41

ф до до Ф

преди 7 години

Точно такова мислене е напълно фашистки начин за разсъждение.Само ,че в изопачен мултикултурализъм.Явно и не го осъзнаваш .

40

Анонимен

преди 7 години

Щом този кмет не може, значи е време за нов кмет :)

39

Фори

преди 7 години

Не си избираме по правилен начин политическите лидери! Не може човек, който няма пари да си купи един марков анцунг, да заема висок политически пост, само защото говорел едно или друго! Нужни са ни естествени лидери, излъчващи сила и увереност! Такива, които като си сложат черната тениска и всички жени да припадат!

38

ф

преди 7 години

Чувате ли българи .Искат да ви вземат пак дъщерите като по турско .Това го измислиха васалите на Ердоган от ГЕРБ.

37

Анонимен

преди 7 години

София не може да се затвори за мигранти, но може да се затворят софиянци, като към всеки софиянец се прикрепи полицай .Кой тогава е опасния?

36

Анонимен

преди 7 години

И защо да не може да се затвори? Някога нямаше проблем. Ако не сме по добре от преди, значи новите ни приятели не са точно приятели май.

35

Бежанец

преди 7 години

Не искаме!

34

Сандъкова на Меркел

преди 7 години

Сандъкова на Меркел ли служи или на София? Как пък все *** се натискат да управляват и все намират начин да предават и продават народа? Може да се затвори за нарушители на границата, може ама Мъркащата вещица Мъркел ви даде команда и вие нали сте долни душици слушате нея, а не гласа на народа. Това не са просто имигранти а утрешни талибани, ислямисти и джихадисти. Дори 1% от тях да са такива, това е твърде много.

33

Анонимен

преди 7 години

Не само може, но и трябва! Колко пъти им се обяснява? Аз ако хукна да искам да съм мигрант във Франция, познайте дали няма да ме върнат! Влезли ли са законно? Не! След като е така, то те не са мигранти, а престъпници.

32

Анонимен

преди 7 години

до 35Този факт е само в твоята глава! Достатъчно е да погледнеш турците зад Босфора и да ги сравниш с нас. По какво си приличаме!???? Родените от българките са голям процент от нашите турци и затова си приличаме.

31

CBR 900

преди 7 години

Новата Меркел...

30

Анонимен

преди 7 години

Тази кукла на конци,както и съпартииците и,ги върти на малкия си пръст вожда,който вчера пак се изходи по въпроса ще има ли правителство с мандат на РБ и палетата са го зяпнали в устата,каква ще бъде последната му дума.Така че,тази нещастна женица освен да я съжаляваме друго не ни остава.Нашият гняв трябва да бъде насочен към този,който ще довърши държавата,ако не го спрем.

29

Фори

преди 7 години

Мигрантите не са чак толкова страшни, защото са с нискокачествен генетичен материал. Доста от българите също, но има и такива като мене - физически силни, с блестящ интелект, пъргави, с великолепни реакции и умеещи винаги да взимат правилните решения. Жените обикновено не са чак толкова глупави и затова предпочитат мъже като мене. По този начин, еволюционно и в съответствие с природните принципи, доброто побеждава!

28

баба Меркел

преди 7 години

Въпрос с повишена трудност; Кой обича повече нашествениците - кухата социоложка от мвр или русата лелка от снимката?

27

ф

преди 7 години

Изгонете Фандъкова и спасете София.

26

Вълнаро до 3-ти

преди 7 години

"Народите искат да се любят, да се смесват, да се плодят..."Ами отиди в Сауди арабия, да те любят и плодят. Омръзнали са ми такива безродни ***! И защото питаш, Хитлер беше прав за много неща.

25

Анонимен

преди 7 години

Гадното е, че когато казва не може да се затвори, тя има предвид, че не трябва да се затвори! Тоест не намира физическа пречка, а морална. Морала на космополитите е ясен, само въже го оправя!

24

Анонимен

преди 7 години

Значи Сърбия може да си затвори границата и всеки ден да ни връща тези,които вие сте допуснали да влязат безпрепятствено,а вие не можете.А какво изобщо можете?Можете да харчите милиарди за сметка на народа,но не можете да си вършите работата,за която ви плащаме.

23

Анонимен

преди 7 години

Данче, ние знаем, че всичко струва пари, и то много пари! Но с тези пари можеше да направиш многократно повече и по-смислени неща. А щом не можеш и не искаш да затвориш София за мигрантите, то София ще бъде затворена за теб! Бъди сигурна!

22

Бау

преди 7 години

До 27Нали някой заменим трябва да обира пешкира.. Тези пионки са сложени там, за да изглежда, че те ги взимат тези решения и хората да ги мразят. Тя дефакто няма никакъв глас. Не е ясно ако имаше реална власт какво би направила..