104

Анонимен

преди 7 години

Не са мигранти. Бежанци са. Нищо лошо не са направили. Просто упражняват правата си върху покорените народи :)

103

Анонимен

преди 7 години

Еми сега като едно евро = два лева и може навсякъде да си купиш евра и доалри, защо народа нещо не ги купува, защо пенсионерите на сменят пенсиите за долари и да си заминават за Майорка вместо да ровят в кофите с боклуka.

102

Анонимен

преди 7 години

До св.св.Маркс и ЕнгелсПреди 89та средната заплата беше 200- 250, левът имаше по голяма покупателна стойност от долара, пенсионерите не ровеха в кофите за боклyk, заплатата беше предостатъчна за да се покрият всички нужди и оставаше, всеки имаше собствено жилище и къща на село, рабомите работеха и не крадяха, нямаше престъпност, проституция, наркомани и мутри.

101

юбералес

преди 7 години

До ХеркулесТова че тогава бяхме 9 млн. а сега сме 7млн. е в резултат на комунизма. Освен това сега сме по-малко защото 1 млн. работят навън, което е добре за БГ. Так както в резултат на капитализма населението растеше и през първите години на комунизма. Тоест инерцията от един добър или лош строй се вижда и след 20-30 г. А иначе ромите през комунизма се утроиха, което е най добрия им прираст от пребиваването им в БГ.

100

Анонимен

преди 7 години

Ако един български студент в Германия прочете тва за гаврата с немскиня може да си помисли че тоа дето я писал е с купена Доплома

99

мазепа

преди 7 години

Как се разбра че е германка и как че мигрант я е ритнал.

98

Анонимен

преди 7 години

само ми е инттересно от София как разбра че е немскиня като никаде не е посочено , почвам да си мисля че не си българин а ром

97

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

До Анонимен 159 -Два въпроса:1. През 1980 г. ти къде работеше та получаваше 250 лв2. Къде можеше да се смени лев за долар???

96

Анонимен

преди 7 години

Гавра , да ама само за българските читатели иначе в Германия ежедневие на пияни младежи в поредната нощ

95

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТелевизор - 1000лв.Москвич - 4500лв.

94

Анонимен

преди 7 години

В нито една немска Медиа не пише че е немкиня а пише само млада жена на 26 години , не те ли е срам като Гл.Редактор да манипулираш и да разпространяваш Дезинформационен материал

93

Bond

преди 7 години

Добре дошли в Европа, скъпи инженери, архитекти, ИТ-а и други мюcлита.Мдааа....сoрoсoидите могат да кажат, че жената се спънала и сама е паднала по стълбите. Пустатата му хибридна война!

92

мазепа

преди 7 години

До евроатлантикРазбира се че не ще вярваме на Русия, за ''разпятия малчик'' в Славянск, за ''изнасиленото'' 13г. момиче в Берлин и още други лъжи. В случая новината идва от Германия, затова ще повярваме. Понял?

91

д-р Исня

преди 7 години

Трябва да е доволна и благодарна, че не са й напълники корема с мохамеданска кльес!

90

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

До Анонимен-Още веднъж те питам-кое и е средно европейското на месечна заплата от 55 долара??? А за" великата" ни промишленост тип Кремиковци даже не ми се говори...

89

Боби

преди 7 години

Нагли и зли ***, ходят на глутници и безчинстват. Меркелица е зад тях, каквато и гадост да направят ги защитава. Европа загива.

88

евроатлантик

преди 7 години

това което виждате не е това което виждате това е фалшиво видео част от руската хибридна война,не гледайте не слушайте и вярвайте само на нас атлантиците ние казваме само истината ,няма абсолютно никакъв проблем с бежанците в Европа всичко е наред не варвайте на Русия вервяйте на ФАЩ и нато кога сме лъгали за нещо!

87

юбералес

преди 7 години

До АнонименИ двата случая за които пишеш, както и за днешния в метрото, става въпрос за малтретиране на жени от турски, арабски или ирански произход, които може и да са германски гражданки. Те биват малтретирани от свои сънародници заради облекло или поведение несъвместимо с традициите на исляма. Грозно поведение от страна на мъжете в тези случаи.

86

Анонимен

преди 7 години

Прагът на бедност за България изчислен в евро е 13 пъти по нисък от средния за ЕС при равни цени на стоки и услуги.

85

Анонимен

преди 7 години

До св.св.Маркс и ЕнгелсКакво разбира един примитивен добитъk като теб, България беше страна със среден европейски стандарт, със здравеопазване и образование на световно ниво и достъпни за всеки, произвеждаше космически техника която още се ползва в космоса, а днес а няй-бедна, с най-висока смърност и пенсионерите ровят в корфите за ***.