82

Анонимен

преди 7 години

Явно е вярна поговорката че последният комунист в света ще умре в България, нямат свършване червените дървени глави ей.Какво добро са донесли на България??45 години жестока диктатура, през която направиха българите от трудолюбиви, честни , достойни и с християнски ценности в крадливи, мързеливи и безверници без ценности. Вкараха 2 пъти ДПС във властта за да крадат заедно.

81

Asia

преди 7 години

само Каракачанов :)

80

Анонимен

преди 7 години

Призовавам за масови безредици за избирането на пудела , а комунист се отстранява от власт само с куршум в главата !!!

79

Анонимен

преди 7 години

Аз досега не съм срещал човек който ще гласува за г-л Крадев. Само няколко бабишкера.

78

Забрана за проучване

преди 7 години

Всичко това са манипулации с цел да се гласува за статуквото БСП1 и БСП2. Те били първи затова само те на телевизора. Другите ги няма!!!Антидемократично е да се дават всякакви прогнози, зашото те се купуват и така този, който има повече пари ще спечели. Трябва всички кандидати да са равнопоставени, да имат еднакво време о еднакви пари. Тези които останат след 10 място обаче да върнат всичко което са взели. Така че тогава няма да се явяват разни Шишарки.

77

Анонимен

преди 7 години

Българинът обича да се самонаказва. Все прави грешните избори, защото не мисли с глава а с емоции. А след това реве и обвинява управниците. Та кой ги избра, бе бай...Ето и сега ще си избере това недоразумение Цачева, а след това ще псува и ще се чуди защо Румъния и всички ни задминаха. Ами много просто, защо. Защото хората са по-читави. И който ги излъже .... в затвора.

76

Методи

преди 7 години

Как пък не срещнах един човек който да каже аз ще гласувам за Цецка. От къде ги вадите тези данни!

75

Ванга

преди 7 години

Баба Ванга е казала, че Ноември 2016 две руси жени ще станат президент!

74

До 99

преди 7 години

До Анонимен"Кой е тоя Радев"Абе да те открехна ....НОВИЯТ ПРЕЗИДЕНТ

73

Крали Марко

преди 7 години

До дядо от селоГлупави "дедо", ако си кръстиш някоя козичка Тетка Цацева - куче не ти трябвя /Вълците сами ще бягат от тая ***/. А за ГЕНЕРАЛА не мисли - ТОЙ ще шиба любовника на Местан и Ердоган /ТИКВАТА БОКО/!!! ОСТАВКА ШУШУМИГИ НИЕДНИ!!!!

72

Боко Харам

преди 7 години

..Радев е тиквояда...сега разбра ли анонимнико..

71

Генерала

преди 7 години

До БайфиданЕпа сметни си го от + и - дето ти ги слагат какъв % е???

70

Кметот на Симитли

преди 7 години

Реалните резултати са видими във ВСИЧКИ онлайн анкети във масмедиите, а именно ПОБЕДА за ДОСТОЙНИЯ ГЕНЕРАЛ Румен Радев още на ПЪРВИ ТУР. Мама БОЖКА /Тетка Цацева/ ще се бори за 7-мо, 8-мо място с Николай Банев!! ОСТАВКА НЕКАДЪРНИЦИ!!!

69

Анонимен

преди 7 години

БАЙ ФИДАНЕНА БАЙ Х-- ВСЕ НЯКОГА ЩЕ МУ УВИСНАТ ВИСУЛКИТЕ. ТОЙ И НЕГОВИТЕ СЪУЧАСТНИЦИ СА КАТО ЧЕРВЕИ-ДЪРВОЯДИ В МОГЪЩИЯ ДЪБ - БЪЛГАРИЯ.

68

Миша

преди 7 години

Време е да идва КръстКАЛИНКА.....

67

Анонимен

преди 7 години

НЕДЕЙТЕ ТАКА ИЗВЕДНЪЖ ДА ПУБЛИКУВАТЕ ТАКИВА РЕЗУЛТАТИ, ЧЕ КАНДИДАТ МАЙКАТА НИ МОЖЕ ДА ПОМЕТНЕ ОТ НЕРВИ.

66

МММММММММ...

преди 7 години

ВЕЧЕ КОЛКО ПРОЦЕНТА СА ОТ ПОДГОТВЕНИТЕ БЮЛЕТИНИ ОТ ТАЙНО ПРИГОТВЕНИТЕ СЪС СИГУРНОСТ СА ПОВЕЧЕ ОТ 15 % НЕ ВЯРВАМЕ НА ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА ГЕРБ - ОТ КЪДЕ ИЗЛЯЗАХА ТЕЗИ 5% ДО СЕГА НЕ ЧУХ НЯКОЙ ДА ИЗЯВЯВА ЖЕЛАНИЕ ДА ГЛАСУВА ЗА ЦЕЦКА ??????

65

Митю Пищова презеден

преди 7 години

Ай стига глупости от раз аз печеля изборите за народа ще има бира,кебабчета,джакузита и манекенки на аванта!

64

Анонимен

преди 7 години

До VУважаеми, още ли не си разбрал, че гласовете "не подкрепям никой" играят в полза на кандидатите, те не се броят.

63

Анонимен

преди 7 години

Как така става, че хората масово мразят БСП, а социолозите ги обичат и някои *** гласуват за тях?Някой да ти слага милиарди на врата със заеми, вкарва ти ислямисти, поддържа монополите и концесионерите да те грабят , а ти му благодариш и вероятно го целуваш по задните части. Абе хора толкова ли изпрозтяхте та не разбирате как ви разбиха живота хората от БСП? На първо място по детска смъртност и инсулти в света сме , по -зле сме от черния континет. Струва ли си това да продължава?