическа Германия(не нацистка) е съвсем различна от масово възприетата. Каквото и да искаш да докажеш не е това начина, като избиеш толкова много деца! Да беше влезнал с пушка с халостни патрони! Пак щеше да докаже същото, само че без жертви! Да отива на бесилото, психопат!

38

Ккк

преди 7 години

Хaйл, Андреаш! Те и Адолф не го разбраха, ама после 50 години бяха комунисти. И теб не те разбират, ама след 100 години ще бъдат далечен спомен, а внучките им ще бъдат в харем! Не искат да проумеят старата мъдрост за тоя дето яде зелника и тоя дето му го дава... А след края на присъдата искаме още примери за подражание :-)

37

Анонимен

преди 7 години

Аз безплатно давам друго. Потърси си ги, имаш нет! На руски ги няма.

36

Анонимен

преди 7 години

75 има ги имената на жертвите, може да провериш какви са, а не да приказваш по инерция.