38

Детски педагог

преди 7 години

"Как да обясня това на децата си"....Ми кажи им,че кранчето спря да тече от леля им Хилари и,че не е сигурен дали ще се вреди на опашката при чичко Доналд.

37

Адолф

преди 7 години

учудвам се на овчия възторг от тип като Тръмп. Общо взето същата еуфория е имало и при избора и управлението на *** като Хитлер. Затова призовавам ОСОБЕНО АНАЛизаторите - приземяване, приземяване. Не изпадайте в *** възторг от един изкуствен човек, с изкуствена жена, любов и семейство!

36

2016

преди 7 години

2016 г. определено е доста интересна година :-)

35

Анонимен

преди 7 години

Ето как:"Деца, въпреки че сме зла и алчна нация, от време на време политическата ни система се проваля в това да избере максимално злия и алчен президент. Но няма страшно, досега се е случвало цели 3 пъти, два от които го очистихме, а третия го изплашихме с опити за убийство. Така че спете спокойно, великата ни държава няма да стане по-малко зла и алчна само заради този малък инцидент. Ако изборите имаха значение, щяха да са незаконни. Лека нощ!"

34

Коце кмета

преди 7 години

Хубави дни за демокрацията, лоши за демоНОкрацията. Едната вещицца загуби изборите, другата вещицца ще ги загуби в неделя. Май хората започват да се опомнят малко по малко...

33

Фенка

преди 7 години

Да е жив и здрав да го коронясат за президент!

32

Кънчо Путкодеров

преди 7 години

Стига сте плакали за Хилари.Тя една качествена *** не се научи да направи на Бил Клинтън.Човека се принуди да ползва услугите на Моника.Така,че по пътя на тъпата логика,тя е неспособна да управлява САЩ.

31

Анонимен

преди 7 години

"Хората слагат децата си да спят вечерта и се страхуват от закуската. Те са страхуват как да обяснят това на децата си!", каза още Ван Джоунс."Спокойно! Чакай да стигнеш до там. Все още не си измислил как ще обясняваш 2та поредни мандата на Буш младши.

30

Румбо

преди 7 години

А как щяха да обяснят на децата си,ако бяха избрали Баба Яга за президент?Айде,стига глупости.Още от самото начало беше ясно,че белите американци ще гласуват за Тръмп,след неубедителното представяне на първия черен президент!Въпросът беше дали в САЩ има достатъчно бели!?А сега и с глупавите мераци за президент-жена!Това да не са задължителни квоти? Или ставаш,или не ставаш!Е,Хилъри НЕ СТАВА!Както и Цецка-очевидно.

29

Анонимен

преди 7 години

Айде сичкото латинос африканос вън? Достатъчно поразии направиха за да ги остави да си вършеят. Вкарват дрога убиват изнасилват мародерстват и искат да живеят в бяла държава. Живял съм 3 години в Ню Йорк пределно ми е ясна картинката. Полицията е безсилна срещу организираната престъпност. Убииства ставата на всеки 3 минути. Изнасилвания на всеки 2 минути. Чел съм сводката на полицията и сам оставал втрещен. Всичко това се извършва от африканци и латиноси. Времето им изтече! Аут!

28

Анонимен

преди 7 години

Браво на американците за Тръмп и дано най-великата сила в света и най-демократичната държава да обърне курса на политиката на миграция и безразборно ходене насам натам безнаказано.

27

карина

преди 7 години

Навсякъде същата истерия и се стига чак до инфантилност - как щели да обясняват на децата си ? Ами по същия начин, по който им обяснихте защо стрелят и убиват масово в страната ви .

26

Анонимен

преди 7 години

Седнете и си поплачете тихичко в ъгъла:-)

25

Ангел

преди 7 години

Медия в България:Как да обясним това на децата сиСтачки срещу ТръмпМръсник ,Лъжец е Тръмп!Случайно избран Американски сайт:Окончателно Тръмп печели с 290 на 218 гласа което е по голяма разлика от разликите с които спечелиха президентите Джордж Буш и Барак Обама !!!Каква ли е целта така да ни промиват !!!

24

Анонимен

преди 7 години

Как може да има хора, коиторазсъждават така? И какво очакват? Това епсихическо отклонение и дане се надяват, че номерата им ще минат.

23

Факт

преди 7 години

Това е старият хитлер на снимката, няма какво да се льжим! Странно но истина!

22

Анонимен

преди 7 години

Не знам защо на имам лошото предчувствие, че ще се появи нов Лии Хенри Осуалд. Демократите няма да оставят нещата така. Ще решат нещата по "демократичен" начин.

21

ELKA VASILEVA

преди 7 години

SAMO TRAMP

20

смЕх

преди 7 години

Не е лошо ФБР да си свърши работата до края вече нЕма кой да пази дъртия кукумицин.

19

Анонимен

преди 7 години

Бясната, световна, продължителна и манипулативна кампания на неолибералите и слугуващите им медии/включително и български/, да сатанизират образа му и да внушават, че Доналд Тръмп, е лу-м-Б-ен, както се и очакваше, даде обратен резултат