51

Дядо Мраз

преди 7 години

Браво на Григор, дано този сезон е успешен и да не повтаря този от 2015-та. Но не мога да кажа браво за "журналистите", написали тази статия, що за заглавие? Добре ли сте с главата?

50

Marie Claire

преди 7 години

Браво! Радваме се от сърце! В най-добрата си форма е !

49

ракетата

преди 7 години

бравос гришко бравос димитров спрете да го плюете бе като не си доволен стани ти тенисист спечели турнир и се дръж така как мислиш че трябва не стига че имаме един такъв за последните 40 години ами и го плюят

48

Браво Гришо!

преди 7 години

Гришо безспорни си е класен тенисист. Лошото е, че нямаме други добри тенисисти. Следващите ни тенисисти в ранглистата са на 406, 525, 627 и т.н. място. За този турнир, какво друго да кажа, освен "Мачкай Гришо!".

47

Анонимен

преди 7 години

Само не мога да разбера защо някои българи толкова му се кланят, при положение, че и дори и при спечелена титла, не си отвори скъпоценната уста и не поздрави многото българи на корта, отделили време и пари, за да го подкрепят.За да си голям спортист,ПЪРВО трябва да бъдеш голям човек - Джокович. Не го е срам от къде е. Пише постовете си винаги на английски и сръбски.Григор извън България е разпознаваем единствено заради пиар връзките му с какички, първата- Шарапова си беше рекламен трик на Найк.

46

Анонимен

преди 7 години

Голяма радост брейй,заплатите ли ви вдигнаха,тока ли ви пуснаха,снега ли ви почистиха,та евроспорт не си направи труда да излъчи награждаването

45

Анонимен

преди 7 години

Абе за какво толкова презирате човека?. Това е умопомрачително. Някой да му беше дал кинти в началото да участва в турнири, а? Или сега се сетихте. Ние не сме го финансирали, аз, вие и държавата. Той сам си се бори човека, така че, има право да си избира турнирите. Той си заработва като всички нас.

44

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Честито на Гришо !Да се надяваме, че се връща на пътя на победите.

43

Анонимен

преди 7 години

И аз познавам българи, които от десетилетия живеят в Бризбън и така го наричат, но нашенците това не ги устройва! Ако им падне да говорят с американец (на какъв ли език?), ще му се сърдят и ще го убеждават, че се произнася Вашингтон името на столицата му!

42

Анонимен

преди 7 години

Три последоватлени победи на нашия Гришо над тенисисти в топ 8. Това само по себе си говори за класа. Първо, Доминик Тийм, който миналата година стигна до 7-мо място, а сега е 8-ми. После Милош Раонич, който в края на миналата година се изкачи до 3-тото, а сега и Нишикори, 5-ти в света, който през 2016-та беше и 4-ти.

41

до 51

преди 7 години

Ами то дребните имат само това чувство. Никой няма да ти го отнема. човека си кара кефа, пътува, в готини хотели отсяда, готини мацки около него, де Уилямс, де Шугарпова, сега и мадам Шерцингер. ми тва е. презирай си го, не ти пречиме.

40

Анонимен

преди 7 години

Към тоя изпитвам само презрение, дори и незаскужава да се коментира

39

Анонимен

преди 7 години

Българофобите преди мача плювха по Гришо, че не печели турнири. Сега българофобите мразят Гришо, защото спечели турнира, а турнира е много силен.

38

Анонимен

преди 7 години

Точно Бризбън си се произнася!

37

Кака Никол

преди 7 години

Гришо, ще си изпълня обещанието и ще ти скрия топките. Добре те мотивирах този път!

36

пери

преди 7 години

До АнонименПроблемът е на японеца, да не се е съгласявал да играе. Няма да го оплакваме сега.

35

пери

преди 7 години

До АнонименТочно и аз се чудех. Като не знаеш нещо или не си сигурен, питай или провери. Бризбейн знам къде е, ама Бризбън...

34

11

преди 7 години

Не че нещо, ама папагали град Бризбън не съществува.

33

Анонимен

преди 7 години

Подгряващ турнир във който големите не се напрягат а нашия блъска кат за световно хахаха

32

бaнкя

преди 7 години

Честитa победa, Гришкa!Блaгодaрим и се гордеем, че в Aвстрaлия вече знaят къде е Бългaрия.Преди години всички ни знaехa, бългaрския спортист беше в челото нa световния елит.Уви, огрaбихa и пaрите зa спорт и сегa сме конкуренти нa Хaити и Люксембург.