7

Анонимен

преди 7 години

До СССРРуснаците са най-големите роби, понеже обичат поробителя си и му се кълнат във вярност! А русофилите падате още по-нуско защото сте доброволни роби на руснаците.

6

Анонимен

преди 7 години

Хм, може и да има и днес такава личност, но българите не му дават да се прояви! Появи ли се,, ще го смачкат. Такива личности у нас не виреят или не живеят дълго. Левски е умрял Само на 36 год. Ние сме държава в която има идеална почва за виреене на подлеците и мошениците. .

5

Баро

преди 7 години

Турците не са ни виновни, че сме *** и *** за зеле не става от нас.

4

Анонимен

преди 7 години

До БЕЗМЪРТЕНА потомците на граф Игнатиев? Защото благодарение на него Апостола е съден като криминален престъпник а не като бунтовник срещу султана. Първото се наказва със смърт а второто си доживотна каторга.

3

WTF

преди 7 години

Няма толкова уникална българска личност като Апостола... Дано се появат наполовина поне такива около нас, за да ни дават пример.

2

Предатели!

преди 7 години

ПОКЛОН!!! АПОСТОЛЕ, предадохме държавата си! Нашите българи желаят свободата, но приемат я, ако им се поднесе в къщите на тепсия Протоколи от разпита на Васил Левски пред турската следствена комисия в София 5-9 януари 1873 г.

1

Анонимен

преди 7 години

А Българите продължават да плащат и до ден днешен