66

ф.е.джерджински

преди 7 години

Намирам удивителна прилика между Живков, Костов и Борисов. След като зверски и до кръв доиха вимето на българския народ, те демонстрират почуда и обида от неблагодарното българско ***. Но, гешката им е, че ние не сме *** радващ се на обори, а свободни хора искащи достоен живот.

65

ГРЪБ

преди 7 години

Днеска така! Утре не се знае... Ами тва е!

64

Джедай Мастър

преди 7 години

До Анонимен 78Тиквата също е милиардер. Само че нелегален :)

63

До 65

преди 7 години

65, *** се гръмни някъде с патрон за глигани.

62

Анонимен

преди 7 години

Ане ти нормален ли си бе? Бивш пожарникар и настояща тиква иска среща с милиярдер!?

61

ГРЪБ

преди 7 години

Началник ще слушам!

60

56

преди 7 години

Борисов не разбрали че за визите решава ам.парламент а не президента.

59

Анонимен

преди 7 години

До :(Не ги помитай, пожали ги да си сърбат тюрлю гювеча те, не друг да мете красотите им.

58

Буратино

преди 7 години

БСП трябва да се преименува на БКП - българска капиталистическа партия.

57

ГРЪБ

преди 7 години

Грама:Уийкиликс.Г-жо държавен секретар спрях Белене! Фалирах България! Мисията успешна!

56

само десет секунди

преди 7 години

Ако слушате само десет секунди някой монолог на агент Буда по кабеларките, ще загубите повече мозъчни клетки, отколкото ако си удряте в продължение на един час главата с чук!

55

До Истината боли!

преди 7 години

Никой не иска много пари, искаме само живковите заплати и живковите цени. Така че бегай у Америка. Ние тук ще дерзаем за това което искаме.

54

Лъжливото овчарче

преди 7 години

Пожарникарят сам си е виновен, че вече никой не му вярва. Той лъжеше и продължава да лъже до забрава. И дори, случайно, той да каже някоя истина, пак никой няма да му повярва. Като на Лъжливото овчарче. Дето се казва, агент Буда е жертва на собствената си глупост!

53

ognyanz

преди 7 години

До 60: Не става така, както си я представяш. Как дойде на власт правителството на Орешарски? ГЕРБ спечели изборите, защото имаше най-много депутати, но никой не искаше да прави коалиция с него. На всички партии им беше писнало от Бойко. Нещо подобно ще стане и след следващите избори. Друг е въпроса какво стана с правителството на Орешарски - за това вина имат БСП и най-вече ДПС.

52

Циник

преди 7 години

....искам да съм тиган! Да ми е маз*но на шкембето, и топло на за*дника! Тарикат пич е бат*ви Бойка....винаги със силните - кат се почне от др.Живков..през Обама ...Меркел...та до бай Дончо!Тарикат пич - и в ке*нефа гладен не остава!Пхахаха

51

Истината боли!

преди 7 години

Все някой 26 год. ви е крив ,че сте мозъчни инвалиди и не можете да изкарвате пари. Признайте си ,че сте скaпaняци и не можете да изкарате пари а не да обвинявате все други. Границите са отворени кеф ти Германия, кеф ти Америка, ама и за това нямате смелост защото сте мишки, ако бяхте мъже да сте добре финансово а вас жените ви командват и хранят.

50

****

преди 7 години

Този какво още се гласи,щял да надграждал заедно,в неделя да си пише оставката,и в понеделник да я подава,хич да не си прави тънки сметки.

49

наблюдател

преди 7 години

ХОРА,изпитвам ужас че в неделя пак ще го изфабрикуват че Цецка печели с фотофиниш....!!!! ББ ще направи и невъзможното .....

48

Анонимен

преди 7 години

Бойко ще управлява в следващите над 20 години. До 2040 с оставка без оставка все тая. Няма друга партия, която да го победи. За президент е друго, защото всички са заедно и против него, но когато трябва да избереш някой едни отиват за БСП, други за ДПС други за патриоти, трети за Реформатори и накрая Герб с мнозинство. Това е положението - свиквайте

47

Анонимен

преди 7 години

Ще надграждате?! А оставката?