118

Анонимен

преди 7 години

Като изключим кандидатурата на Трайчо,всичко друго е руска карикатура скрита зад пъстрата абревиатура ГЕРБ,БСП,АБВ,ДПС,АТАКА,НФСБ,ВМРО,Марешки,Дончева,весе кандидати на кремълските бандити

117

Анонимен

преди 7 години

Задължителното гласуване не е причина да гласуваш.Да играя по гаидата на пишман политиците.Четиримата "първи"не ги одобрявам по никакъв начин.Реформаторите ме карат да се чувствам ***.Не искам да правя стари грешки.Така че,никому не съм нужен.

116

Че

преди 7 години

"Не подкрепям никого" третата сила на изборите. Засега!---А къде е втората сила - "не гласувам" ? И като тя се добави към "не подкрепям" - ето ги старите негласуващи - 50%

115

материалист

преди 7 години

Взимайте пари от всички, който дават и гласувайте както искате!!!!

114

Ддддд

преди 7 години

Има голяма вероятност на балотажа да са Радев и Каракачанов...а Бочето да гледа като Пеньо от Биг Брадър...демек като изнасилен!Може да има Цецка гласове колко Митьо Пищова хахахахаха

113

Анонимен

преди 7 години

Просто не мога!!! Герб ми бяха симпатични в началото, надявах се на някаква промяна. Дори след някои сътресения пак се надявах, че все пак промяната на крадена с десетилетия държава не става за 2 дни. Ама да издигнат това НЕЩО за клавнокомандващ на армията ни(не че имаме такава, ама все пак)?!?!?!

112

234445

преди 7 години

А според този сайт в анкетата вдясно много ясно се виждат други резултати...Радев води почти двойно Цачева!27% срещу 15%!По склонен съм да вярвам на сайта!

111

Банкянски толуп

преди 7 години

Цачка нема да стигне до балотаж бре, ...

110

Анонимен

преди 7 години

Ако бяхме нормална държава Трайчо щеше да спечели

109

Анонимен

преди 7 години

Тази опция 'не подкрепям...'произтича от задължителнотогласуване и е за тези, коитотрябва да гласуват по задължениено са против и дваматакандидати (на балотажа например).

108

Провал за ГРОБ

преди 7 години

Баба Цеца от село Драгана, Угърчинско ще загуби КАТАСТРОФАЛНО изборите и това е повече от ясно. На балотажа ВСИЧКИ освен ГРОБ и някои Деформатори ще гласуват ПРОТИВ нея, независимо за кой. Толкова е просто и ясно на всички. Пълен провал за Цеца.

107

Анонимен

преди 7 години

Не се опитвайте да ни лъжете с подобна "статистика". Народът не иска партийната секретарка с фалшива диплома за свой президент!

106

Анонимен

преди 7 години

Наистина *** народ.*** и магаре с табела ГЕРБ народа *** пак ще гласува за тях. *** народ шантава държава.

105

Манипулации

преди 7 години

Гласувайки с "Не подкрепям никого" вие всъщност гласувате за леля Цецка. По-добре наистина да не се гласува, ако няма да се подкрепя някой кандидат. Да не мислите, че тия случайно го направиха така, направили са го за себе си и своя кандидат.

104

Анонимен

преди 7 години

Това е пълна глупост! Аз не познавам човек който да гласува за цачева, а познавам доста гербери! Всички до един разочаровани от плевнелиев, всички до един разочаровани от избора на цачева! Как ги намира бойко.. Или женствен мъж, ще избере или мъжествена жена...Аз на първи тур съм за Каракачанов, на втори за Радев! И двамата са силни личности достойни да бъдат президенти на България!

103

Дидо

преди 7 години

Не аз се махам от Бг то бива простотия но такава не съм срещал никъде баси слепия народ баси чудото

102

Анонимен

преди 7 години

Изследването е проведено сред 1025 пълнолетни граждани от цялата страна.......... Тази стъкмистика е направена за олиго.рени. Ало не сме олиго.рени за разлика от тези които уж са я правили. По водопроводната ли тръба им се обаждахте и ги питахте? Живея в София от както съм се родил а това са 50 години й как пък веднаж през тези 26 години не ми се обадиха да ме попитата за тази стъкмистика? Ало Селенжърите ходете си на село да си пасете говедата и оФцете и не ме правете на олига.рен!

101

Пешко

преди 7 години

Предизборните кампании вече явно се свеждат до поръчкови социологически поучвания. Нема идеи, нема програми, нема нищо. Добре, че е Трайчо Трайков

100

Сокола?

преди 7 години

Защо се пропуска най-важното- новият президент ще е този, който бъде подкрепен от Доган. Така, както е решаван президентският вот и други пъти през годините. Затова ако не се знае кой ще подкрепи Сокола няма как да се знае и резултатът от балотажа.

99

47830

преди 7 години

Ем това ако е вярно до 4-то място включително само червени *** и агенти. Май май Терминал 2 и мен ме очаква.