24

Гошу

преди 7 години

Ха-ха-ха-ха, пълен *** е тоя, знаех го от самото начало. Само голи приказки, ама то от популист какво друго. Като наш Боко, сутрин каже едно, вечер друго :))) Нито ограда с Мексико ще построи, нито арабите ще спре да влизат в САЩ, нищо няма да направи, помнете ми думата

23

ШОП

преди 7 години

Румен и Цецка-Пижо и Пенда!

22

Анонимен

преди 7 години

Нещо на предизборен пазарлък ми намирисва....Като нашите, родни мушмороци с тяхната омерта.

21

Хенде Хох

преди 7 години

Хее хе хее..Тия съвсем замязаха на нас муахахааа....Бързо се учат!!Подготвя се за Нобелова награда за Мир!

20

Анонимен

преди 7 години

Клинтън ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ ВЪВ САЩ!!!! ТЯ ИМА С 150 ХИЛЯДИ ГЛАСА ПОВЕЧЕ ОТ ТРЪМП КАТО ЦЯЛО!!НО ИМАТ НЯКАКВА МНОГО ШАНТАВА ИЗБИРАТЕЛНА СИСТЕМА КОЯТО НЕ Е НА БАЗАТА НА БРОЯ ИЗЦЯЛО ГЛАСУВАЛИ КАК ТО Е ВЪВ ЕВРОПА И БЪЛГАРИЯ!!!АКО ВСТЪПИ ТРЪМП В ДЛЪЖНОСТ ТОЙ ЩЕ Е НАПЪЛНО НЕЛЕГИТИМЕН ПРЕЗИДЕНТ!

19

Анонимен

преди 7 години

Той се отказа и от заплатата си на президент. Браво на Тръмп. Също както преди години и кмета на Ерусалим се отказа от заплатата на кмет и получаваше един шекел на месец. Тръмп няма да съди Хилъри Клинтън защото има друг който ще я осъди, нейния народ а не афро-американците

18

Наско

преди 7 години

ЗАГЛАВИЕТО НЕ ОТГОВАРЯ НА ТЕКСТА!В него пише просто, че разследването на Хилари няма да е от първите му приоритети, и че не е мислил много по него. Това е, всичко, което ТЕКСТЪТ казва.

17

Анонимен

преди 7 години

До 65432ако САЩ се самоизолират, на Русия ще и трябва нов силен много лош враг - само Китай е насреща, а с тях нещата никога не са сигурни. по-добре да се репчат по-старому съюзниците за пред електората.

16

Анонимен

преди 7 години

До ЬЬЬТова не значи че не иска да стане мултимилиардер, умнико.

15

Путин

преди 7 години

Пука му на дедовия Трьмпачански! Човекат е богат, има пет красиви умни деца сьщо така красива жена! Бил хитлер ама на 36 януари! Хитлер имаше нужда от лекар психоаналитик който да му помогне за оздравяването му! Но беше твьрде кьсно!Е поне видяхме расисткото лице на амуруканцуту!

14

Петьо-Еврей

преди 7 години

Лицемери и хомосесксоалити управляват света необходими са промяни така не може да се продължава

13

размирици

преди 7 години

Тръмп е най-доходоносната златна крава на Сорос след брекингзита. даже ако може една малка гражданска да си спретнат за някой друг милиард отгоре.

12

Анонимен

преди 7 години

Май децата тук не са разбрали че няма кой да го пусне Тръмп да си разиграва коня както иска. Това което се случва е просто подмяна на стария Обама начин на работа с нов които ще им помогне да си оправят кашите без да се излагат. Кукловодите не са прости и виждат реалноста Тръмп ще си покрие дълговете а държавата Америка ще смени тактиката в политика си без да се излгат. По този начин всички са невинни и програмата ще продължи напред с пълна пара.

11

65432

преди 7 години

To че се знаеше ,ч е няма да строи стена -ясно , че няма да депертира - ясно и това беше , че няма да спира студентските бригади - също ясно Но да видим каква ще му е външната политика , ще продължи ли конфронтацията с Русия , ще поддържа ли военните конфликти в Близкия изток . Какво ще му е отношението за НАТО . Ще изтегли ли войските от Източна Европа ????

10

Анонимен

преди 7 години

Пищова гарантира че Трьмп е зевзек човек като него и няма нищо страшно да се случи!

9

ъъъ

преди 7 години

До 4 кви пачки ,човека е милиардер

8

Анонимен

преди 7 години

"Бъдещият президент на САЩ, който ще встъпи в длъжност през януари, каза още в интервюто, че възнамерява да запази работни места в страната, като евентуално наложи мита на стоките, произведени от американски компании, прехвърлили дейността си в чужбина."Америка нищо не произвежда в Америка. Тоя че го шитнат много бързо. След такова изказване трябва да внимава много ако пътува в Далас, да не се показва и да не се вози на открити лимузини, само бронирани.

7

Анонимен

преди 7 години

Според мен това беше ясно. Тръмп наистина беше много краен в изказванията си, но закони не се обменят само с "крайно изказване".

6

Анонимен

преди 7 години

няма да разследва, нито ще депортират мюсулманите нито пък ще строи стена... нищо няма да направи.

5

и джамия ще строи

преди 7 години

кога хората ще осъзнаят, че предизборните обещания са едно, реалността - друго. за утешение - поне първата дама е по-лъскава от Били, макар че по-скъпичко ще им излезе лукса на американците, но красотата все пак иска жертви.