36

Lothbrok

преди 7 години

Наистина големи *** са станали някой хора. Разбирам турци и роми да го плюят по форумите, но за съжаление има и доста българи които го плюят..... Вие защо не постигнете каквото той е постигнал? Опитайте се....

35

Анонимен

преди 7 години

"Специалистите" тук как обясняваха и за Чисора как щял да нокаутира Пулев...Прегледайте си коментарите и от преди мача с Питър- щял да вкара Пулев в болница, гледал го лошо, дишал тежко... :D

34

Рик

преди 7 години

До АнонименАз пък искам да се срещнат . По възможност в София . Бокса е битка . Побеждава единия . На всички негативи пожелавам да са на мача и да се Наслаждават . Аз ще викам за Кубрат и бих го поздравил дори да загуби . Не е ли това подкрепата ? Ако играе пак с Кличко за него ли да викам ???

33

Анонимен

преди 7 години

ei kobrata do koga shte se bie sao s pensione3i ili s novobranci to chak smeshno stana

32

Анонимен

преди 7 години

Мисля че на Джошуа ще му е много трудно да спечели по точки срерщу Владимир . Украинеца е хитра лисица и знае как да извлече диеиденти пот такъв мач.И напълно вярвам, че Кличко може да излъже Джошуа и да се бие пак с нашия и вече да го сложи на носилка.

31

Анонимен

преди 7 години

А Кубрат- Уайлдър дали ще е интересно за гледане

30

Анонимен

преди 7 години

Тоя бил дебел, оня не можел да играе, мачове бил купувал... Кубрат има само 1 загуба на професионалния ринг, не знам за какви нагласени мачове говорите, вие го изкарахте мултимилионер и шеф на боксовата федерация... :D

29

Анонимен

преди 7 години

до 34Зрелище ли? Ч!е той Джошуа ще го паркира максимум до третия рунд Пулев.Зрелище ще е Кличко -Джощуа.

28

Анонимен

преди 7 години

То това си беше спаринг мач. Питър беше изключително бавен и тромав и като прибавим факта че е и по-нисък всичко става ясно. Дано Кубрат да се подготви достатъчно добре за Джошуа че там мача няма да е като този. Ще е истинско зрелище.

27

Анонимен

преди 7 години

РИК, как може да забележиш напредък, като тоя Пулев се бие с торби пълни с ла.***??? Как? Да не дава Господ да се срещне с оня Джбошуа, че ще има 3 дни траур в България. Честно ти казвам.

26

Рик

преди 7 години

До АнонименНе знам занимавал ли си се със спорт - Троленето не е , Но в бойните спортове ( и не само ) Да си повярваш е задължително условие . Таланта и Напредъка са видни също така . Ако няма за какво да се радваш - Защо си В чата изобщо ? Пий ракия и проклинай Държавата и живота си

25

Анонимен

преди 7 години

Според мен Кубрат е сбъркал противника. Трябва да извика някой от специалистите, дето го коментират тук, да му покажат 1:1 как се играе бокс.

24

Анонимен

преди 7 години

до 29Не закуските, браток, Кубрат биеше хората на тренировка 2005-2006-та година по спортните зали в България. Факти са това. Иначе видяхме му величието- дойде Кличко и го върна в на майка му у шун.дата!

23

Анонимен

преди 7 години

Хахаха антифеновете, които Кубрат натрупа напоследък, отказват да повярват какво направиха той и брат му. Почнаха едни съчинения как подкупил противника, как мачовете били нагласени, дори стигнаха дотам да обясняват как заедно с Тервел биели децата в училище и им взимали закуските. :D Жалка работа.. :)

22

Рик

преди 7 години

Това имаше предвид Кобрата като каза - Продължаваме напред !!! Не знам колко от Тролстващите по- долу са ходили на мача , аз съм доволен . В тази криза за Родолюбие , този мъж ме накара да се чувствам Горд . За тези които не е " докоснала " тази победа - Моите съболезнования . Да си беззъбо кутре злобно , сигурно не е лесно . Класна среща , Класен боксьор , обичащ България . Невиждана отдавна комбинация . Един човек си върши работата с Талант и Сърце . Много ли имаме такива ???

21

Анонимен

преди 7 години

до 26 Мда..прав си- Владимир Кличко е бягане тичане и един прав и Пулев на носилка. Муахахахахха

20

Анонимен

преди 7 години

Ино мари, те такива като тоя все му излизаха на Кубрат преди мача му с Кличко и затова се помисли за велик...а дойде истината с фатал! На кое да се радвам, бе Ино?

19

Анонимен

преди 7 години

Вие всички злобари знаете ли че Кобрата е тренирал в мазе в мизерни условия за 500 лв заплата? Това, което е постигнал е много, ама много. Има ли някой който си мисли ,че бокса не е бизнес? И да, Кубрат достигна до заветното място претендент без много усилия, за което браво на щаба му. Като говорим за Кличко Владимир -по голяма порнография от него няма. Мачовете му са тичане и скачане по ринга, клинчове и нищо повече. Никакъв бокс.

18

До тия под мен

преди 7 години

Момчета,не се правете на боксови специалисти ! Единственото,което могат да правят неудачници като вас, е да льокат евтина бира в кварталното кръчме...

17

Ина

преди 7 години

Ако победи - противника е слаб, ако падне - много е слаб, абе вие хора не може ли да се радвате, това е човек който се бие под флага на вашата страна, стига с тази омраза зарадвайте се малко, тази страна се дави от омраза, вижте другите страни как се кефят на победителите си. Желая успех и късмет на всички които се бият за България!