60

Анонимен

преди 7 години

В БЪЛГАРИЯ НЯМА РУСОФИЛИ ИЛИ И ДА ИМА ТЕ СА МНОГО МАЛКО, ТЕЗИ КОИТО СЕ ПРЕДСТАВЯТ ЗА РУСОФИЛИ И ХОДЯТ ПО ЮРОДИВИ СБОРИЩА СА РАЗНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ОТКАЧАЛНИЦИ ИЛИ ДРУГИ ОТКАЧАЛНИЦИ. ТАМ НОРМАЛНИ ХОРА НЯМА.

59

Анонимен

преди 7 години

"Щеше да тече разследване, а Русия държеше да разбере истинската причина."============Да, ама по това време още е имало живи в подводницата, ама разследването е по-важно...Хвала на такава логика.

58

Анонимен

преди 7 години

"Първия интернет го измислят ПАК руснаците."вярно е, руснаците освен това са ОТКРИЛИ И САМОЛЕТА - ЛЕЖАЛИ СИ НА ЛИВАДАТА И ТОЙ МИНАЛ НАД ТЯХ. А това че България използва за пръв път бойна авиация, че произвежда самолети които след съветската намеса са спрени това за проруските елементи няма значение

57

до 49

преди 7 години

Според мен никой не трябваше да се доближава до мястото на трагедията, за да не се променят улики. Щеше да тече разследване, а Русия държеше да разбере истинската причина. Доближаването на външни фактори не винаги е желателно.

56

Анонимен

преди 7 години

До АнонименГЕРБ и Партия на справедливостта и развитието на Ердоган в Европейската народна партия ли са? Та ние в НАТО ли сме заедно с Турция ли сме? Защитава ме ли заедно евроатлатническите ценности ?Шефа на НАТО похвали ли Ердоган за напредъка на демокрацията по време на срещата в Инстанбул ?

55

Анонимен

преди 7 години

"Първия интернет го измислят ПАК руснаците."Молодец! Тия руснаци всичко са измислили, само македонците са по-напред от тях.И да не забравя - РуССките нанороботи - най-големите нанороботи на света!

54

Кики

преди 7 години

След това и психиатъра трябва да водиш на психиатър.

53

Анонимен

преди 7 години

До АнонименСтоун е американец, за сведение.И АНА ЧАПМАН БЕШЕ АМЕРИКАНКА, НО Я ИЗГОНИХА, НОАМ ЧОМСКИ И ТОЙ БЕШЕ АМЕРИКАНЕЦ АМА И НЕГО ГО ИЗРИТАХА ЗАРАДИ ПРОСТОТИИ

52

Анонимен

преди 7 години

До АнонименВ БЪЛГАРИЯ НЯМА РУСОФИЛИ ИЛИ И ДА ИМА ТЕ СА МНОГО МАЛКО, ТЕЗИ КОИТО СЕ ПРЕДСТАВЯТ ЗА РУСОФИЛИ И ХОДЯТ ПО ЮРОДИВИ СБОРИЩА СА РАЗНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ОТКАЧАЛНИЦИ ИЛИ ДРУГИ ОТКАЧАЛНИЦИ. ТАМ НОРМАЛНИ ХОРА НЯМА.

51

Анонимен

преди 7 години

До 52ама какво ме интересува сорос бе вие напълно сте се сдухали

50

Анонимен

преди 7 години

като гледах видеото от събора на русофилит в българия горе долу добих представа какви *** пишат тук и как изглеждат. жалка картинка сте.

49

еделвайс

преди 7 години

Понеже някои споменават за неписани закон сред моряците, бих задала въпрос: Неотдавна руски кораб искаше да зареди гориво край бреговете на Испания. Някой "отгоре" нареди да бъде отказано. И Испания отказа. Е?! Русия просто направи "проверка". Не че наистина корабът се нуждаеше от гориво. Та къде е тук неписани закон сред моряците?!?!?!

48

Анонимен

преди 7 години

До 40 и 41. Аз несъм русофил, но харесвам руснаците и съм контактувал доста с тах на черноморието. Ами вие сорос виждали ли сте го, или само ви се плаща да пишете простотии.

47

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 39И ТОВА НЕ Е ВЕРНО!!!! Първия интернет го измислят ПАК руснаците, по-скоро тогава са били в СССР, но на Хрущов му мръдва под лъжичката, пък и краварчетата му наливат в ушите ...."виж, ще те командват машини, те ще предават информация и т.н....". Това е документирано официално, как Хрущов забранява всякакви разработки по тази тема и руснаците спират дотук! А краварчетата, понеже са си безсъвестни и всичко крадът, продължават разработките. С колко открития е така.....

46

Анонимен

преди 7 години

До АнонименАМИ ГЕРБ Е ЕВРОПЕЙСКА ПАРТИЯ ЗАТОВА ПРОРУСКИТЕ ЕЛЕМЕНТИ Я МРАЗЯТ. А ПУТИН Е СЪС ЕРДОГАН. ДАЖЕ ОРЪЖИЕ МУ ПРОДАВА ЗА ДА СТРЕЛЯ ПО БЪЛГАРИЯ

45

Анонимен

преди 7 години

Нормално е да се помага при нужда в морето. Моряците са мъже на място. Браво! Само не мога да си обясня, защо руснаците отказаха помощ от норвежците и оставиха морячетата на Курск да да загинат като мишки? Много дразнеща постъпка.

44

Анонимен

преди 7 години

До 47поредните глупости които си ги вадите от да не казвам къде.

43

до 39

преди 7 години

Американците помагат само когато има полза за тях. Иначе дори и на децата си не дават пари, без да им ги върнат. Това са дебелокожи ***, които ги интересува само плюскането и телевизора.

42

Анонимен

преди 7 години

До човека с бичащо истината не трябва да се споменава ли, аз поне съм ходил в русия и знам какво е докато вие живеете във фантазии.

41

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"РУСНАЦИТЕ НАЙ-МНОГО ПОМОГНАХА НА ЕРДОГАН ЗАЩОТО Е БРАТ НА ПУТИН" а пък ГЕРБ е в една партия с Ердоган -Европейската народна партия. Да не забравям че заедно с Ердоган защитаваме евроатлантическите ценности в НАТО. Я прочети какво каза шефа на НАТО за Турция преди няколко дни на срещата на НАТО в Истанбул.