32

Анонимен

преди 7 години

45 крайно време еервенотиквениците като теб да хванат транссибирският експрес

31

Анонимен

преди 7 години

43 стига глупости бе пречи ти мозъка на теб и на останалите червенотиквеници

30

Анонимен

преди 7 години

и защо сте ми изтрили коементара каков кааз Борисов вчера -200 -300 имигранти влизали на ден, тов са 90 000 души за едан година, т.е. 180 000 за дев години. Според сводката на МВР за септември 80 процента са 30-35 годишни афганистанци, основон агресивни.

29

Анонимен

преди 7 години

Б.Д. ако застане среущ друга линия, а не на тази провеждана от Герб, нали ще го сменят на момента. той е директор на НИМ на 70 години, въплреки, че отдаван трябав да е пенсионер, от 2007 няма конрус за директор на НИМ, а на всеки 5 години министерство на културата е дължно да пуска, сеща отиваме 2017!

28

Анонимен

преди 7 години

Турция Е заплаха. И с това трябва да става и ляга всеки български поданик. Какво още трябва да се случи, за да стане ясно това и на децата?

27

Анонимен

преди 7 години

Приятелчето на Путин Ердоган следва добрата му практика с анексирането на Крим

26

345

преди 7 години

До 33 Петър: Как да изтрезнее, от 40-50 години налива и ако рЕзко спре ще вземе да му стане нещо. То колко е трезвен и на снимката се вижда...

25

Анонимен

преди 7 години

ТОЙ НАВЪРШИ 70 г. ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПЕНСИОНИРА И ДА ДАДЕ ПЪТ НА ПО-МЛАДИТЕ СИ КОЛЕГИ. КАКВО СЕ Е ЗАПЪНАЛ КАТО МАГАРЕ НА БРОД.

24

Анонимен

преди 7 години

Е, той следва точно линията на ГЕРБ.Трябва много да се внимава, заради коалицията БОСТАН.

23

по памет

преди 7 години

Т. Дончева: ,,Бившата номенклатура се подигра и изгаври с народа 2 пъти. Първо, като ограби държавата, заграби всичко печелившо и го продаде, предаде и изнесе в чужбина, прати децата си там на учене и бизнес. Втори път, като ни постави тук да ни управляват своите слуги - шофьори, доносници, охранители, бодигардове, теляци, масажисти, хигиенисти, сервитьори, метреси, мажоретки, пажове, олимпийски надежди, футболисти, каратисти, готвачи.....''.

22

1+1

преди 7 години

След като загуби изборите Борисов да види е този субект и своите глупости за гения Доган и ще му стане ясно защо хората са избрали или Радев или Каракачанов.

21

Анонимен

преди 7 години

Тук виреят ей такива! Навън номерата им не винаги минават. Справка - Руми Желвата, ООН, Лудогорец тези дни..... А тук и Президент ще си поставят и ще продължават да ни заплашват, че ако не са те на власт, пак ще ограбят някоя банка. И ще я припишат на Орешарски, естествено!

20

сдфдс

преди 7 години

поредния прeдател на БГ се изказа

19

fghg

преди 7 години

поредния прдател на БГ се изказа

18

кубен

преди 7 години

България води вечни борби за да оцелее между съседите си.Спрем ли .историята я знаете

17

Анонимен

преди 7 години

Ей тоя наглец на фотоса преди 3 години в една телевизия заедно с лицето от туристическия бранш Б. Рагин, един като него, но с прясно боядисана глава, призоваваха бежанците да се настаняват в чорбаджийските хотели по морето. Зимата били свободни, само срещу 65 лева на денонощие. Те чули, но не разбрали или не искали да разберат, че тогава на емигрант се полагат 65 лева джобни. на месец! Патриотизма в канавката - парата при юнаците с рейтинг.

16

Блатен тъжник

преди 7 години

Одрин и сега си е в границите на Турция.Този човек обаче рязко ми падна в очите.

15

Анонимен

преди 7 години

Божидар = Тиквар! Препитава се добре и естествено ще споделя политиката на Поклон към Анкара, която Гълъбът провежда. Особено преди избори е важно. В друг момент пак ще се перчи как сме взели Одрин, Букурещ и унищожили врага при Дойран. А на Миленко ще пратим Динко с АТВ -то да му вземе големиот чук и го донесе в НВИМ!

14

Анонимен

преди 7 години

Едно от предпоследните неща за които ме е грижа на тоя свят е дали собствениците на казина и бензиностанции ще печелят повече пари..Отдавна са милионери.

13

Анонимен

преди 7 години

Божо, Божо съвсем изкуфя!