34

Пфу

преди 7 години

Защо ни занимавате с некадърници, които само със зaдникa си могат да си вадят хляба?!? Да не кажа в прав текст как им вика народа на такива...

33

?!?

преди 7 години

Сашо, много добро попадение. Когато искаш да напишеш наистина смислена статия, го правиш. Защо тогава сайтове, точно като вашия, продължават да ни информират за силикон, плеймейтки, безумни заглавия, футболистчета с татуси, гюбеци и т.н. ? Малко или много промяната трябва да започне точно от вас- медиите.

32

Анонимен

преди 7 години

Ами то затова тоя.чалгаджийски народ все си избира мутри и мутреси да го управляват.

31

Стефанов

преди 7 години

До Анонимен 11 -"Немога да разбера, защо е неколтурно човек да пее за дупета или да пише такива стихове." - да знаеш, много тежък случай си? Безнадежден!

30

Грамотна

преди 7 години

До АнонименГ-н Анонимен, пише се "кУлтурно"!

29

Бабана секиджам

преди 7 години

До Изгърбич Задвратян Научи се да се изразяваш разбираемо и да не дрънкаш глупости!

28

Анонимен

преди 7 години

Чалгата навлезе на всякъде и то гадната чалга.Поп -фолка вече стана стойностна музика в сравнение с песните на нашите поп изпълнители и арен би изпълнители. Така че слушайте поп -фолк ,поне каквото чакаш това слушаш.

27

Един от Северозапада

преди 7 години

Продължение на 25 Кой допусна да се случи всичко това? Защо? Както казват по нашия край "Чавка ли ни беше изпила акъла" че допуснахме да се случи това? Кой е виновен, и какво да се прави, както се питаше едно време? Това е трагедията, а не да се плюем тук един друг кой обича чалгата, и кой не.Даже и обичащите я, могат да си зададат въпроса, ако един ден имат дъщеря, ще са съгласни ли всеки да я "бара по дупарата", и това да и е най-ценното, с което ще я помнят, и, до кога ще я барат, до пенсия

26

Анонимен

преди 7 години

До Един от СеверозападаАко тати не може да обясни на детето си защо трябва да учи, тогава да му пусне старото клипче от тутурутка "ши бачкаш ли, ши учиш ли" пък дано разбере нещо....

25

PD

преди 7 години

Браво и от мен, на автора на статията.

24

Един от Северозапада

преди 7 години

Продължение на21 Мой приятел, учител в едно основно училище, по стара традиция от едно време , когато дойдат при него нов клас ученици, и той им е класен, прави с тях съчинение на тема "Какъв искам да стана", и когато завършват, след години, им ги връща.Показвал ми е такива съчинения, писани в най-мутренските години на "демокрацията".Момчетата масово искаха да са "борци", заради лъскавите коли и оръжията, заради лесните печалби и бързото и безнаказано забогатяване, а момичетата компаньонки ..

23

KeБаб Ремувър

преди 7 години

До П.Петровгосподин петров, не ревете срещу чалгата а срещу комерса, щото реално погледнато и "чуден свят" на сигнал е маане , колко и да го наричат етно-рок мазнята си е мазня. а не виждам смисъл некой да учи за певец 6 години и да работи барман щото на вас не ви харесва човек да е комерсиален. вервайте ми, на седалката на седемлитрово АМГ се реве доста по сполучливо, отколкото на велосипедна седалка

22

Анонимен

преди 7 години

Въобще не съм виновен аз , авторче!!! Нито съм лайквал дупари и чалги, нито нищо! Тея само ги хейтя. А по въпроса за новото клипче на Герка, издържах само първите 30сек., признавам си.

21

Блатен тъжник

преди 7 години

Първата статия във вашия сайт, от много време, която не е информативно-клюкарска, а със собствено послание и мисъл, което много ми допада!Поздравления!Само...хмм..Аминът сега да не вземе да цензурира автора!))))

20

Един от Северозапада

преди 7 години

Преди години, един мой приятел, ми разказва, че 14 годишния му син го питал:-Тате, ти нали едно време си завършил Механотехникума с пълно 6 и медал? Тате, ти нали си шампион по парашутизъм, инструктор , и обучаваш парашутисти в ОСО?Тате, ти имаш ли се за успял човек в живота? Тате, а ти каква кола караш, трабантче, нали?Тате, а на Иванчо баща му излезе от затвора преди година, и кара Мазда, а на него купи скутерче. Тате, за какво да се уча тогава????За съжаление, случката е действителна.

19

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

До Анонимен18имайки предвид че последните 20 години некви моралфагове чакат чалгата да умре, а през тва време караджов и маричков свират по села и паланки песни на дони и момчил некак си ...

18

П.Петров

преди 7 години

Мда, културни особености на селянията. Преди време се дразнех и от Криско, защото реално погледнато и той пее чалга с рап мотиви, но в последствие осъзнах, че и той трябва да яде, просо се е нагодил към пазара.Пазарът от друга страна е формиран от пошли медии и медийни "герой" като Трифонов, долнокачествено образование и повсеместна селяния.

17

Анонимен

преди 7 години

Че чалгата нее ли еднодневка да сте видяли вечна чалга не еднократна употреба колкото до новото поколение гери никол и криско просто разбиват а къде отиде ъпсурд не се честит празник на колегите в ловеч на хората на клубовете и весело изкарване

16

shady

преди 7 години

Статията определено е добра.

15

Дръндер

преди 7 години

До Анонимен 11Първо не става дума за дупе а за дупара, което само по себе си е идиотско наименование. Второ тук не говорим за стихове. То рима нормална няма ти за стихове ми говориш. И трето тая дупара толкова е изплагиатствала че направо ми се завъртя главата!