48

Анонимен

преди 7 години

Дори и нито един мигрант да не почне работа от тези 1 млн които Германия прие сега тя има ресурсите да ги храни до живот. Тези 1 млн мигранти обаче ще нароят поне 3 млн нови вече германци които ще се влеят в икономиката. Германците не са прости, те гледат поне 50 години напред. За немската кауза няма значение дали Йозил вкарва головете за Германия или Мюлер. Важното е германците да спечелят.

47

до 56 от AFD

преди 7 години

Ако не Путин, то Тръмп ще осигури резултата. Помислили сме да имаме поне двама помагачи.

46

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 63Какво е това преселение на народите с бежанци мъже на възраст 16-40 години който са 90% от преселниците.Преселение на народите е имало преди 20000 години.Сега има незаконни емигранти.Да си наричаме думите с нещата.Нали го експериментираха вече атеизмът?Нарича се комунизъм.Освен това точно с напъват за мюсюлмани защото 100% от бежанците са мюсюлмани.Тези които не са са двуцифрена бройка.Гледайте фактите не разсъждавайте със свободни съчинения.

45

Анонимен

преди 7 години

Точно това имах в предвид.

44

Пешо не бот

преди 7 години

Мисля че трябва да се разгледа сериозно и поведението на марсианците което дискредитира също Меркел . Да не говорим и за патагонците в мрежата . Те са най вулгарните привърженици на ADF

43

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКризата е че работната сила, която движи икономиката в момента застарява и след години няма кой да е смени заради ниската раждаемост. Тези неща се гледат с десетилетия напред и затова бабето иска да напълни държавата със "свежа кръв", която да интегрира и да използва след години като работна ръка. Обаче тези не искат да работят и да се интегрират, а на германците им писна защото ги изхранват вместо да хранят свои деца. Така щеше да има повече германци, които да работят. Ясно ?

42

опорни точки

преди 7 години

добрутру, Дойчланд, как спахте

41

Анонимен

преди 7 години

Цялата работа е,че напъват Европа да стане ислямска.Защо? Попитайте тях.Най-вероятно става въпрос за най-банална корупция.Никой нищо не напъва. Преселение на народите има откакто има хора. Също така религиите като всеки социалнопсихичен феномен имат начало, апогей и залез. Не са нещо константно. Просто сега ислямът навлиза в своя апогей. След време сигурно ще бъде изместен от друга религия или ако хората поумнеят от атеизма.

40

Анонимен

преди 7 години

е и тя не е вода ненапита, да не би аз да съм наредил на полицията да крие информация за золумите на бежанците, пълно затъмнение по въпроса - е ми да и се върне дано!!!

39

Анонимен

преди 7 години

Е каква криза за работна ръка имат с 5 % безработица.Отделно,че почти всеки нискоквалифициран труд особено в завод,склад и тн вече може да се върши от роботи.Друга е играта и тя се нарича ислямизация.Защо няма бежанци от Южна Америка при все,че са супер зле?Само мюсюлмани.Цялата работа е,че напъват Европа да стане ислямска.Защо? Попитайте тях.Най-вероятно става въпрос за най-банална корупция.

38

До 55

преди 7 години

В България сигурно всеки двама от трима са висшисти, т.е.високообразовани, ама нещо икономиката ни не е като немската.

37

Анонимен

преди 7 години

Прогозирам 25%-30% за Алтернатива за Германия на изборите 2017. До изборите Путин ще е фалирал и няма как да осигури такъв изборен резултат.

36

do 50

преди 7 години

pi4 burkar niskokvalificiran trud sus takuv kojto iziskva obrazovanie. ot prosti rabotnici vinagi 6te ima nujda no te ne sa dvigatel na ikonomikata

35

Хм

преди 7 години

Май Баба Зомби я тресе параноята и иска цензура,а най-добре служебна победа!Видяхме какво стана с американската Баба Яга,видяхме и нашата плевенска овца!Хората не ги щат,ама другите им виновни!Хеле фалшивите новини.Ами сигурно е лъжа ислямското нашествие и терорът в Европа?Може би руснаци препечени на солариум правят поразии,а после обвиняват невинните "бежанци"?Е,не ми се вярва Меркел да падне още на тия избори,по-скоро ще я изгонят по средата на мандата.Германците и за Хитлер държаха до края!

34

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЕ да де, ама от такива които искат да работят и се интегрират, като например българи, румънци, турци, поляци и т.н. Тези новите не са като старите, толкова ли е трудно да го разберете ??? Те не искат нищо друго освен привилегии и безплатни блага. Те НЕ ИСКАТ да работят, за да получават, те ИСКАТ САМО ДА ПОЛУЧАВАТ. Как не го разбирате това не знам. Вижте как е в Швеция например, заради привилиегите за имигранти страната е пълна с такива хора, които живеят само на издръжка на държават

33

AFD

преди 7 години

Никой не манипулира населението повече от медийте, подчинени на режима на Меркел.Германската канцлерка сега действа по принципа "Нападението е най-добрата отбрана".Прогозирам 25%-30% за Алтернатива за Германия на изборите 2017. На хората им писна от лъжи и антинародна политика.

32

Анонимен

преди 7 години

За да ги получат трябва някой да ги осигури, а това е именно германският народ, който работиОтдавна благосъстоянието на германският народ в основната си част е генерирано от негерманци работещи за германците.

31

Анонимен

преди 7 години

До SpaceXЗатова ти казвам, че на хората им писна, защото с тези пари щяха да отглеждат собствените си деца, които да възпитат в тяхните германски ценности и виждания. Тези деца щяха да порастнат и да осигурят така нужната квалифицирана работна ръка. А сега с тези пари се хранят едни хора, на които единствената цел е да се множат. Те не искат да се интегрират, да учат и да работят разбираш ли ? Там е уловката.

30

Анонимен

преди 7 години

До SpaceXПриятельо, то и сега Германия е в криза. Криза на работната ръка, затова се бабето се мъчи да напълни държавата с тия "бежанци", за да ги използва като работна ръка. Уловката обаче е че те не искат да работят, а искат помощи, безплатни жилища и привилегии. За да ги получат трябва някой да ги осигури, а това е именно германският народ, който работи за да ги изхранва тези и техните 5-6 деца. В същото време германеца прави по 2 деца защото половината му пари отиват в тая бездънна яма.

29

Румбо

преди 7 години

До SpaceXСпасе,не лъжи хората!Турците са 7млн.в Германия,от тях 3млн. с гражданство!И това към 2000г!Можем да си представим колко са сега,при темпа им на размножаване!А мюсулманите изобщо с гаранция са подминали 10млн!А статистиката не струва-щом има паспорт се води германец.Като у нас-римляните се водят стотици хиляди,ама реално са 1,5млн